Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 083
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Toni, чудна оферта, но мнооооого се дразня да купувам мостри от по 2-8мл.  newsm78

Точно така е, Наде. Аз затова спрях да получавам каквито и да било кутии - омръзна ми от мини-продукти и от "изненади". Да не говорим, че част от тях изобщо не ми влизат в употреба. Предпочитам да купя един продукт за тази сума, но да е нещо, което искам.

Но в случая претегляйки плюсовете и минусите, определено плюсовете надделяха. Видях всеки един от продуктите и прецених, че всичко ще ми влезе в употреба, пък било то и в мини-размер.
Всъщност 3 -  8 мл. за серум или крем за очи са си съвсем прилично количество. На мен ми стигат за седмица-две. А и като са от една марка, поне знам, че ще се съчетават добре и реално ще ги използвам. Плюс това в кутията има продукти, които отдавна искам да пробвам.
О.... отдавана не разчитам на изненади  Joy Joy Joy

Поръчвам кутия, само ако ми хареса какво има вътре. Абонамент имам само в ЛМБ, който изтича този месец и не мисля да го подновявам.

Като се замисля, в дневния ми рутинен грим/грижа, не влиза нито един продукт от кутиите! Но пък има такива които с кеф тествам в повечето случаи еднократно  Laughing

# 61
  • София
Аз чакам адвент календара на Локитан

# 62
Аз не мога да реша все още кой да взема,но на Clarins наистина е само мостри по 5 или 10 мл.За мен не си заслужава 60те лири Simple Smile

# 63
  • Street of Dreams
Съдейки по големината на отделенията в календарите - не разчитайте много на пълноразмерни продукти.

# 64
  • София
Аз не мога да реша все още кой да взема,но на Clarins наистина е само мостри по 5 или 10 мл.За мен не си заслужава 60те лири Simple Smile

Така е, но като прибавиш и подръчния комплект грижа, както и още 3 малки продукта, не е никак зле.
Мен просто ме дразни самата мисъл да ми продават мостри за 60лири.

# 65
Така е,наистина няма как да са пълноразмерни .Но в крайна сметка да имам около 30 мострички по 5 мл от различни продукти не ми прилича на оферта:) Мисля,да си изчакам коледните намаления и да си купя за същата сума някоя подходяща серия продукти направо.

# 66
  • София
Така е,наистина няма как да са пълноразмерни .Но в крайна сметка да имам около 30 мострички по 5 мл от различни продукти не ми прилича на оферта:) Мисля,да си изчакам коледните намаления и да си купя за същата сума някоя подходяща серия продукти направо.

Подкрeпям, миналата година януари от ФЮ си купих комплекти на Ланком с по един пълно размерен продукт в комплект с 3-4 мини опаковки за по 30 лири, цяла година си ги използвам с кеф. Мисля и тази да повторя.

Ето тези комплекти си купих:

И подаръка към тях бяха ей такива сетове и други с дневен и нощен Хидразен, тогава купих и други продукти и ми се събраха 5 или 6 сета, до сега не мога да ги изразходя.

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз козметика,ако няма подаръци към тях не купувам... то и няма как да стане,защото в Нордстром перманентно ни заливат с оферти към поръчки.Актуалните вмомента -> http://shop.nordstrom.com/c/beauty-gifts-with-purchase?origin=leftnav
Докато Сефора са свидливи и затова вече не са ми приоритет,когато пазарувам.

Ще си взема календар,но не знам какъв.Обожавам продукти за тяло и коса (ако някой все още не е разбрал  Mr. Green ) и си търся в тази посока.

# 68
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Спойлер от октомврийското Глоси - крем за лице. Още два в LF за този месец. ooooh!

Този крем мисля се беше падал на някого тук?

# 69
Аз много му се зарадвах на това кремче,изобщо харесвам продуктите на Talika.Но мисля,че нямаше кой знае колко ласкави коментари специално за този крем Sad

# 70
  • София
Аз коментирах, че не ме впечатли никак. Peace

# 71
  • Street of Dreams
Идвам да се похваля с пристигнала ЛФ - цяла и непокътната, останалото го знаете. Като пробвам продуктите,  ще пиша.
Радвам се,  че идват през седмица с Глоси.

# 72
  • Бургас
Здравейте. Въпросът ми е следния - някой поръчвал ли е от boxybox и какво му е мнението за продукта и като цяло за всичко? Оригинални ли са продуктите? Знам, че някои неща са абсолютни реплики, но има продукти като make-up revolution и elf, на които цените реално отговарят на цените в сигурен сайт. Имам желанието да поръчам, но не намерих много мнения по въпроса.
Очаквам мненията ви.

# 73
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес получих октомврийската мега красива кутия на Глоси.Ще си я запазя.

# 74
YOU Beauty Advent Calendar 2015

59.95

Общи условия

Активация на акаунт