Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 558
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ехааа! Какъв старт на уикенда!
Честито, мамо Лили! Добре дошла на този свят, Ясмина! Да радва мама и тати и да е щастливо детенце! Лили, възстановявай се бързо! Това, че пишеш е добър знак... При теб ли е бузанка или все още не?...
Мамаса, честит ти мъж! Да те носи на ръце!

# 91
  • София
Добре дошла, малка принцесо с екзотично име! Hug  bouquet
Бързо възстановяване на мама и скорошно прибиране у дома!
Малчо днес за първи път се престраши да прави преходи по-дълги от три крачки, та може да се каже, че проходи  Heart Eyes
Добре дошла на Джоуви!

# 92
  • На остров
Добре дошла на Ясмина Бедир! Прекрасно име ! Лили бързо възстановяване на теб!
Пиаф, честито приходило детенце !

# 93
  • В полите на Пирин планина
Лили,честито да е жива и здрава принцеса Ясмина,на теб бързо възстановяване  Hug
Пиаф,честито ви ходещи крачета.

# 94
Добре дошла на принцесата с прекрасно име Heart Eyes
Скрит текст:

Лили на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате.

Пиаф,честито ви ходещи крачета.

# 95
  • Пловдив
Мамо Лили-Честита ви мома с манекенски мерки и красиво име!!!Да е здравичко дете и много да радва мама и тати и близки и познати!
Благодарности за темата!   bouquet
На мама Пиаф-честито ходещи крачета!
Бяха писали мамите в предната тема за зъбките...............Зори е на 8 мес.и половина и още няма и намек за зъб  Sad

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 20:50 от kali-m-g

# 96
  • В градината...
Добре дошла, сладка Ясмина  Hug
/това ми беше фаворитът за име, но не го използвах по разбираеми причини/.

Пиаф, честити ви ходещи крачета  Peace

# 97
Много вълнуващи новини, Лили, много се радвам, че си добре, и ти, бебе Ясмина newsm76, да ти е жива и здрава бузанка, а на теб бързо възстановяване ти желая Hug

# 98
Лили, разплаках се! Толкова е хубаво! Жива и здрава да е принцеса Ясмина! Прекрасен да е животът й!
Мамаса, честит ти мъж и на теб! На ръце да те носи!
Изпратих си гостите .... утре летят през океана. Ще ми липсват, беше шарено в къщи последната седмица.

# 99
  • гр.София
Йеее честото мамо Лили,жива и здрава да е Ясмина,да има късмет в живота и безгрижно детство,а на теб бързо възстановяване и мн обич ❤
Днес следобяд мм излезе с детето уж да си почина,а аз две перални,миене на банята,сготвих един ориз с пиле,супа топчета и един супер лесен и вкусен чийз кейк! Сега съм гроги! Лека вечер  Hug

# 100
  • София/Стара Загора
Шери, страхотна си както винаги с новите теми  Hug
Ава - прекрасно заглавие, то ми беше фаворит  Hug

МамаСа, да ти е жив и здрав рожденика, да те слуша и догодина татко да го направиш  Hug

Пиафче, честити ходещи крачета, смело и уверено да върви все напред  Hug

Лили, жива и здрава да е принцеса Ясмина, с прекрасно и незабравимо детство, обградена с любов и с много късмет! Бързо възстановяване и скоро да се гушкате!

А как ще определяме кой отговаря на критериите за по-по-най класацията?

Мария, чакаме рецептата за този лесен и вкусен чийзкейк

# 101
  • В градината...
Мария, аз също ако изобщо ММ успее да вземе детето за половин час, въртя домакинската работа сякаш участвам в надбягване. Абсурд е да направя нещо за себе си, даже не ми идва наум. Той, завалията, все зает. В момента прави парното, Идка спи, а аз си пиша тук и си пийвам сангрия.

# 102
  • София
Лили да ти е жива и здрава малката принцеса, страхотно име  Heart Eyes Ти се възстановявай бързо и скоро да се гушкате с бебка Simple Smile
Мамаса да е жив и здрав ТМ, много да се обичате и много скоро да се сдобиете с детенце (деца) Wink
Пиаф честити ви ходещи краченца   bouquet смело да крачи и да постига всичко с лекота.

# 103
Лили, честита дъщеря Ясмина, нека бъде късметлийка и щастливка!Тук един младеж се натиска да пише вместо мен, и той поздрвява момата Simple Smile.

Пиаф, все в правилната посока да ходите, какво хвана малчо?

Мамаса, честит ти рожденик, много обич между вас   bouquet.

# 104
  • гр.София
Оууу,да забравих Мамаса! Да ти е жив,здрав и любящ мъжа! На ръце да те носи,а ти да му подариш най-ревящия подарък,от сърце ви желая    bouquet
Манди,мн е лесен наистина. Продукти: 100гр масло,1 1/2 чаени бисквити,3яйца,500гр маскарпоне,150гр захар,и сладко каквото ти е на душа. Разбъркват се натрошените бисквити с разтопеното масло и едното яйце,аз слагам всичко в чопер и блендер може, и тази смес се разстила добре като се натиска хубаво с ръка в леко намазнена тавичка,или във форма за торта. Пече се 15нин на загрята на 180• фурна. През това време се разбива маскарпонето с двете яйца и захарта и тази смес се нанася върху блата,който трябва да е леко изстинал,връща се за още 10мин във фурната и после като се изстуди се слага сладкото! Много вкусен стана. Има в нета разни рецепти за глазурата с желатин,но нямах в нас,а и незнаех дали ще мога да ги направя,та сложих сладко от малини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт