Фиброаденом- да се оперираме ли? 3-та тема

• 112 695
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Дойчева става само за преглед и то ако нямаш проблеми. Много готина мацка, но много спаб лекар.
Отиди за още едно мнение, ако си под 40 не е нужен мамограф, но според тези размери по-добре пристъпи към оперативно премахване. Успех !

# 556
Теичка, на 30 съм. 
А този лекар при когото ти ходиш, Стоименов, каква му е цената на прегледа?
И още един въпрос, за самата операция плаща ли се нещо? Тоест, разбрах че е с направление, но и там ли има избор на екип?
А за самата операция ще ми препоръчате ли лекар ?

# 557
Младс булка си 😃 Не знам кой ще се съгласи да ти направи мамограф, при положение, че ехографа е по-правилният подход за диагностициране в твоя случай. Стоименов преглежда в МБАЛ Надежда, след предварителна уговорка по телефона. Прегледа преди година струваше 50 лв, но може и с направление. Техниката в болницата е много добра. За операцията не мога да помогна с мнение, но другите момичета ще се включат.

# 558
Гаврилов е отпуск до 15,09, а Василев от Тина Киркова до 07.09. Ще отида при който ме вземе пръв, а може и при двамата. До тогава, чакам, притеснявам се и ви чета вас.
Успокой се, няма за какво толкова да се притесняваш, който и да те вземе, ще си в добри ръце.  Peace

# 559
Хехех, Теичка , благодаря, много си мила!
Точно заради възрастта ми не ми се иска да правя мамография. Учудена съм от Д-р Монева, че настоява за нея и дори ми каза къде да отида и какво направление да взема. Страхувам се от печалбари честно казано.

Lemy, опитвам се да съм спокойна, ама трудно...

# 560
Ще ти изкажа моето мнение.
Миличка , абсолютно съм наясно в какво психическо състояние си в момент а, защото съм минала през подобно нещо и знам колко е гадно . Сега ще ти стане още по кофти като ти кажа , че това ТРБВА ДА СЕ МАХНЕ ,не защото е лошо , а защото размерите са над 15 мм. и никога няма да изчезне от самосебе си , а да седи в гърдата ти ( макар и доброкачествено ) ще наруши психиката ти -повярвай - убедена съм защото съм минала по този път и из перках.Тотално изперках . Моля те  НЕ повтаряй моята грешка а отиди и да ти го махнат и се съхрани ,продължи да живееш спокойно живота си .
В Тина Киркова и Младенов е много добър ( и готин ) за 15 минути те е оправил и си ок .
ОПЕРАЦИЯТА Е ЛЕКА .
ледокайн ,инжекция която не усещаш ,броиш до 10 и си готова. И мирна ти глава .
Ако имаш сили чакай до септември Гаврилов но тои едва ли ще те оперира от днес за утре а всичко това ще са нерви .
Ти имаш вече две мнения че е ФА  и че размера е над 15 мм. ако ти каже нещо друго следващия преглед ще повярваш ли ? Ще остане в теб едно съмнение и страх - не си го причинявай .
Стоименов е добър диагностик , но той не оперира .
На Младенов ти давам телефон ако искаш му се обади и сподели всичко - човечен е ще те разбере .
Ако не искаш него имам телефон и на Полихронов от онкологията .
но да чакаш за преглед след месец и до тогава да си сус свита душа недей .
Важно е че е добро !

# 561
Нищо притеснително чак толкова няма, дори да е фиброаденом, както виждаш от темата, много момичета имат, следят се и си живеят спокойно.
Ако пък кажат да го махаш, операцийката е рутинна и малка.  Peace
Само да вметна, че Гаврилов оперира от днес за утре, когато прецени, че случая е спешен. Лично съм била свидетел в кабинета, как вика жени направо на следващият ден за операция в болницата.

# 562
Хехех, Теичка , благодаря, много си мила!
Точно заради възрастта ми не ми се иска да правя мамография. Учудена съм от Д-р Монева, че настоява за нея и дори ми каза къде да отида и какво направление да взема. Страхувам се от печалбари честно казано.

МАМОГРАФ НЕ ПРАВИ ! АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНО .
АКО ФА Е ПОД 1 СМ СЕ НАБЛЮДАВА , НО ПО ГОЛЯМ СЕ МАХА.
ВСЕ ЕДНО ДАЛИ Е ФА , КИСТА ИЛИ МАСТНО ОБРАЗУВАНИЕ ЩОМ Е ПО ГОЛЯМО ОТ 1 СМ МАХАЙ ТИ , ЗАЩОТО ТО САМО НЯМА КАК ДА СЕ МАХНЕ ( Щого хапчета мастодинони , билки , знахари знайни и незнайни от нищо не ми се махна нито първия път нито втория , първия път се оперирах - папилом предканцероненно но слава на Бог доброкачествено , втория път о пищях форумите с киста 1 см. видях че расте и Младенов я източи за 30 секунди - доброкачествена ) Дано повече не се сблъсквам с подобни проблеми но , повярвай пиша ти от позицията на изпатил човек , а не просто за да запълня темата .
Желая успех ! Всичко ще е наред . Спокойно

# 563
Нищо притеснително чак толкова няма, дори да е фиброаденом, както виждаш от темата, много момичета имат, следят се и си живеят спокойно.
Ако пък кажат да го махаш, операцийката е рутинна и малка.  Peace
Само да вметна, че Гаврилов оперира от днес за утре, когато прецени, че случая е спешен. Лично съм била свидетел в кабинета, как вика жени направо на следващият ден за операция в болницата.

Може да оперира от днес за утре НО ако е ... оф не 'ща да го пиша , Но нейното е ФА така че ще чака на опашката и тъй като аз разруших психиката си по този начин за това я съветвам да взима решение смело и хич да не я е страх .Иначе избора на хирърг е личен разбира се аз само предложих , но не налагам мнение разбира се .
Всичко хубаво .

# 564
Ще ти изкажа моето мнение.
Миличка , абсолютно съм наясно в какво психическо състояние си в момент а, защото съм минала през подобно нещо и знам колко е гадно . Сега ще ти стане още по кофти като ти кажа , че това ТРБВА ДА СЕ МАХНЕ ,не защото е лошо , а защото размерите са над 15 мм. и никога няма да изчезне от самосебе си , а да седи в гърдата ти ( макар и доброкачествено ) ще наруши психиката ти -повярвай - убедена съм защото съм минала по този път и из перках.Тотално изперках . Моля те  НЕ повтаряй моята грешка а отиди и да ти го махнат и се съхрани ,продължи да живееш спокойно живота си .
В Тина Киркова и Младенов е много добър ( и готин ) за 15 минути те е оправил и си ок .
ОПЕРАЦИЯТА Е ЛЕКА .
ледокайн ,инжекция която не усещаш ,броиш до 10 и си готова. И мирна ти глава .
Ако имаш сили чакай до септември Гаврилов но тои едва ли ще те оперира от днес за утре а всичко това ще са нерви .
Ти имаш вече две мнения че е ФА  и че размера е над 15 мм. ако ти каже нещо друго следващия преглед ще повярваш ли ? Ще остане в теб едно съмнение и страх - не си го причинявай .
Стоименов е добър диагностик , но той не оперира .
На Младенов ти давам телефон ако искаш му се обади и сподели всичко - човечен е ще те разбере .
Ако не искаш него имам телефон и на Полихронов от онкологията .
но да чакаш за преглед след месец и до тогава да си сус свита душа недей .
Важно е че е добро !
Браво за тeb

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 15:57 от Irina37

# 565
Той няма да се отели, ни ще се абсорбира, но да стане на рак е възможно!

Няма да стане на рак , защото не е рак . Рака си е рак от самото начало , друг е въпроса че някои лекари го бъркат РАКА с ФА .Това е друга тема за некомпетентни лекари , печелбари и т. но ,НО КОГАТО ФА Е ФА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ НА РАК. Но може да разруши женската психика до неузнаваемост особено ако чете какво пише в нета .
Просто образувания над 1 см. 1.5 см се махат и това е . няма какво да се следят и ала бала .
до 1 см. обаче спокойно могат да се следят и ако не растат да не се пипат .
ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И НИКОЙ НЕ ОБВЪРЗВАМ С НЕГО

# 566
Фиброаденома не може да стане карцином, освен ако не е сгрешена диагнозата.

# 567
Светлинар, успокой се  Peace

# 568
Той няма да се отели, ни ще се абсорбира, но да стане на рак е възможно!

Няма да стане на рак , защото не е рак . Рака си е рак от самото начало , друг е въпроса че някои лекари го бъркат РАКА с ФА .Това е друга тема за некомпетентни лекари , печелбари и т. но ,НО КОГАТО ФА Е ФА ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ НА РАК. Но може да разруши женската психика до неузнаваемост особено ако чете какво пише в нета .
Просто образувания над 1 см. 1.5 см се махат и това е . няма какво да се следят и ала бала .
до 1 см. обаче спокойно могат да се следят и ако не растат да не се пипат .
ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И НИКОЙ НЕ ОБВЪРЗВАМ С НЕГО
В научите статии се пише, че може да стане и карцином, че се преражда! Не му е мястото в гърдата и това е! Нали си го махнала!

# 569
Момичета, благодаря ви! Продължавам да ви чета и ще се включа отново.

Общи условия

Активация на акаунт