Отговори
# 630
Ехографа коремен или вагинален е и дали ще може ММ да влезе с мен да се запознае с бебето Simple Smile

Коремен ехограф и ММ беше с мен и после ходеше като замаян цял ден Grinning

# 631
И при мен беше коремен. Но за съжаление моят мъж не успя да излезе от работа,за да дойде с мен и от сега е заявил че на следващия преглед ако трябва ще си вземе болничен, но ще присъства. Една снимка дори им замайва главите, да не говорим ако видят да мърда на ехографа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 632
Коремен е. Аз освен мъж ми, помолих док да влезе и детето. Гледаха прегледа на един голям телевизор и беше страхотно преживяване.

# 633
Здравейте, бъдещи юлски мами!
Честита Коледа, желая ви здраве, много щастие и най-вече лека бременност!
Включвам се в темата много плахо, всичко ми е много непознато и ще се радвам
на вашата подкрепа. Simple Smile

# 634
Здравейте, бъдещи юлски мами!
Честита Коледа, желая ви здраве, много щастие и най-вече лека бременност!
Включвам се в темата много плахо, всичко ми е много непознато и ще се радвам
на вашата подкрепа. Simple Smile

Добре дошла и леко бременеене Simple Smile  bouquet

# 635
Бях на ехо. Засега почти всичло е наред, плацентата е малко ниско, но док смята, че ще се оправи. Иначе си има всичко. И МОМИЧЕ Е.

# 636
Здравейте и от мен:) Мариана от Русе, 34г, първа бременност,  термин 29.07. Да се запиша, че все още няма никой за тази дата:) Лека бременност на всички Simple Smile

# 637
Бях на ехо. Засега почти всичло е наред, плацентата е малко ниско, но док смята, че ще се оправи. Иначе си има всичко. И МОМИЧЕ Е.
Бубалече супер! Най-много се радвам, че вече си по-добре  Hug
На мен като ми беше зле, баба ми обясняваше че бебето щяло да е много красиво. Явно твоята бебка ще е много хубава Simple Smile Наслаждавай се вече на бременността  bouquet

# 638
Мимита, добре дошла!

# 639
Бубалече супер! Най-много се радвам, че вече си по-добре  Hug
На мен като ми беше зле, баба ми обясняваше че бебето щяло да е много красиво. Явно твоята бебка ще е много хубава Simple Smile Наслаждавай се вече на бременността  bouquet

Еее благодаря. Аз все още повръщам, но в рамките на нормалното около 3-4 пъти, гаденето си го има но наистина е по поносимо от преди та не обръщам такова внимание. Днес детето беше много щастливо, защото беше с мен на ехото и доктора много внимателно му показваше кое къде какво.

# 640
Здравейте, момичета.Отдавна не съм писала, но нямаше нищо ново.Вчера бях на БХС в Щерев - д-р Чавеева...очарована съм от нея, много е мила и добра, показва всичко, обясмява всичко...супер доктор, дано има повече като нея.На мен днес ще ми излязат резултатите и се надявам да са добри, че имаше малък проблем на прегледа.
Желая Ви хубав ден!

# 641
Здравейте мами 😊 вчера и аз бях на преглед вече сме 3см и шаваме с ръчички😙 Доки ми написа на един лист изследвания,които да направя,но понеже той не работи с касата няма как да ми даде направления,та исках да ви попитам дали личната ще ми даде  newsm78 или трябва да запиша ЖК по касата?Но още се лутам.
На вас назначиха ли ви и какви ?
На 15 съм на БХС
Това е от мен.😙

# 642
При мен веднага се пуснаха кръв и урина, а сега ми дадоха направление за изследване на кръвна група, спин и още нещо ( забравих какво) та мисля началото на януари да си ги пусна, въпреки че скоро си пускахме подобни изследвания заради сватбата, доки каза да ги направим пак, а и ММ не знае коя кръвна група е. Та и той ще си прави.

# 643
Здравейте мами 😊 вчера и аз бях на преглед вече сме 3см и шаваме с ръчички😙 Доки ми написа на един лист изследвания,които да направя,но понеже той не работи с касата няма как да ми даде направления,та исках да ви попитам дали личната ще ми даде  newsm78 или трябва да запиша ЖК по касата?Но още се лутам.
На вас назначиха ли ви и какви ?
На 15 съм на БХС
Това е от мен.😙

Мишле, мисля че трябва да се запишеш на ЖК, за да ти пуснат някои изследвания. Личния лекар може да ти пусне ПКК и урина, но за спин, хепатит, вагинален секрет и кръвна група мисля че не може, защото нали те се полагат на бременни, а затова май трябва да те водят на ЖК. Попитай все пак личния, но на мен така ми обясниха. Иначе аз с тези изследваня си пусах и токсоплазмоза, но тя е само платена.

# 644
Благодаря ви момичета  Hug
Пухче и на мен доктора ми е написал токсоплазма ,рубиола,варицела и хепатитите,незнам те дали са задължителни най-вероятно не
Сега звънях да се запиша за ЖК ,но без успех ще пробвам по късно пак,а дали трябва да кажа по телефона,че искам този доктор да ми я води или вече като се видя с доки,насочих се към др Кунчев в Торакс

Общи условия

Активация на акаунт