Февруарчеее, мама подлуди - последно момче или момиче ще си ти?-тема 6

• 32 390
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • СОФИЯ
.katniss. и аз само се почесвам  newsm78 струва ми се много разбира се ....

# 211
Относно изписаните размери на бебето, явно зависи от видеозоните.
Когато бях на втора ФМ в Пловдив, в 22 г.с. докторът измери бебето 640 гр. Не изкоменирах, защото не бях запозната с грамажите.На следващия ден бях на консултация при моята лекарка и на нейния видеозон отчете 460 гр. newsm78
Изводът, поне за мен е, че не може да се вявра изцяло и сляпо специално за размерите като кг. С миналата бременност по видеозон трябваше да родя дете 3.300 кг, а родих 2850 кг.

Така че спокойно, щом бебето при измерване на глава, корем по другите признаци върви ок, грамовете и после кг са най- малкия проблем

# 212
  • София
Хмм аз не вярвам сляпо на размерите на бебето. С предната бременност 2 дни преди да родя мериха мойта мацка 3300, а се роди 3700. Все пак тези измервания са на база статистическа калкулация, така че ...

# 213
  • СОФИЯ
Не следя грамажа колкото толкова  Heart Eyes докторите си знаят.
Копирах поста защато се зачудих дотук все сме писали около 450гр. и ми стана интересно дали не е объркала потребителката грамажа.

Е какви са тези ехографи който правят такава разлика бе  ooooh! ooooh!
Явно въобще не трябва да им се вярва. Живи и здрави да се родят.

# 214
Аз грамовете въобще не ги гледам- те се изчисляват на база на другите размери, по някякви вътрешни формули на машините и мисля,че са чисто гледане на боб Simple Smile
Разбира се, 700 гр. ми се виждат много ....

# 215
И на мен 700гр. по това време ми се виждат много.
Иначе аз моята маймунка не я усещах вчера въобще - само през 2-3 часа по едно побутване и това беше. Много се бях притеснила вечерта като хапнах и легнах да чакам, ама сигурно 4-5 часа. накрая викам, ще се ходи до болницата, не издържам вече... и 15мин след това - такива танци, такова чудо! И се успокоих, че нищо й няма. Днес също много се движи - както по принцип.
То на мен ми казваха, че е нормално не всеки ден да е много активна, и явно е така.
Виж, ако два дена подред не се усеща много-много, мисля че един преглед за успокоение не би навредил Simple Smile
А за корема - не ми пречи, не ми тежи... само от време на време се усещам, че неволно го удрям я на облегалката на някой стол, я с вратата... не съм му свикнала още явно  Wink

# 216
Моят корем е по-скоро нашироко и навътре. Не ми личи особено. Трудно ми е при навеждане, но не невъзможно. Обувам маратонки крак по крак повдигнат леко настрани на един стол, права.
Със спането вече ми е по-тромаво и бавно завъртането и мога само наляво. Надясно имам чувството, че бебето е в тази част-глава, гръбче и го подпирам. По гръб изобщо не мога.
И вече само бременния клин ще ми става. И един сукман, който още не е обличан.

А, за размерите мисля, че не са сигурни изобщо.

# 217
  • СОФИЯ
И вече само бременния клин ще ми става. И един сукман, който още не е обличан.

Моето коремче изведнъж хвръкна напред и дрешките ми не ми стават вече. Подариха ми една рокличка по плътна за по студени дни и си купих едни дънки за бременни. Имам и 2-3 клинчета и така. Нищо повече няма да купувам.

# 218
Здравейте момичета!
Най-накрая и аз разбрах какъв ще е пола на нашето детенце.Ели,слагай розовия щъркел stork-girl категорично!!!На феталната всичко е наред.Вече тежим 401грама и сме 21 см.
Сега се връщам назад да ви чета ,че човек 2 дни да не влезне и ви изпускам  Mr. Green

# 219
  • СОФИЯ
Айде бе адашче  Heart Eyes Hug Hug ухаа и честита мома  Heart Eyes Crazy Crazy
Радвам се, че всичко е наред  smile3525

# 220
Ей, браво, Ориндж Simple Smile

На мен ми прави впечатление, че много хора са ме забелязали, че съм бременна без да им казвам. Оказва се, че вече доста ми личи Simple Smile))) Аз по принцип съм слаба и висока, и присъствието на корем е нетипично Simple Smile)) Абе една бремелинка от всякъде Simple Smile))

# 221
Супер, orindj, поздравления за момата!   bouquet

# 222
Здравейте момичета!
Най-накрая и аз разбрах какъв ще е пола на нашето детенце.Ели,слагай розовия щъркел stork-girl категорично!!!На феталната всичко е наред.Вече тежим 401грама и сме 21 см.
Сега се връщам назад да ви чета ,че човек 2 дни да не влезне и ви изпускам  Mr. Green

За 15.февруари ставате отбор моми значи Simple Smile горе-долу като при нас за 5ти  Flutter
Честито за хубавите новини Simple Smile

# 223
  • СОФИЯ
prikazzka това погледнах и аз  Heart Eyes  Hug

# 224
Благодаря ви момичета Simple Smile
Маргаритка,имаш стиснати палци и от мен,с малко закъснение.Дано е грешка и всичко да е наред!
Адашче туй е то .Ти 15 и аз 15.Ти мома и аз мома.Следим се с теб,дано е така до успешен финал.
Мойто шкембенце също изведнъж стана доста голямо.Буквално за 10 дни.Сега се гледам и се чудя на какво ли ще приличам след 3 месеца  newsm78  Joy .Чорапа на десния крак го обувам горе-долу добре,ама левия.......там си е цяло мъчение.С обувките същата работа.Имам дълбоки съмнения,че от следващия месец някой трябва да ме отмени в тези така сложни занимания  hahaha .Иначе гледам да се движа повечко,домакинствам си и ми е добре.Когато съм права ,чак забравям на моменти ,че съм бременна.....докато си видя корема  preggo .Абе всичко ще изтърпим,важен е щастливия финал.

Общи условия

Активация на акаунт