Февруарчеее, мама подлуди - последно момче или момиче ще си ти?-тема 6

• 32 359
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Моят мъж всеки път си слага ръката на корема ми, като кажа, че рита, и бебка я усеща много - даже се чуди как не ме боли като ме рита Simple Smile и  подскоците ги усеща, и наместванията, всичко Simple Smile то и аз му позиционирам ръката, където трябва де, иначе ако го оставя, той не знае къде точно усещам. Иначе с ухо нищо не чува.
А между другото, напоследък усещам и как ме рита отзад, по дупето  Joy много ми е смешно, защото не очаквах и там, мислех, че само горе на корема става номера  Grinning

# 361
Здравейте, днес мина нашата консултация. Моя Мишоран тежи вече 605 гр и сме 23 седмица и 2 дни.

Предписаха ми Биозин Мама, Фемибион, Полижинакс за течението. Остават допегита и аспирин протекта.

И ни водят с термин 10 вевруари.

# 362
а усещате ли нещо като по продължително пърхане в корема ... тъй като на мен ми се случа доста често и пишеше някъде в нета че това май било бебето и се оригвало вие как мислите на някой случвало ли му се е  newsm78

# 363
Аз усещах пърхане и бълбукане още от 4-ия месец.

# 364
Здравейте!
Аз писах много отдавна за последно, въпреки че ви чета, защото нямаше нищо интересно за разказване.
Днес бях на ФМ при д-р Марков в София. Много съм доволна. Установиха и пола най-после - МОМИЧЕ, така че можете да ми сложите розов щъркел. Всичко с бебето е наред, върви 5-6 дни напред. Даде ни и снимка на личицето на диск.
Движенията на бебето усещам от 18 седмица, а сега вече си ме рита много силно и често.
Докторът каза, че бебето тежи 500 гр. В 21 с. и 2 дни съм.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 21:10 от asja

# 365
  • Свищов
Да се оплача, бебка върви малко назад и съм притеснена. Накараха ми се едно хубаво, че не ям протеини и бебето не трупа мускулна маса. За сега изоставаме с 5 дни по глава, а по бедро сме ок. А аз качвам с по килце на месец - уж било добре, ама май не е много ок. Ще видим след някоя друга седмица как ще са нещата. За сега не било обезпокоително, ама да чакам дребно бебче Cry Плацентата ми също била сравнително ниско, но не още в рамките на притеснителното. Абе поразстроих се...ама каквото-такова. Ще гледам да хапвам повечко месце и да си пия витамините и да се надяваме, че ще наваксаме.
Иначе за 4-ти път казаха момиче и вече за мен полът е ясен.

Колкото до усещанията - вчера даже майка ми усети, че и видя как бебчето рита. Таткото я усеща без проблеми и безпогрешно разпознава къде се е позиционирала. Аама то е очевидно - то се появяват едни бабуни, едно чудо....

# 366
  • СОФИЯ
lolr уха зета върви перфектно  Heart Eyes Hug Hug
Страхотно миличка дано все така да сте до края  Heart Eyes Hug

asja браво и за вашата мома  Heart Eyes Hug

krem4et0 не се притеснявай ще навакса  Praynig Hug всичко ще е наред  Hug

# 367
krem4et0 в такъв случай наблегни сериозно на полезни храни. Протеините наистина са най-важни за развитието на бебето. А за витамините, опитай се и тях да си набавяш максимално с храната.

# 368
  • Свищов
plqsmlqs, много повръщане, много нещо...и то най-полезното. Това при мен явно е проблемът. Докторът изписа хапчета...да видим как ще ми подействат.

# 369
Аз да питам, че наскоро се включих, дали има мами, чакащи февруарчета във Великобритания, по-конкретно Лондон Simple Smile Да издиря и аз някоя дружка, че сме отскоро и сме доста неориентирани с мъжа ми... Наскоро се зачетох за държавните болниците в които приемат родилки и бая се поизплаших от оценките...  #Crazy

# 370
Аз да питам, че наскоро се включих, дали има мами, чакащи февруарчета във Великобритания, по-конкретно Лондон Simple Smile Да издиря и аз някоя дружка, че сме отскоро и сме доста неориентирани с мъжа ми... Наскоро се зачетох за държавните болниците в които приемат родилки и бая се поизплаших от оценките...  #Crazy

Аз, но напуснахме Лондон и вече сме в Бирмингам. Има тема за майки във Великобритания, раздела май беше Родители в чужбина..там ще има повече лондонски представителки Mr. Green

# 371
Аз, но напуснахме Лондон и вече сме в Бирмингам. Има тема за майки във Великобритания, раздела май беше Родители в чужбина..там ще има повече лондонски представителки Mr. Green

Браво на вас, дорбе правите Grinning И ние почнахме да се оглеждаме извън лудницата на Лондон, но в близкото бъдеще ще се задържим. Предполагам и прегледите до сега през бременността не са били в Лондон...

# 372
plqsmlqs, много повръщане, много нещо...и то най-полезното. Това при мен явно е проблемът. Докторът изписа хапчета...да видим как ще ми подействат.
krem4et0, аз бих те посъветвала да ядеш повече ядки, но ги накисвай една нощ във вода, а също и яйца. Ако месото не е домашно, обикновено е бъкано със сума ти гадости и аз лично гледам да го избягвам. Откакто съм бременна, хапвам много рядко месо, а хемоглобина ми е перфектен.

# 373
И аз не ям месо и съм с добър хемоглобин, но хапвам сусамов тахан на гладно, ядки.
Ето инфо как се изкисват различните семена и ядки:
http://www.zdravei.org/wp-content/uploads/2013/12/planer-web.png

А за правилното усвояване на калция е важно да нямаш дефицит на вит.Д.

Странно е, че все още повръщаш, би трябвало това неразположение вече да е изчезнало, не ти ли препоръчаха консултация с гастроентеролог по този повод?

# 374

Браво на вас, дорбе правите Grinning И ние почнахме да се оглеждаме извън лудницата на Лондон, но в близкото бъдеще ще се задържим. Предполагам и прегледите до сега през бременността не са били в Лондон...

Не, не са в Лондон, но тя системата им навсякъде е една и съща. В Лондон неудобно според мен би било, защото е пренаселено, предполагам че няма да се отделя достатъчно време на прегледите и ще се чака. А и са все пакистанци, индийци и други панджабита джипитата и другия мед.персонал, докато тук, попадам все на англичани и се чувствам по-добре. Пиши на Лс ако имаш въпроси, да не спамим темата излишно Blush

Общи условия

Активация на акаунт