Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 560
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Стара Загора
Мария, а случайно снимка да ти се намира, ако не сте го изяли, удари едно фото  Mr. Green

# 106
  • София
Честито бебе Лили! Много щастие и здраве ви желая. Ти как си, овладяха ли кръвното? Аз бях така с първото ми дете и секцио по спешност. ...

Пиаф честити стъпки!

# 107
  • гр.София
Снимах малкото което остана,но снимката нещо не става. Самия крем изглежда жълт,а всъщност е бял,нещо от светлината и от тел,незнам защо така излиза и сладкото някакво тъмно излиза,а е наситено розово. Ето все пак

# 108
Пиафче, честито ви проходило момче Simple Smile Дупе да й е яко на майка му Wink
Ох, сега чийзкейк ще готвим ... мммм ... Мария, а в какви форма го печеш? Като за торта и после вадиш или н обикновена тава и само режеш парчета?
Бе вие що не казвате, че и миялната трябва да се мие от време но време? Чудя се що мазни излизат чиниите. Утре съм му поръчала на ММ да я измие. Аз пък за сметка на това оправих врътките на чешмите, че и двете капеха.
Кандидатирам се за жената дето върши най-много мъжки работи и най-малко чисти Wink

# 109
Пиаф, честити първи крачки на капитанчо, винаги да е стабилен в живота  Heart Eyes
Кога ще правите прощъпулника?
Шери може би не е късно да поразместиш списъците?
Редактирам се, вече си го направила  Peace

# 110
  • гр.София
Даре,по принцип го правя във форма за торта,от тия със свалящият се обръч,но я дадох назаем на една съседка преди месец и още не ми я е върнала . Този го пекох в обикновен на правоъгълна тава,и за това е малко неугледен на вид  Embarassed ама пък тооолкова вкусен...
Иначе като се нареже,мн лесно се вади. Той трябва добре да се охлади в хладилник!

# 111
Честита дъщеря, Лили! Да е здрава и щастлива, много да ви радва ! И бързо възстановяване на теб  Hug

Пиаф, честито ти ходещо момче. Да си избира интересни и хубави пътища!

# 112
Даре как така мазни? Чисти се само филтъра отвреме навреме. Като е замърсен не може да се оттича водата, мазни чинии никога не съм имала  newsm78

# 113
  • София
МираБу, не сме правили още прощъпулник, ще почакам още малко да стане стабилен. Благодаря за пожеланията!
Мамаса, честит ТМ! Скоро да стане татко!
Айде сега и съдомиялната се миела, нямахте си др работа ooooh!
Аз май за мързеливото место ще се боря...Сушлните колко често се чистят в тази връзка? Аз за една година веднъж съм сваляла решетките да мия  Rolling Eyes

# 114
Ами аз от къде да знам, че й се чисти филтъра на тая пущина? Мога само да нареждам чиниите (много майсторски) и да пускам копчето. Явно е за чистене филтъра. Поне се надявам да е това. Утре ще докладвам.
Спи ми се, а чакам Ленчето да доизпере .....
Пиафче, много сме за най-мързеливото място Wink

# 115

Пиафче, много сме за най-мързеливото място Wink

ААААААААААААА,така няма да се разберем.Аз първа си го заплюх Crossing Arms

# 116
Лили, честита да ви е принцесата! Hug Много хубаво име Hug Да ви е здрава и щастлива и много радост да донесе в живота ви! Бързо възстановяване на мама и скоро да се гушкате Hug
Мамаса, да ти е живо и здраво мъжлето, да те обичка и скоро да сбъднете мечтата ти заедно  bouquet
Пиафче, честито ти проходило момченце! Да върви само в правилната посока! Hug Добре дошла в отбора.
Кали, що си се закахърила за зъбите, моя дребус го мъчеха по едно време, явно са се образували и после се спря зора. Та първите два му излязоха 2 дни след първия рожден ден Mr. Green Вече си имаме 8 зъба, 9 я се белее, кътника. Няма бебе без зъби я. И добре, че по-късничко му изникнаха, не че нещо, ама усещам при кърменето, не хапе...ама понякога усещам.
Другото Кали, сега прочетох какви зюмбюлени манджи готвиш ooooh!, разбирам, че не си намерила подправката, затова си се отказала. Wink Хората са казали, бременна...щуротийки бол стават. Да те успокоя, акъла доста след това не идва на мястото си Mr. Green, или пък е само при мен така newsm78
Мария13, добре си пошетала, щом са излизали на разходка, значи дечко е добре вече. Hug
Хаха, с тия класации ще падне голям смях, ами къде отиде за най-еротичен сън, там Перу и Кейчето ще се сбият  Mr. Green Или пък за най-често меренге, ама там трябва графиките си да показваме hahaha
Даре, и на мен мазни не са ми излизали. Аз ползвам комбинирани таблетки, не слагам отделно насипни. Много рядко пускам празна с едни специални за почистване. Ако се сетя на няколко месеца веднъж е добре. Нацелила съм едни таблетки, дето ги има в Кауфланд основно, и лидълските, рядко я гевезя с маркови, като са на безумно изгодна промоция само Grinning Излизат перфектни, пускам я всеки ден. Да не е нещо от тоз препарат дето слага newsm78
Пиафче, туй долу ли дето се развърта на сушилнята ли? Или нещо друго. Аз като пускам мъхести и ватирани примерно зимата, пускам на кратко изплакване и обирам после отвътре барабана със салфетка, излизат мъхчета.

# 117
Лили, Heart Eyes Добре дошла прекрасна Ясмина. Hug Hug Hug  Здраве и благоденствие да царуват в щастливо семейство.  bouquet
Перу,чудеса сте сътворили с къщата.А,какво е сангрия? newsm78
Лейди Ди, честита месечинка.Мамо Кей ,да ти е здрава и послушна красивата принцеса. Hug

Жане,ама как се смях на глас с твоето извънземно мишле Heart Eyes
Мимче,кога намери време и да плевиш? Thinking
Лени,коректна излезе фирмата.Браво!
Амини,карикатурките много фешън.Че и доста вярно за моята зодия.Освен кг,де.
Мама Са,да ти е здраво другарчето.Наздраве!
Джови,добре дошла.Лека и успешна бременност.
Пиафче,честити ви ходещи краченца.  bouquet
Вчера имах инфарктни ситуации.Молих се няколко пъти вечерта и тази сутрин.Господ е чул молитвите ми и днес-не стига ,че не ми кръцнаха тока,не ме уволниха от работа,ами и ми предложиха още два часа допълнително сутрин.Това е компенсация сигурно за едната къща,която чистех и от която вчера ме спряха.
Прегръщам ви всички.
Даре,да ти споделя как икономично и бързо ме учи съквартиранта,че се мие посуда.Пускаш студената вода,не слагаш веро на гъбата,забърсваш леко тук таме под струята и слагаш върху фурната.Така или иначе пак ще се изцапа.За чашите-сакън,само изплакване също със студена вода и захлюпваш върху плота,изчакваш да се вмирише и прибираш в шкафа.Ти чак пък и стаята искаш да изчистиш с миялната.
Шери,вече надминаваш себе си с оформлението на темите.Ава,заглавието е меко казано страхотно.Много ми хареса.
Кали,чудна манджа.Наистина ли има нещо отровно в луковиците?

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 23:09 от didka-moni

# 118
Честита принцеса Ясмина на мама Лили! Много се развънувах.

# 119
Добре дошла на принцеса Ясмина  bouquet Да расте здрава, щастлива и безгрижна Heart Eyes
Мамаса, честит ти рожденик  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт