Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 233
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
Честит син Андриан на Сандрето.Да е расте жив и здрав и много да ги радва.На мама-бързо възстановяване,а на тати-наздраве.
Меци,по добре да си под лекарско наблюдение и според мен.
Зузи,и мен това с болните деца ме дразни.
Прахче,и ние на прощъпулника си бяхме само близки.

# 61
  • В сърцето на любимия човек
Що спазмалгон?
Или го редуват с но шпа или Папаверин ?

Честит син на мама Сандра! Да е много здрав, а на мама бързо възстановяване!

# 62
  • София
Мецо и аз преди да родя Лили в 9- ти месец началото ме тръшна същото.
Знай, че и бебето е болно сега с теб. Трябва да се излекувате и тогава да се роди. Силна храна ти трябва,  въглехидрати. Аз пих и въглен.

# 63
  • В къщурката на хълма на феите
Вече мога да пия вода без да ми прилошава.. Полека ще започна и да се храня, ама едно по едно.. Първо Т, после другите неща..

# 64
  • до едно тепе
Мецко стискай кълките още малко. Айде още 2 седмици изкарайте 2 в 1. По добре да си там отколкото вкъщи. Ема ще е добре  Hug
И тук да е жив и здрав Адриан! Да слушка, да папка и колики да го подминат  bouquet
Възглавница си му купих някъде към годинката- детска, малка, най-обикновена на Роксима Дрийм. Доста по- късно, може би след 2г възраст започна да заспива на нея и после му я махахме, защото я изпотява много пък и той си я избутваше. Събуждаше се да си я търси по някое време, ляга на нея и пак заспива. Сега като заспи и се изпоти обилно го преобличам и я обръщам от другата страна. Купих му и по-голяма със силиконов пълнеж, но много мека, но не я иска. Вероятно му е висока. И сега често го намирам метнал я нанякъде и си спи по корем без нея.
За рисуване имаме моливи, пастели, флумастери и бои за рисуване с ръце( перящи се). Кефи се да маже с ръцете, бърка в кофичките и се оплесква целия. С флумастерите рисува(драска по скоро) на листите и понякога излиза от листа без да се усети, но е рядко. Още в началото му казах, че се рисува само на листа и другаде не драска. Кефи се и на печатчетата. Прави си с тях татуировки по ръцете, а веднъж у баба си си беше напечатал колената докато седи на гърнето hahaha hahaha

# 65
Мец, всичко ще е наред, обещавам ти! Имаш тооолкова положителна енергия и палци от всички нас, че просто няма начин да не е!

# 66
И тук да честите момченцето на мама Сандра, да расте здраво и щастливо дете   bouquet
Мециии.... стискам!

# 67
  • Велико Търново
Мецко, всичко ще е наред. Нормално е да се тревожиш за Ема, но да се надяваме нея да я подмине.  Hug

# 68
  • София
Леле Мецо мила, какво те застигна? Rolling Eyes Да се оправяш бързо и да се прибираш при Емка, бебо да стои на топло. Praynig Praynig Днес как е положението?
Като говорите за възглавници, преди не се ползваха до годинка. Сега обаче гледам комплектите за колички са с възглавници. newsm78 Иначе Тедко от две годишен някъде спи на ниска възглавница. Баба му, като фен на топ шоп му Rolling Eyes е купила на Дормео трипластова, но не му е удобна или може би му е висока. Трябва да пробвам да извадя някой слой.
Моме, успех днес  Praynig Hug. Мъти дечицата спокойно и за дъъълго, цели девет месеца.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 10:17 от ANI BANI

# 69
  • shumen
Меци,как си днес?
Моме,успех на теб днес.
Ние за рисуване също имаме моливи,фулмастри,пастели и рисува,но съм казала само на листа и ако видя,че драска където му падне изчезват.Сега ни подариха и една дъска с химикал,който може да рисува само на нея и често му давам нея,че ако го изтърва от поглед да не надраска навсякъде.
Моето дете днеска и вчера е ужасно.Вчера за един камион,а днеска за една близалка ми спретва такива истерии в магазина,че се налага да го изкарам влачейки го навънка и да не му взема нищо.

# 70
Айде направихме и ние прощъпулника, закъснял не закъснял, да си го има детето. Зъболекар ще става Ивейнката . Почерпете се виртуално за нейно здраве   bouquet  bouquet

Скрит текст:

# 71
  • shumen
Прахче,благодаря.
Ето кой ще е бъдещия зъболекар и ще ни оправя зъбките.

# 72
  • Северозапада
Много медици в темата  Wink
Да е здрава Ивейн и да си работи професията с удоволствие   bouquet
Пффффф, аз творя. Искат ни за утре да нарисуваме стара българска къща, а как не ме бива в рисуването  ooooh! Тъкмо ще изглежда като рисувана от 2 годишно  Joy
Моме  fingerscrossed
София цял ден хърхори и влачи една кашлица. Чудя се дали да не я заведа в клиниката (Първа детска), че обикновено имат пулмолог на смяна  Tired

# 73
  • shumen
Мравче,според мен я заведи за да си спокойна.
Хаха,в рисуването и мен ме няма хич.

# 74
Мецко, минах през тоя вирус миналата седмица, пу-пу, Дени се надявам да го пропусне, както и Ема  Praynig А също и в 15 седмица докато бях бременна, тогава повръщах на поразия, но мина за два дни. Как си днес?
Мравке, няма ли да ни покажеш къщата  Flutter  Hug
Ивейн е прекрасна, браво на нея  Hug
Моменце  Praynig Praynig Praynig
Деница е запушена, утре няма градина  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт