Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 246
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Добре сме физически . Не искам да ви товаря, всеки си има проблеми . Само се надявам Насето да е здрав, всичко друго се решава по един или друг начин .
Моменце, много силно съм стиснала всички палци !  Hug
Яже, как е Тони ? Минахте ли периода с вкопчването в теб ? Simple Smile
Болничките да оздравяват бързо !

# 91
  • shumen
Моме,стиснала съм палци и аз.
Арвенче,надявам се да сте добре.

# 92
  • Велико Търново
Арвенче, мислех си, че да, защото като сме двете си играе самичка и трябва да мине известно време, за да ме потърси. Обаче от една седмица на гости ни е бабата на мъжо - еййй, това дете буквално не ми пусна крачола. Хваща се за него и така ходим.  ooooh! Но явно още й е чужда и се притеснява. Иначе като изкара кучешките зъбки си стана пак предишното момиченце - мило и спокойно Simple Smile

# 93
  • до едно тепе
Моменце ще стискаме палците поне едното да стане хубаво бебе.   Hug
Мецко не е задължително да се разболее Ема. Недей да мислиш най-лошото.  Hug
Пфф да оздравяват дечицата и дано не боледуват много тази зима.
Слав от утре си е вкъщи за цялата седмица. В четвъртък сме на консултация и може би ще слагат на Бубето ваксина. Ако доки прецени, че е здрава. Оставих го вкъщи да не домъкне някоя гадост в последния момент, а  още по лошо в първите дни след слагането на ваксината. Хората ми се чудят, ама за мен това е по-добрия вариант. Още повече, че сега в градината върлува вирус с температура, червено гърло и ларингит. Няма гаранция, че ще ги опазя здрави до четвъртък, но шанса е по-голям  Whistling
Арвенче  Hug

# 94
  • shumen
Поспаланче,това с ларингита го изкарахме по предната седмица и е ужасно.Добре си решила да си оставиш батко Слав вкъщи,че да не домъкне нещо от градината.
Яже,може и да и е не позната на Тони бабата и затова пак да се е лепнал за теб.
Аз в последно време забелязвам,че моя Дени е станал много срамежлив.Няколко пъти става си играят с едно момиченце пред блока и майка му нарочно го пита как се казва,на колко е години и т,н,а той и дума не обелва,а я познава и се скрива в мен.Същата работа е и с непознати хора.Те го закачат,а той мълчи.В ДГ също казват,че не можели да му чуят гласа.

# 95
  • София
Поспалане  помня какъв ад беше Лили с предстояща ваксина и първа група градинарче. ..аз направо го спирах две седмици преди и две след ваксина на Лили. За всеки случай, че много ме беше страх да не стане беля.

# 96
  • до едно тепе
Ми то ако трябва да го спирам 2 седмици преди и 2 след значи да си седи следващите 6-7 месеца вкъщи  ooooh! Ще слагаме по една на месец на консултациите заради потенциалния риск от алергична реакция. Предполагам ще редуват пентаксим и синфлорикс и след тях ще дойде и третия прием на хепатит Б та значи от тук нататък 7 месеца. НЯма как да го държа непрекъснато с мен. Полудява вкъщи, а там учи разни  неща и му харесва да си играе с останалите деца. Имам чувството, че интелектуално изостава като си остане с мен. Нещо не мога да му обърна необходимото внимание. Спря да пее, зяпа само в ТВ или ако не го пусна върви в кръг из хола и се чуди какво да прави. Виждам го че му е скучно Confused

# 97
  • София
Примъъък.  Embarassed Ще ви изчета след малко.
Мраве, мерси!  bouquet

# 98
Меци как сте днес? Praynig Praynig

Ивейн още има сополи и се дави с тях, не мога да ги спра и това е. Днес ще видя МБ дали е чиста.....ама подозирам пак горни някакви зъби.....да видим . И инхалации прави капки, не спират и не спират бе. Мен ме боли гърлото  Tired Tired Отчупи ми се и зъб и днес трябва и с това да се занимавам. Егати късмета, вчера Ивейнката хвана четката за зъб уж на късмет да и е за зъболекар , пък на мен ми се спраска зъба направо на сол стана, да расте по-бързо, да се изучи, че работата е зле  hahaha hahaha Mr. Green

Моме, питката е козуначена, а аз козунак правя от много време, та за това се е получило/а и меся в робота, там грешка няма и не е голяма философия с него/......не е ново за мен  Wink Wink а и си е късмет. Понякога колкото повече се стараеш и искаш да стане, нарочно сякаш не става и обратното . Здраве да е, само да са здрави децата, другото......са дребни неща  Hug Стискам палчоци за дечицата , до термин да си стоят при теб  Hug

# 99
  • София
Поспалане аз просто споделих аз как процедирах.  Съвсем не значи, че всички така. Нашата педиатърка иска всички вкъщи здрави 2 седмици преди ваксина. Особено на шарковата как треперех да не стане някой фал.. Или го спирах или се падаше да е след лечение. Важно е според мен здравето на всички. Чак такава скука  не е вкъщи,  все де издържа. Но това мое мнение.

# 100
Добро утро и от нас.
Моме, стиснати палци и от мен. Praynig
Всички болни дечица да се оправят. Hug
Сияна си е вкъщи от седмица и половина и пак е болна. Уж бяха само сополи и в петък мислех да взимам бележка, че е здрава за градина, тя пък взе, че се разкашля.  CloseЗапочнах с инхалации само с ФР, но от вчера включих и Вентолин, защото започна да кашля все по зловещо.
Меци, как сте?
Да ви попитам - вчера една позната ми похвали Бронхо Ваксом като имунистимулиращо. Някоя от вас има ли впечатления?

# 101
  • София
Чета го тоя бронхо е темата за болестите и като че ли не бих давала.  Аз съм доволна от самбукус играта, на Лили започнах схемата с шуслерови.

# 102
  • София
Добро утро и от нас.
Моме, стиснати палци и от мен. Praynig
Всички болни дечица да се оправят. Hug
Сияна си е вкъщи от седмица и половина и пак е болна. Уж бяха само сополи и в петък мислех да взимам бележка, че е здрава за градина, тя пък взе, че се разкашля.  CloseЗапочнах с инхалации само с ФР, но от вчера включих и Вентолин, защото започна да кашля все по зловещо.
Меци, как сте?
Да ви попитам - вчера една позната ми похвали Бронхо Ваксом като имунистимулиращо. Някоя от вас има ли впечатления?

Стани,

Ние миналата година го започнахме, но малката от него направи бронхеолит и повече не го продължих.
Рибомунил също е като бронховаксома, но казват, че е по изчистен. Но ако детето е склонно към алергии, бронхити и т.н. не е препоръчителен.

# 103
  • Сливен
Моме, стиснала съм палците  Hug
Меци, искрено се надява при вас нещата да се наредят и скоро да излезете от този омагьосан кръг  Hug
Арвенче, виртуална подкрепа и прегръдка и за теб  Hug
Бързо оздравяване на всички  Hug
При нас всичко е наред (пу,пу), все още трудно озаптяваме Ивайла да не премаже Тео от любов, но всичко останало е ок. Бебчо спинка и папка - в събота беше и първата разходка, вчера - втората.
Хубава нова седмица  Hug

# 104
  • до едно тепе
Слав беше на Рибомунил миналата година и съм много доволна. Предписа му го алерголожката заедно със самбукуса и антиалергичен сироп за цялата зима.

Общи условия

Активация на акаунт