Враца 38

• 93 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Честита Баба Марта ! Живи и здрави ,румени засмени !

# 121
Дами, освен АГО в МБАЛ "Христо Ботев", дали има на друго място?
Д-р Дарина Петкова работи ли в отделение или е само на кабинет, някой знае ли? Така и не можах да открия информация...

# 122
Дами, освен АГО в МБАЛ "Христо Ботев", дали има на друго място?
Д-р Дарина Петкова работи ли в отделение или е само на кабинет, някой знае ли? Така и не можах да открия информация...

AГО има и в Мездра и в Монтана, от тези дето са близо.

За Петкова не мога да помогна.

# 123
  • Враца
До колкото знам, Петкова работи в Монтана в отделение. Във Враца има само кабинет (на Здравец). Защо си се ориентирала точно към нея?

# 124
Добре, благодаря ви за информацията Simple Smile
Ориентирала съм се към нея е силно казано. Имам АГ в друг град. За АГО питам по друг въпрос. Simple Smile

# 125
Привет,има ли мами желаещи за кафенце ,гледам времето се оправя ...

# 126
  • София
Здравейте Врачанки  Hug
Имам нужда от препоръка ( насока ) .
Трябва ми детски невролог.
Ако знаете такъв - пишете име , координати евентуално , ако пък  е с препоръка още по добре.
Благодаря ви предварително.
 bouquet

# 127
здравейте, да ми препоръчате парфюмерия с маркови парфюми , на поносими цени и с добро обслужване, че попаднах на една на центъра и продавачките бързо ме отказаха.

# 128
здравейте, да ми препоръчате парфюмерия с маркови парфюми , на поносими цени и с добро обслужване, че попаднах на една на центъра и продавачките бързо ме отказаха.

Срещу пощата има, обаче там тотално ме отказаха с цените, един и същи парфюм там беше над 100лв, в сайт (проверен - enzo), беше 60 и няколко лв. Иначе витрина с маркови парфюми има и във Финес, там пък няма тестери на всички парфюми, т. е. трябва да си купуваш нещо сигурно, пробвано. В Мирата също има витрина с хубави парфюми.

Детски невролог май няма във Враца. Поне аз не знам.

# 129

Май се сещам къде си се опитала да пазаруваш  Laughing аз там не съм стъпвала от години.
Със сигурност в Интернет ще ги намериш на по-ниска цена, отколкото във Враца, виж в Красива мама има тема за изпитани сайтове за парфюми.  Peace

# 130
благодаря за отговорите

# 131
  • София
Детски невролог май няма във Враца. Поне аз не знам.

Благодаря Wink

# 132
Здравейте!

Една моя близка приятелка има нужда от консултация с адвокат, дали може да помогнете с координати?

# 133
Трябва да купя подарък на една госпожица за първия и рожден ден. Искам да е някаква рокличка. Моля ви, насочете ме към добър магазин за бебешки дрешки.

# 134
Трудна работа. Ако имаш време ползвай нета.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт