Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 247
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Sydney
pospalancho дано всичко е наред с ваксината (да сте здрави имам пред вид)
STANITANI на наше познато приятелче мн добре му се отразява Бронховаксома  Peace
Arven_89 по-скоро от физическо натоварване би се получило, но е възможно и на псих.основа
antG още след втория пулмикорт (втората половинка на ампула) спря всичко и гласа й се оправи, и хъркането изчезна, всичко наред...

# 106
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - тревожа се за Меца... не е влизала от вчера, и не ми отговаря на вайбъра  Tired Някоя от вас да я е чувала днес или да има връзка с Мецан?

# 107
И аз поглеждам за нея и се надявам да са добре. Но въпреки всичко дори младежа да тръгне е голямо и отгледано бебе. Вярвам, че нищо че е в деветия месец са и направили кортикостероидната серия  за да не се притеснява, ако малкия Мецанчо тръгне да излиза.

# 108
И аз се моля всичко да е наред  Praynig
Не смея да и звънна, дано да се обозначи с добри новини  Praynig

# 109
  • София
Дай Боже всичко да е наред. Praynig И аз поглеждам за новини. Rolling Eyes

# 110
Едва ви открих и прочетох!
Всички болнички да се оправят!

Благодаря ви за пожеланията Simple Smile

Рокси на кой ден направихте първатаразходка и за колко времв?

Мярнах коментари на Меци в ФБ групата на октомврийки, предполагам че няма нищо ново....

# 111
  • София
Ние бяхме до педката.....каза,че задния и секрет бил зелен и сега ме хвърли в 5 глуха. Изписа тобрекс, но много се чудя дали да ги слагам. Трябвало да бъдат антибиотични.

# 112
  • Sydney
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® пусни й една МБ, да видиш как е... мен вече ме е страх след като от задна хрема тръгна да слиза и го спряхме до ларингит само  Tired ако няма др симптоми може да изчакаш МБ, за да се зане дали тоя тобрекс (не става ли дума за тобрадекс?) ще подейства на сопола.... егати ужаса е пак и навън и по клиниките ooooh!

# 113
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® пусни й една МБ, да видиш как е... мен вече ме е страх след като от задна хрема тръгна да слиза и го спряхме до ларингит само  Tired ако няма др симптоми може да изчакаш МБ, за да се зане дали тоя тобрекс (не става ли дума за тобрадекс?) ще подейства на сопола.... егати ужаса е пак и навън и по клиниките ooooh!

Ами и аз това и казах на педката, ама тя набързо ме отпрати защото не можело са чакаме без да се действа.

# 114
  • shumen
И аз надничам за новини от Меца.Надявам се и стискам палци всичко да е наред.
Алексче,според мен също е най-добре да пуснеш една МБ,за да видиш как е.
Стани,да се оправя скоро Сияна.
Поспаланче,стискам палци всичко да е наред до ваксината,а и след нея.
Моето дете май взе да свиква с ДГ.Днеска през целия път докато отидем ми приказваше,че ако не плаче и не се напишка там на обедния сън щяло да има награда.Влезе без да реве и ще видим,ако се изпълни и втората част май наистина ще трябва да изпълнявам желанието му.
Иначе аз днеска ходих при педи и взех направление за уролог най-после.Сега записах час и при него за Четвъртък в 9 часа и да видим какво ще става и кога-ще има ли,няма ли да има операция.

# 115
  • Sydney

Ами и аз това и казах на педката, ама тя набързо ме отпрати защото не можело са чакаме без да се действа.
ми то хубаво, ама детето може ли ей така на ти тея аб капки, щото не искам да давам направление... смотла!
така съм набрала на тези педиатри, че няма накъде...

# 116
  • Северозапада
Алекс, една алерголожка пролетта ми беше казала, че АБ капки за очи в носа могат да пренесат бактериите и надолу и да влошат заболяването. Аз, с простия си акъл, миналата седмица реших да капя на София същия Тобрекс, защото ми писна от сополи, които от нищо не минават. Имам чувството, че от него пак и слязоха секретите надолу и сега е с хрипове, които след малко ще идем да чуем, а сополите са си там. Отгоре на това трябва да чакам 10-тина дни, за да пуснем МБ  ooooh!

# 117
Писах си с Меца, 2 в 1 са, свършил и е бързия нет на телефона и не може да влезе във форума  Laughing
Още е в болницата, но се надява скоро да я изпишат.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 16:09 от пънче-мънче

# 118
  • София
Супер новини! Hug

# 119
Меци, чак сега прочетох...Ех, нямат ли край вашите неволи! За последно вече позволявам някой от вашето семейство да боледува!!! Оправяй се бързо и само да сте здрави !!!

На всички болнички им пожелавам бързо оздравяване.

Аз към 17ч си тръгвам да водя Габи на английски. Дано да й хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт