Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания се правят по време на първия преглед за бременност?
Кога се извършват изследванията на кръв и урина по време на регистрация в ЖК?
Какви изследвания се правят през третия месец на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания се правят по време на първия преглед за бременност?
По време на първия преглед за бременност обикновено се извършват изследвания като кръвни тестове, тестове за урина, микробиология, цитонамазка и скрининг в Хеи за спин и други болести. Тези изследвания са от съществено значение за оценка на здравословното състояние както на бременната жена, така и на бебето.
-
Кога се извършват изследванията на кръв и урина по време на регистрация в ЖК?
-
Какви изследвания се правят през третия месец на бременността?
-
Какви изследвания се правят по време на бременност за откриване на потенциални проблеми и проследяване на здравето както на майката, така и на бебето?
-
Какви са препоръките за използване на козметика по време на бременност?
на мен ми е първо и предимството е,че наситина са съвместими на 50% с родителите,не дай се Боже да се налага...а за банката-вече е въпрос на личен избор, аз не бих заложила на българска банка
идеята е добра, но съм скептично настроена, друг е въпросът, че трябва да се проучи много точно за какво точно биха могли да ти помогнат тези стволови клетки, четох мнения, че болестите, за които помага те, реално шансът да се разбооле човек от тях е минимален...