След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 127.93

• 13 157
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Ани  Hug Heart Eyes ето тази е песента  Peace
Според мен е много хубава, макар и клиширана като чалга  Whistling

# 106
Пускам ви новия трей на Ягодките, с бг субтитри  Peace

http://vbox7.com/play:811d69ea2e

а също така и 10-ти епизод, с превод   Peace В бързината, при сглобяването на субтитрите, 2 минути са останали без превод, за което се извинявам  Hug

http://data-bg.net/details.php?id=21356

# 107
  • София
Здравейте!  Hug

Големи ядове сте брали снощи.

Дано и Ашка не отиде в друг жанр, че тогава ще го закъсаме. Драми не ми се гледат точно сега. Tired

# 108
Добро утро, момичета  Hug  Hug  Hug Макар че вече е добър ден, не е късно за още кафе, нали  Grinning

Еви  Hug, благодаря за превода на фрага и за серията   bouquet

Лек и спокоен ден на всички  Simple Smile

# 109
Вчерашния рейтинг  Peace

# 110
И малко СерКер за тонус  Mr. Green

# 111
Греят,греят направо  Joy Joy Joy Joy

Еви,благодаря на трета степен  Hug   bouquet  като чух песента и се сетих  Mr. Green

Рейтингът за такава серия не е лош  Peace като гледам и ПК е след Ягодките,нали него слагаха за опасна конкуренция  Rolling Eyes А пък водещияне съм го и чувала  Rolling Eyes ама и тел.канал също  hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 11:10 от anitto

# 112
# 113
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тц, за гърба или ръката няма ли я хване, язък значи  Crossing Arms
Ани, Еви, Диде, Рони, Систър Heart Eyes   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

# 114
И малко СерКер за тонус  Mr. Green
Скрит текст:

Скоро ще надминат и Зъбла по зъбене  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
И как в такъв дъжд успяват да ги причакат и снимат в колата newsm78 Пак ми кажете, че не е ПР  ooooh!

Рейтинга на ягодките е учудващо добър за такава серия  Wink Едно, че АсБур направо си отсъстваха снощи, и второ, че действията на останалите бяха разпилени и често нелогични. Защо трябваше цяла серия Башак да се появява тук и там, без да прави нищо смислено, Волкан го направиха по-гаден и от Чаплата. Той завалията до сега си беше просто скучноват, но правилен, отде взе всичкото това лукавство  newsm78 Никакво развитие при Еда и Елчин, Селда и Нихат са си все толкова тесногръди сноби, Синан може да те изприщи от скука, едната Гонджа внасяше цветна нотка  ooooh! Ако продължават така, и особено ако задълбаят в драмата, има си мечтаем за снощния рейтинг  Thinking

Ирка  Hug  Heart Eyes

# 115
  • У Диспансера ...♥♥♥
И как все са в добро настроение, като ги снимат  Thinking
Вече ще започна да си мисля, че са на някакви стимуланти  Joy Joy Joy

# 116
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вместо да се зъби, да иде си измие косата тая мърла  ooooh!

# 117

Вместо да се зъби, да иде си измие косата тая мърла  ooooh!
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥
В магазин за очила били двамата царе на ПР-а  Mr. Green
И на излизане питали Кирчо- вярно ли е, че е имало кавга между влюбените
И Кирчо, с типичната си откровеност- разбира се, че няма такова нещо, какви са тези неща, ето сами виждате

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз такава блузка ако искам и сама мога да си направя, Кирчо запознат ли е с тоя факт, и на всичко отгоре ще използвам снимка от красивия му период  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт