Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 252
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
Сандре, на 8 дни, за 4-5ч., даже го кърмих навън. Днес пак толкова се разхождахме.

# 121
  • София
Алекс, една алерголожка пролетта ми беше казала, че АБ капки за очи в носа могат да пренесат бактериите и надолу и да влошат заболяването. Аз, с простия си акъл, миналата седмица реших да капя на София същия Тобрекс, защото ми писна от сополи, които от нищо не минават. Имам чувството, че от него пак и слязоха секретите надолу и сега е с хрипове, които след малко ще идем да чуем, а сополите са си там. Отгоре на това трябва да чакам 10-тина дни, за да пуснем МБ  ooooh!

Бени, и аз не можах да повярвам и затова все още се чудя и умувам дали се струва да ги купя и слагам без МБ. А и странно онази снощи как не видя, че са зелени.....
Простооо останах втрещена. До сега не ми е отказвала ама днес ми отказа. А и яко народ чакале и тя беше леко изнервена. Но поне с прегледа не ни претупа, че тогава щях да полудея.
Мраве, и аз това и казах....но тя се обиди и започна да ми обяснява как от болестта и е слезнал надолу секрета, а не от капките. Ужас просто.
Как мина при Вас прегледа?

# 122
Много сте писали  Crazy
Всички болнички бързо да се оправят!
Меца да влезе само да я смъмря аз, Мецоуу, стига си мислила негативно, не е задължително Емка да се разболее след теб  Naughty Вярвай повече в нея, ай!  Hug
Кашмир, привет  Hug
Сандре, как сте  Hug
Моменце, пази си ги до термин маловците  Praynig  Hug
За сега е това  Heart Eyes

# 123
  • NE
И аз едвам ви изчетох.

Всички болнички да оздравяват.
Не съм пускала палци за Меци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Снощи не спахме отново. Сутринта се оспах и тръгнах оставяйки ревящо детето. Много се мразя за което. Tired

# 124
Фейчка , защо се мразиш? Я да не съм чула повече такива приказки  Crossing Arms Без грам съвест оставих Радослав  в яслата днес ,който ми каза "ако ме обичаше нямаше да работиш" с лелята гледахме като ударени от гръм  Shocked Сега остава да разбера коя баба му е сложила тези думи в устата , щот не ми се вярва моето дете да го мисли това.
Днес се върна здрав от ясла пу-пу,но за всеи случай ЛЛ ми даде направление за УНГ и пулмулог.Не става всеки понеделник здрав , а от сряда до неделя да се чудим де що илачи да му натикаме в носа.
Мецо , обичкам тЪ и нямам търпение да го видя малкия Убавец , ама ако и ти Мъ Убичаш стискай кълки още 2 седмици поне   love001

# 125
  • Варна
Ще слагат ваксина на Атанас в Сряда. Ще започнем с хепатитната, ако няма реакции ще продължим с другите ... Мисля, че няма нужда да ви казвам колко съм притеснена .

# 126
  • NE
Стели Стана ми гадно защото го болеше, а вместо да го успокоя го натъпках с панадол и хукнах. Още ми е съвестно.
Арвенче Предполагам имаш зелена светлина от алерголога на Насето. Недей се настройва предварително. Дай му Туя и следи изкъсо.

# 127
  • Германия
Меци: дано всичко е наред при вас. Не спирам да стискам палчета.
Моме: да си ги гледкаш до термин и двечките снежинки.
Ей, Цвете: ма то няма как да не се работи. А и не си оставила Вилито сам, а в сигурни ръце.
Арвенче: оф, сигурно много ти цъка, но пък кой е казал, че трябва да реагира на имунизацията.

Тъй днес пак бяхме на плуване. Ей не риба, ами жабка си имам. Само, че не ми е ясно, що пак е със завишена  Т. Няма подут венец, за зъбче. Нещо днес и на „плодовото” пюренце с малко сладък картоф се цупи. Предлагам му и мляко след това, ама и него неще да пие.
А в петък ни е последната комби ваксина. Хмммм, ще го наблюдавам и ако трябва ще отложа ваксината, но ще отидем при доки да го види все пак, кво е туй чудо.
П.П. Стели: оф, ако ми беше казано на мен това, щях сигурно да си глътна  граматиката. То само като го прочетох ми стана гадно. Леле, това ще е само от възрастен човек. Не ми се вярва децата да са способни на такива приказки.

# 128
  • до едно тепе
Те са способни обаче не и на тая възраст. Вероятно го е чул от някъде. Слав наскоро чак ми каза, при една истерия, че не ме обича. Е аз му казах, че въпреки това го обичам много и той закрещя още по-силно ooooh!
Арвенче ще стискаме силно палците да няма реакция Hug
Бубето чурулика на баща си в хола. Тая вечер дремна от 8,30 до 9,30 и от тогава не ще да спи  Shocked

# 129
  • shumen
Меци,дано е наред всичко при вас.Стискам палци скоро да те изпишат теб и Емка да не се зарази и тя.
Цвете,ооф,няма как все вкъщи да си седиш.Трябва и да се работи и парички да се изкарват.
Арвенче,дано мине леко при Насето ваксината и да няма реакция.
Стели,и аз си мисля,че това го е сътворил някои възрастен.Не вярвам Радко да си го е измислил сам.
Глухарче,дано не се разболява Томи.
Поспаланче,и Дени от няколко дни като се ядоса нещо и казва не те обичам и не само на мен,но ме съмнява,че го е чул в детската градина.
Тази вечер пък цяла вечер казваше на всички,че вече ще е добър няма да реве,да бие децата и какво ли не и ми разправяше,че днеска в ДГ идвал полицаи и им обеснявал да чакат,да се държат за мама и т.н.Явно са имали нещо по безопасност на движението.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 23:12 от danaeka

# 130
Минавам да стисна палци за Арвенчето и Наско, Момето и Меца и заминавам да наням, че снощи будувахме заради кътниците и съм дроб.

# 131
  • до едно тепе
Моя днес 3 пъти ме попита днес събота ли е и кога ще ходи на градина Shocked Изглежда му харесва там. А и детската площадка беше пълна само с бебета около и малко над годинката. Нямаше изобщо с кой да се заиграе. Накрая дойдоха една сополива майка със сополиво хлапе и си тръгнахме заради тях, но пък и друг никой не остана след 12 там Crazy

# 132
  • В къщурката на хълма на феите
Ще се пробвам да ви пиша независимо от кофти нета и дано св свържем Mr. Green

На мен ми предстоят още два дни в болницата на АБ и още един куп лекарства.. Вчера мина моята докторка, да ме нагледа /въпреки че е в отпуска/ и ми каза, че кръвните ми изследвания са пълна леща, всякакви показатели извън норма и най-вече вече има предпоставка за много сериозна инфекция, която ако не долекува, може да тръгне към Номер 2.. Според жената е възможно да съм прихванала вируса от Ема /този дето при нея направи бронхита от миналата седмица /, обаче пък не е сигурна, защото при мен клиничната картина е доста различна, та ако все пак аз съм донесла заразата чакам на полусъединител Ема и Мецан да се разболеят до ден два и се моля при тях да мине с по-малко усложнения.. Емка предната нощ е плакала за мен при все, че е вкъщи, в позната обстановка и пак не можела да спи и цялата нощ обикаляли с Мецан и майка ми.. Сега, ако вземе да се разболее преди аз да се прибера и пази боже пак се наложи болница за нея, не искам да знам как ще й се скапе вече тотално психиката.. Уффф намрънках се пак, да взема да си премеря Т викам аз, че сестрата ей сега ще влети да пита колко е..

# 133
  • NE
Меци  Hug

# 134
  • В сърцето на любимия човек
Меци - прегръщам те и се моля Емка да не е прихванала нищо, Мецан също, ти да се оправиш възможно най-бързо и номер 2 да се появи когато е планувано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт