"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-24

• 17 946
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Ако са по 100 и над 100 тая година ще е без мене  ooooh! дано са по евтини  Praynig Praynig Praynig

Те ще са различни за различните сектори и височини на секторите Peace Така че си мисля, че за страничните сектори може да поднат под 100 лв.  Peace
Или пък аз съм по-навита за А и С в гълбарника високо, ама пък ще се вижда кат хората, а не гърбом на единия Whistling Whistling Там също са обикновено малко по-ниски Peace
Абе ще видим, ама ми се ходи Party Party Е, вярно е, че пък аз не давам допълнително пари да дойда до София, така че съм в добра позиция Peace
ох дано стане, тва ми е кат мечта да гледам Гришо  Praynig Praynig Praynig

# 661
  • Още у мъглата ...
hahaha Joy Joy Joy
Даам ви гу веднага , ся кат взема лапиту от дома и ша иска я разхождам , па как си беше мрачно и студено , кат са брибиряхми щях са тупна на компа и си виря кракъта Crossing Arms

Лори
Скрит текст:
Бях почнала с 90 дневната , но после четох много лоши неща за нея-как след като се спре и пак се качват кг, че всъщност разделното хранене има другу групи не точно както те ги дават .Сега от началото на януари , до сега съм свалила 20кг. просто почнах да се храня по здравословно , не ям тестяно(понякога си позволявам парче пица или баничка)но не е всекидневно , сутрин само плодове , повече салати и не ям след22 часа , че аз имах навика са прибера от работа и се наям в 12 вечерта.сега се закотвих на 69 и не мърдам , явно тялото ми е в почивка , но държа си фротна де , не се отказвам.и дори да съгреша , че почнах по-често да имам такива дни , не качам или ако ме покаже кантара с кило отгоре , то след няколко дни пак съм надолу

Ехаааа, браво за резултатите ти  smile3501 smile3501
Бай дъ уей ... и за мен всички накъдрени диети са дрън-дрън, даже и да отслабнеш, пак после дръпваш нагоре, па и двойно може Peace Най-чиста работа си е да си постоянно внимателен, докато не свалиш до килограмите, на които вече тялото си се припознава Peace И после вече следиш, ако катернеш 1-2 килца, се вкарваш у по-строгия режим и ... те така Peace

# 662
Ет'мъ бе аз съм феИта кръсница , ей на гледай си го  Mr. Green

Бе тва момче мноу пластичнУ Mr. Green Mr. Green

Ми па не и честну , то си и наши , а саму нии ни мой му се радвами Crossing Arms

Габче точно така мисля и аз , и за това спрях тия измислени диети , дето докато си режимен е ок , а после всичко пак ти се трупа.

# 663
  • Още у мъглата ...
Ет'мъ бе аз съм феИта кръсница , ей на гледай си го  Mr. Green

Бе тва момче мноу пластичнУ Mr. Green Mr. Green

Ми па не и честну , то си и наши , а саму нии ни мой му се радвами Crossing Arms

Да беее, само то талавизията му се радваме и по-често даже в нета Whistling Joy

Ма ся ша ни дойдииии Party Party Party

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък не се тегля и така от няколко години, само ся минах на един режим и в началото се теглих да вида дали ще има резултат, не друго. Еми седем кила бях надолу, ама от месец и нещо пак не се качвам на кантар. По дрехите ще усетя, ако отеснеят  Mr. Green
Гъбак, Бел, Профче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Лори  Heart Eyes Hug всичките имаме такива дни, и на мен като ми тръгне така, айдеееее иде ми да се застрелям, аз плота си счупих керамичния с едно шишенце от сокчета "Теди"  ooooh!

# 665
Искам на живо му се порадвам на мойта любов  Heart Eyes На снимки му се радвам секи ден  Mr. Green

# 666
  • Още у мъглата ...
Аз пък не се тегля и така от няколко години, само ся минах на един режим и в началото се теглих да вида дали ще има резултат, не друго. Еми седем кила бях надолу, ама от месец и нещо пак не се качвам на кантар. По дрехите ще усетя, ако отеснеят  Mr. Green
Гъбак, Бел, Профче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Лори  Heart Eyes Hug всичките имаме такива дни, и на мен като ми тръгне така, айдеееее иде ми да се застрелям, аз плота си счупих керамичния с едно шишенце от сокчета "Теди"  ooooh!

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes Точно Naughty По дрехите си се усеща Whistling И тогаз евентуално се качвам на кантарчето Laughing

# 667
Профи,да ти е жива и здрава дъщерята и много щастлива!  Hug bouquet

# 668
  • Още у мъглата ...
Профи,да ти е жива и здрава дъщерята и много щастлива!  Hug bouquet

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 669
  • в подножието на планината

Мераба! Hug

Профче, Hug Heart Eyes честит рожден ден на дъщеричката! Да е жива и здрава и много успехи във всяко начинание! newsm59

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде,  Рони  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 671
  • По света и в нас.
Е не спре да вали цял ден да му се не види. Whistling
Привет на целия диспансер. Wink
Профи,честит празник!Да е жива и здрава рожденичката! Party

# 672
  • в подножието на планината
Ирче, Hug Heart Eyes

МноУ ми е студено... cold

# 673
Здравейте  Hug Hug Hug   

Мичонка  Hug Heart Eyes новите ти кИлоти с БУ  от новия сериал ли са с Неслихан  аз не съм го гледала и  питам ?

Баджаначке  Mr. Green Hug ти диета с лимони ли прайш ? Mr. Green аз лимони така немога ям мога сока да пия  а кога ша си махна натрупаното в талията  не знам  ooooh! спорта не е за мързеливите 

Илденце Hug Heart Eyes ти как си ? ади да си поплачем двенките на мен още не ми е минало  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 674

Общи условия

Активация на акаунт