Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 083
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма я вече,Кашмирче.
И тук е градско,но гористо градско и сърните,диви зайчета и катериците са част от ежедневният пейзаж.Имаме и едни като мишки - chipmunks,които ми газят магданоза. Twisted Evil

# 91
Най-странното е ,че  няма постове никъде ,предполагам,че не сме само ние двете които са получили кутии,но другите се ослушват нещо:)))Но определено не са ми дръпнали пари,още повече,че аз плащам през Paypal и няма как да се получи без мое знание.

# 92
Направих си 3 месечен абонамент за ЛФ, трите "празнични" кутии.
Октомврийската ми допадна като видях какво има....за другите - дано да пристигнат. Като знам преди Коледа каква драма е с пратките, пък и реших да не ползвам превозвач, а директно до БГ. Дано няма драми  #Crazy

# 93
  • Street of Dreams
Най-странното е ,че  няма постове никъде ,предполагам,че не сме само ние двете които са получили кутии,но другите се ослушват нещо:)))Но определено не са ми дръпнали пари,още повече,че аз плащам през Paypal и няма как да се получи без мое знание.

Изтрили са ми въпроса на страницата на LF  Crossing Arms
Също не съм намерила инфо по въпроса.

# 94
изпуснала съм какво има в октомврийския LF...някой може ли да пусне спойлер  Praynig

По моя казус - попълних декларации и днес вече имам рефънд за септемврийската кутия, която платих в средата на август  #Cussing out

# 95
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А при мен няма никакво развитие.След обърканият адрес,кутията мисля,че пътува към Англия вмомента.Когато я получат,щели да ми върнат парите.Честно казано съм ги отписала и поемам изцяло вината.

# 96
изпуснала съм какво има в октомврийския LF...някой може ли да пусне спойлер  Praynig
Заповядай,
http://whichbeautyboxuk.com/?p=10585#more-10585

# 97
Заповядай,
http://whichbeautyboxuk.com/?p=10585#more-10585

Благодаря ти!  Hug bouquet нещо не ме грабва, май ще я пропусна  Thinking

# 98
  • Street of Dreams
Отново точно на 17ти (ще речеш, че живея в Германия) пристигна октомврийската Feel Good Editition. Доволна съм, защото алтернативните продукти за този месец са дрогерийни, макар и пълноразмерни, от рода на Dove, Cartice  и BABY More. Ето я и моята
Съдържанието се състои от
- бял молив за очи
- крем за лице
- серум-база за лице с масла (много хвалена)
- лосион за тяло, пак с масла (мирише много деликатно, на нещо от детството ми)
- душ-гел с аромат на лимони - той вече е ужасен
Обща стойност - 107 евро
- проба на боди бътър с маслини, който съм пропуснала да снимам
Това, което прилича на гривна е ваучер за 30% отстъпка на зимни якета в 7 seasons, има още 3 ваучера.

Приятен есенен уикенд на всички  Hug
https://www.youtube.com/watch?v=z4lcSbA7WqU

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 17:17 от OnDiNe_

# 99
  • София
Календарът на Локитан е в продажба. Точех му се, но май се отказах - само сапунчета, кремчета за ръце и разни панделки.  Stop http://uk.loccitane.com/christmas-beauty-advent-calendar,83,1,29 … Calendar_18_10_15

Новооткрити кутии няма ли? Mr. Green

# 100
Календарът на Локитан е в продажба. Точех му се, но май се отказах - само сапунчета, кремчета за ръце и разни панделки.  Stop http://uk.loccitane.com/christmas-beauty-advent-calendar,83,1,29 … Calendar_18_10_15

Новооткрити кутии няма ли? Mr. Green

И аз по същите причини се отказах, а такива ндежди имах...само той ме грабна Crossing Arms

# 101
Здравейте, момичета:) Досега не съм си поръчвала beauty кутии и като за пръв път реших да си поръчам няколко Grinning Искам да си поръчам абонамент за 3 месеца на LF, но като си направя поръчката и трябва да дам адрес и начин на плащане, не ми излиза изобщо Paypal, а иска да въведа номер на дебитна карта. Аз ли нещо бъркам или?

# 102
  • София
Здравейте, момичета:) Досега не съм си поръчвала beauty кутии и като за пръв път реших да си поръчам няколко Grinning Искам да си поръчам абонамент за 3 месеца на LF, но като си направя поръчката и трябва да дам адрес и начин на плащане, не ми излиза изобщо Paypal, а иска да въведа номер на дебитна карта. Аз ли нещо бъркам или?

Смени си браузъра, помня че преди време имаше такъв проблем.

# 103
  • Street of Dreams
Селинка, научи ли нещо за мистериозната кутия? ММ много й се радват

# 104
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ахх,тези от Глосибокс са феноменални. Mr. Green

Изтече ми абонамента този месец и естествено си го поднових вчера.Обаче те,вместо да ми започнат новият абонамент от ноември(съвсем логично,след като се вижда,че вече имам октомврийска пратена кутия),те ми съобщават,че започна от денят,в който съм платила и следователно още днес са ми пратили кутия.Мноого експедитивни.
Не ми е проблем и 10 кутии да си платя за един месец,но защо трябва да се правят на ударени по този начин.

Кутията я снимах днес и ще я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт