Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 102
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Street of Dreams

Чудесна селекция! Този ароматизатор на Ритуалс използвам в банята от точно година и го подновявам редовно, защото го обожавам. Излиза малко солено, защото свършва бързо.

# 76
Календара на Lookfantastic има ли го някъде, какво ще съдържа ?  Thinking

# 77
Има preorder опция на сайта и снимка, съдържанието е тайна.

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 12:56 от wilian

# 78

Най-накрая и аз се сдобих със септемврийската Glossy... и благодарение на теб - selinka3, и с юнската (2014)

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 21:45 от vickito

# 79
Ето я и октомврийската Glossybox UK:
Скрит текст:
TAILKA PHOTO-HYDRA DAY CREAM   
LANOLIPS 101   
NICKA K SPONGE
JELLY PONG PONG MASCARA
SO SUSAN HIGHLIGHTING PENCIL

# 80
  • София
И аз се сдобих днес с всичките си октомврийски кутии накуп  Mr. Green  Пинк парсел с превръзки, страхотна кутия, само палитрата не е за мен, бирчбокс, LMB и две кутии YBD.

# 81
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
4 месеца не съм отговаряла на анкетите в сайта и съм загубила една торба точки.
Щях вече да съм събрала за две кутии.  Crazy

# 82
Видяхте ли специалната кутия на НАРС за Глосибокс:

Включва Orgasm Multiple
Audacious Mascara
Via Veneto Larger then Life Eyeliner
Orgasm Blush
Rikugien Satin Lip Pencil.

Ружът и моливът за устни ги имам, черният молив не представлява интерес за мен. Явно ще пропусна, макар че с удоволствие бих пробвала спиралата и мултифункционалния продукт.

В продажба от 16-ти ноември на цена от £30.00 за абонати и £35.00 - нормална цена.

# 83
  • Street of Dreams
Днес получих WTFBox. Ще се запитате - каква по дяволите е тази кутия? И аз се запитах същото. Казва се ZBox Heroes & Villains October и дойде при мен от Холандия с приорити поща, адресирана до мен. Според сайта им струва 40 английски лири (?!) Вътре има разни geek-nerd-comics джаджи и единственият заподозрян каза, че няма нищо общо  Thinking Някой има ли представа какво може да става?? Crazy Crazy
Скрит текст:

# 84
Днес получих WTFBox. Ще се запитате - каква по дяволите е тази кутия? И аз се запитах същото. Казва се ZBox Heroes & Villains October и дойде при мен от Холандия с приорити поща, адресирана до мен. Според сайта им струва 40 английски лири (?!) Вътре има разни geek-nerd-comics джаджи и единственият заподозрян каза, че няма нищо общо  Thinking Някой има ли представа какво може да става?? Crazy Crazy
Скрит текст:

Ondine,И аз я получих вчера!!!!И аз нямам идея от къде е дошла!!!Нямам изтеглени пари от картата,изобщо пълна мистерия!Освен това пристигна на адреса ми в БГ,а тук пристига единствено ЛФ кутията.Още повече ,че дори пристигнаха заедно!Може би ни я изпращат , защото си направихме едногодишния абонамент  newsm78 newsm78

Проучих с Google Simple Smile ЛФ и въпросните ZBOX са част от една група сайтове на компанията  The Hut.Явно по някаква непонятна причина са решили да изпратят и една такава кутия към октомврийската ЛФ.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 17:18 от selinka3

# 85
  • Street of Dreams
Значи има общо с абонамента към lf. Интересно дали е някакъв подарък, или има измама. Хубаво е,  че нямаш изтеглени пари - аз сметката за кредитната карта я получавам веднъж месечно и нямам постоянно поглед какво става там, което не е много добре...

# 86
аз сметката за кредитната карта я получавам веднъж месечно и нямам постоянно поглед какво става там, което не е много добре...
OnDiNe_, помоли в банката за sms-известие. Вярно, че вземат някакви стотинки на sms, но моята карта я прихванаха веднъж след пазаруване в интернет и изтеглиха около $400 за самолетни билети, като покупката беше направена някъде от щатите. Показах sms-ите на служителите в банката и те блокираха картата и плащането и нямаше загуби за мен Wink
Не знам, ако получавах месечни извлечения, колко още билета щях да съм си "напазарувала".

# 87
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не може да нямате онлайн следене на сметките.Ние не получаваме хартиени разпечатки(мисля,че е избирателна опция),а онлайн достъп до банковите ни сметки и така следим кое,къде се плаща всеки един момент.
Според мен кутиите ви са бонус.

П.С. Една сърничка лежи в задният ни двор,много елегантни,стройни животни.А ние се мажем с 40 крема,то гримове,то прически и пак приличаме на крокодили.

# 88
  • София
 Heart Eyes Снимай я, моля!

# 89
  • Street of Dreams
Може, как да не може. Онлайн банкиране имам само на дебитната, кредитната е old school, със хартиена разпечатка и surprise effect. Но ако са ми откраднати данните, едва ли някой ще ми поръчва zbox, на моя адрес.  Grinning
Готино за сърненцето, прелестни животни,  тук в града нямаме такива гости... 

Общи условия

Активация на акаунт