Glossybox,Birchbox,LMB,My little box,Pink Parcel,LF...

• 63 040
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
А струва ли си Advent calendar и някой поръчвал ли е?
Такива са обявили YBD и Lookfantastic, засега

# 16
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Glossybox USA - Сeптември

Съдържание:

1. Emite Make up Artist Colour Powder blush #108 – (full size, 10 g, $22).

2. Biossance the revitalizer – 4 ml.

3. Nails Inc. London Uptown – (full size, 10 ml, $14).

4. Stiks cosmetiks Lipstik Mauve – (full size, 3 g, $15).

5. 12 benefits Love at first lather moisture balancing foam shampoo – 50 ml.

# 17
  • До хладилника, който обичам
Аз не искам в списък, сменям си предпочитанията Grinning
Миналата година Boots имаха коледен календар, ама ми се досвидяха парите. Тази също не знам дали бих го взела, заринах се с козметики.
Видях съдържанието на teen parcel... изкуствените мигли не ме радват  Crazy моят тийн е малък за такива неща.
Видях и новата nailbox - точно навреме съм се отказала от нея. Първите две кутии много силни (аз хванах втората), третата взе да пълзи надолу и сега съвсем...

# 18
  • София
И аз съм с различни кутии всеки месец. Единствено LMB ми остана с годишен абонамент, който изтича този месец. Предпочитам да не го подновявам а ще хващам единични кодове за кутиите. Напоследък ме радват най-много кутиите на YBD.

Иначе нередовно взимам Birchbox UK,Glossybox UK и Pink parcel. Advent calendar-а на YBD, според мен не си струва. Повтарят се едни и същи продукти, които сме виждали в другите кутии, за мен нищо интересно.

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 09:58 от nad_tab

# 19
  • Street of Dreams
Селинка, извинявай! Heart Eyes Laughing Съвсем забравих, че измежду другите кутии, получаваш И Глоси Джърмани Mr. Green Май и снимки не съм виждала да постваш?

Идеята със списъка на абонаментите и блоговете ми хареса - аз нямам, но обичам да се ровя в на другите Simple Smile

beautiholica, не ви ли изпращат твърде често кутии? Все едни натурални, бежово-розовеещи цветове на лакове, моливи за устни, червила, ружове... Може би такъв типаж си задала в профила?

# 20
Ondine.виновна съм за снимките Sad((  newsm09 Ама все се каня да снимам,но напоследък нещо май с това оставам:) Ще се взема в ръце,обещавам  Rolling Eyes
Аз получавам LMB,YBD,Birchbox UK,Birchbox France,Glossybox France,Glossybox Germany,Pink parcel и ако си избера някоя кутия от LIB Simple Smile

# 21
Вчера писах на Lookfantastic - все още ми няма септемврийската кутия  #Cussing out, днес или утре ще чакам отговор, че ходих и в пощата да търся, ама няма - върнаха момичетата с бакалските тефтери до средата на месеца, когато съм ходила да си вземам пратка за последно ooooh!

Абонирах се за My little box, както и за You Beauty Discovery, но отказах Birchbox- а за м. октомври - не ми хареса пълнежа и нямам нужда от него. Обмислям и някоя от кутиите на Cohorted Thinking

# 22
  • Street of Dreams

Аз получавам LMB,YBD,Birchbox UK,Birchbox France,Glossybox France,Glossybox Germany,Pink parcel и ако си избера някоя кутия от LIB Simple Smile
  Oha! newsm20 Богинята на кутиите  Hug Сигурно през ден отваряш по една, поглеждаш и затваряш Grinning

Пуснали са абонаменти на LF, годишният излиза по 15 евро на месец, колкото Глоси. Отдавна си мисля за втора кутия, може и да си направя... Thinking

# 23
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вчера писах на Lookfantastic - все още ми няма септемврийската кутия  #Cussing out,

Aз също нямам кутия.Знам,че отнема повече време,за да пристигне до Щатите,но вече 3 седмици минаха...
И за $5 абонаментни кутии да пуснат от Луукфантастик,пак няма да се включа,точно заради това забавяне.

# 24
  • USA, Steak State
От около година съм абонирана за Глоси и нещо започвам да се замислям дали да спра абонамента. От самото начало идеята не ми допадаше. Дадох си доста време шанс, но все още не ми допада сякаш да плащам за нещо, което не познавам, в повечето случаи марки за които не съм чувала и 90% от нещата в кутиите да ме разочароват. Ще дам шанс до края на годината и евентуално ще приключа тотално.

Но за списъка да знаете, че съм с Глоси Сащ.

# 25
  • София
От ПинкПарсел ми пратиха код за следващата кутия като компенсация Peace

# 26
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Спойлер,какво ще има в октомврийската Глосибокс USA.Най-накрая нещо смислено. Heart Eyes

http://www.mysubscriptionaddiction.com/2015/10/glossybox-oct-2015.html

Скрит текст:

# 27
  • София
Доста добре изглежда Peace

# 28

Oha! newsm20 Богинята на кутиите  Hug Сигурно през ден отваряш по една, поглеждаш и затваряш Grinning

Да,сигурно съм една от любимите клиенти на превозвача до БГ:)Но май се позатрупах доста:)Почнах да разреждам абонаментите,засега само английските отпаднаха ,но все пак:)

# 29
Е ,не издържах:) Пуснах си 12 месечен абонамент за LF кутията:) Излиза наистина 15 евро на месец,ще се дърпат от сметката месечно,а не накуп:)

Общи условия

Активация на акаунт