Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 237
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • Sydney
mecani имаш палци и от мен  Hug дано всичко е наред Praynig
ant G води ли я? (дай да я нарисуваме тая къща, много съм добра точно в такива  Mr. Green )
Звезден^Прах Честито Ви!

# 76
  • NE
Прахче Голяма хубавица е станала Ивейн! Невероятно чаровна. Татко и ще трябва да я варди много.
Меци Пиши как си днес? Силни палци имаш нон стоп.

# 77
  • Северозапада
Нарисувах една къща, криво ляво. Дадох на София да я оцветява, но нямаше голям интерес, та я и оцветих. Колкото толкова, постарахме се  Naughty
Бени, не я заведох. Обадих се и нямаше пулмолог на смяна. Тя видимо си е добре. Само сутрин явно има повече секрети и докато ги изкара "кърти". Ема как е?
Меци, и аз те мисля  Praynig

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
2в1 сме.. Контракции имах болезнени сутринта, та ми наляха магнезия венозно.. Получавам още АБ, парацетамол, вит. Ц и банки с глюкоза и физиологичен разтвор.. Вероятно и утре ще си седя в болницата.. Днес успях да ям и да пия вода, следят дребния как е - доволни са от тоновете, но забравих да попитам все още ли му е учестен пулса, но предполагам, че ако беше щях да разбера и без да ги питам..

Деско много ти благодаря за опита да ми вдъхнеш кураж, че Ема ще я подмине, но като знам, че предната вечер я храних аз и вчера беше почти нон-стоп навряна в мен, няма вариант да я подмине.. Остава ми само да се моля да мине всичко без нов гърч или друго усложнение, водещо до болница, ама честно казано като си знам късмета, тая ми надежда си е чисто безумие.. Само дано ме изчака да ме пуснат от болницата преди да се предаде Praynig

# 79
  • София
Добър вечер и от мен,
Прахче, страхотна Ивейнка. Да крачи смело напред и да стане най добрия зъболекар.
Меци, стиснати палци и да се оправяш и да се прибираш. А и малкия юнак да си седи все още там и да изкара още дълго на топло. А как се към днешна дата?

П.С. Ние продължаваме все с тази кашлица. Ходихме да я видят и си седи все така този гаден заден секрет. Смениха и сиропа на Флудитек + фенистил капки и промивки на носа и инхалации с физиологичен минимум 5 пъти на ден. И ще остана аз да я гледам до сряда и дано се оправи и после баща ми. И тази седмица ни отпадна тръгването на държавната.....и изгаряме и с изследванията. Простооо каква е тази серия в която влезна незнам.

# 80
Радко пропусна миналата седмица яслата, а тази изкара до сряда докато не се върна тъпата хрема и кашлица.Днес нослето е сухо и кашлица не се е обаждаЛа,но се чудя ако остане още 2-3 дни вкъщи дали няма да удържи фронта по-дълго време или няма смисъл. ..

# 81
  • Варна
Сандре, честит да ви е Адриан ! Бъдете много здрави цялото семейство ! Бързо възстановяване   bouquet
Меци, стискам палци младежа да почака още малко ! Направо егати черните серии ... С вас сме  Hug

Да питам, то не е за тук ама ... Възможно ли е от стрес да ми спре цикъла на 2 - ри ден ? Не съм бременна . Знам, че е индивидуално за всеки организъм . Лекар мога да посетя чак в Петък ...

# 82
  • В сърцето на любимия човек
Т.е. кървенето е само 2 дни, така ли? Изведнъж ли спря или още ти зацапва?
По принцип не е невъзможно да е от стрес, а може по изключение да ти е била по-тънка лигавицата този месец.

# 83
  • Варна
Вървеше си нормално ( обилно със съсиреци , извинявам се за обяснението ) и изведнъж спря . От обяд няма никой . Боли ме корема, но нищо . Понеже днес, чисто емоционално преживах един от най - ужасните дни в живота си, заради това се чудя .

# 84
  • NE
Арвенче За мен е на емоционална основа. Възможно е да продължи. Надявам се всички сте добре.
Меци Надявам се поне този път късмета да е на ваша страна.

# 85
  • shumen
Арвенче,според мен си е на нервна почва или от емоции.
Меци,с теб сме.Дано сте още 2 в 1 и Емка да не се разболява и тя.
Стели,според мен лично няма смисъл.Ти ще го излекуваш и оставиш вкъщи още 2-3 дни,но ако някои друг си пусне болното дете не се знае дали няма пак да го зарази.
Мраве,дано е добре София.
Алексче,много лошо така.А не можеш ли да кажеш да я водят един ден фиктивно,че да не Ви искат изследвания наново.Моя позната мисля,че беше направила нещо такова,защото бяха забравили да им пуснат едното изследване.
Моето дете след двата дена с истерии тази вечер беше най-послушното навънка и в нас.

# 86
Арвенче, какво се случва с вас, добре сте, надявам се  Hug
Мецко, стига с тези черни сценарии, нали е в добри ръце Ема? Ти и да се притесняваш, можеш ли така да й помогнеш с нещо? По-скоро само ще си навредиш на себе си и бебо.
Прахи, шапка ти свалям за питката, браво!
Дечко смъкна темп. след като му избиха трите предкътника, и тъкмо беше готов за ваксина, но аз тръгнах по Сф, изпуснахме момента, и сега гледам, че и последният предкътник се е надул, а температурата е 37 - 37,1. Няма да види ваксини това дете скоро.
Аз съм прясно трансферирана от днес, два броя са в коремчето  Flutter

# 87
  • В сърцето на любимия човек
Моме - хайде едното да стане сестричка на Марти  Hug

# 88
  • Велико Търново
Моменце, сега да си стоят на топличко, та до термин.  Hug
Арвенче, възможно е от силен стрес да спре. Дано вече си по-добре  Hug
Мецко, добре че сте закрепили положението.  Heart Eyes

# 89
  • NE
Моме Дано на дечицата им хареса при мама за 9 месеца и Марти стане горд бати на две момиченца. Hug
По зъби Марти и Вилито вървят почти наравно.

Общи условия

Активация на акаунт