Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-23

• 94 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Карчева, аз съм тествала около седмица ( от мостри) вторият СС крем, в бялата тубичка с розовата капачка, цвят medium , с нормална към смесена кожа съм- цветът ми лепна идеално,не се свлича през деня, не оксидира, не ми пресушаваше, ухае свежо и приятно Simple Smile. Пробвай, има мостри.
Ще тествам и ФДТ- на, който cutesmallcat е посочила Peace

# 106
Здравейте дами, извинявам се че така нахълтвам в темата, но тъй като сте доста по-вещи от мен в тази област ,искам да ми препоръчате някой по-покривен фон дьо тен за мазна кожа.
Иска ми се да е по-покривен, тъй като доста често имам пъпчици и други гадни несъвършенства.
До момента съм ползвала на Avon, Revlon,Manhatan, но не съм доволна.
За цената не мисля, че бих дала повече от 50 лв.
Благодаря Simple Smile

# 107
И аз съм в търсене на такъв фдт и съм харесала STUDIO FIX FLUID SPF 15 на MAC. Някой знае ли каква му е цената?

# 108
а къде се предлага козметика на MAC ?

# 109
В двата магазина на Мас в София. Peace

# 110
В двата магазина на Мас в София. Peace
лошото е че съм от В.Търново.....  Sad  Cry Cry някой ако знае магазини в Търново или Габрово нека каже  bouquet

# 111
 Shocked Crazy
Мас се предлагат само в тези магазини, няма да ги намерите в друг град

# 112
Shocked Crazy
а няма ли онлайн магазин в интернет ?

# 113
  • В един копнеж!
Shocked Crazy

Но не в България.
http://www.houseoffraser.co.uk/on/demandware.store/Sites-hof-Sit … ?cgid=BRAND_M·A·C

# 114
Shocked Crazy

Но не в България.
http://www.houseoffraser.co.uk/on/demandware.store/Sites-hof-Sit … ?cgid=BRAND_M·A·C
Благодаря,цените им са доста ниски и съм чела добри мнения за марката ,в софия цените как са? newsm78

# 115
На Радиант са доста покривни и издържливи на мазна кожа. Сега мисля да си взема коректора им за под очи.  Peace

# 116
  • София
На Радиант са доста покривни и издържливи на мазна кожа. Сега мисля да си взема коректора им за под очи.  Peace
Камалия, ти беше от Русе ако не се лъжа? От къде мога да купя ФДТ на Радиант в Русе? И в какви ценови диапазон са?  Peace Hug

# 117
Аз го купих от бившия магазин за козметика на 1вия етаж в Рояла, дето вече го няма там. Някъде около пощата бил, но не знам точно къде. Нормалната му цена е към 40лв, аз го взех на разпродажда за 25-30.
В сравнение с Диор Форевър ми е по-покривен и по-издържлив на лъсване.  Peace

# 118
Аз го купих от бившия магазин за козметика на 1вия етаж в Рояла, дето вече го няма там. Някъде около пощата бил, но не знам точно къде. Нормалната му цена е към 40лв, аз го взех на разпродажда за 25-30.
В сравнение с Диор Форевър ми е по-покривен и по-издържлив на лъсване.  Peace
Този ли имаш в предвид
http://radiant-professional.com/en/%CE%BC%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE% … all-day-matt-make

# 119

Общи условия

Активация на акаунт