Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 224
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • При моето слънце
Здравейте, благодарско за темата   bouquet Винцето ще го заменя с биричка  Flutter
Честита втора радост на Сандра и тук   bouquet
Мишо вече е по-добре, остана само липсата на апетит и отпадналост. Затова му взех Апетон, дано малко го закрепи.
Хубава събота на всички  Hug

# 46
  • NE
Зузи И аз хвърлих око на тази мемори възглавничка, но без да исках пуснах поръчка за тази на Минене. Имах тяхно одеалце и не вярвам да ме разочароват, ако пък ще заменя. Вилката спи на корема ми. Явно съм мека там. Joy
Голям кеф ми е да го гушкам, а баща му го отнася с ритниците. hahaha
Прахче Вече втора опаковка флумастри отварям. Всичко се драска. Пастели не давам защото ще ги опита, а моливите не рисуват ярко и са безинтересни. Давам едни листи и драска и хвърля като директор. Joy Ксилофона също се дрънчи яко. Снощи в 4 пускаше китайската неваляшка да пее и свети в тъмното. Колата която отново пее с китайски привкус го кара чак да пищи от радост. Вече я караме на обикнивени играчки, че всичко пуска и троши нарочно.

# 47
Гроздето е обрано, сега остава да стане хубаво винце  Mr. Green
Зуз, това някаква зелена алергия е била  Mr. Green И моята ми взима възглавницата и се хили и вика "зех ти ганицатааа"  hahaha
Цвете, моята спи на най-обикновена, но ниска и мека  Hug
Магнитке, ще правите ли нещо за срастванията  Hug
Мецко, да сте здрави всички у дома  Hug
При нас категорично е забранено да се рисува извън масата  Mr. Green Веднъж рисува с тебешир върху плочките, но поне лесно се маха  Laughing
Сутринта се събуди с течащ нос, дадох веднага осцилокоцинум и дано мине бързо  Praynig
Хубави почиени дни, милички  Hug

# 48
  • София
Прави ли се нещо за срастванията?

# 49
Прави ли се нещо за срастванията?
Ами не знам, затова питам  Blush Да разбирам, че не са някаква пречка, сега се сетих, че й зълва ми има и е с три секцио, пък нищо не са й правили  Peace

# 50
  • Северозапада
Сандре, честита втора рожба! Да е жив и здрав Адриан и много да ви радва!
София заспива на наша възглавница - тънка и мека, но после се смъква от нея. Изглежда не и е удобно. Иначе има една малка със силиконов пух и една от онези против задушаване - дунапрен на дупки.
София рисува само на листа. Не съм я учила, такава си е (пу-пу). Имаме пастели и моливи и едни моливи, които се размазват с вода и прилича на рисунка с бои. По едно време имахме и бои за рисуване с ръце. Много обича да моделира с пластелин.

# 51
Утре смятам да направя прощъпулника на Ивейн/да и направя питка, предмети и отпечатък на крачето/, много ли е тъпо така закъсняло  Tired Tired ама тоя път никой няма да викам,само аз и мъжото и тя, че предишният път се получи много гадно, планирахме го 2 седмици преди това, а почина наш приятел и познатите ни бяха на погребение ,а аз бях потресена и ужасена,  та реших изобщо да не го правим. Баба ми сега вика , че може ли да сме толкова замотани, детето трябвало да си има празника  newsm78 newsm78

# 52
  • Sydney
аз нямам проблем с рисуването, дори преглътнах надрано по телелвизора... другито се пере, измива...

# 53
  • NE
Прахче За мен прощъпулника си е празник на семейството и както го чувства, нека така да се организира.
Нашият прощъпулник беше за 10 минути и пак хубаво се получи защото си бяхме ние и се радвахме искренно на детенцето. Peace

# 54
Ние също си бяхме тримата на прощапулника, нямах нито сили, нито време да се приготвям за нещо специално.
Ох, навън се откъсва от мен и бяга и започва да си играе с децата, но у дома е истински затвор..не слиза от ръцете ми, когато сме сами у дома, а като има още някой, се заблехосва и се заиграва, но все някой трябва да е до нея..няма ли край това?

# 55
  • NE
Откакто го мъчат тези предкътници само е в ръцете ми. Навън също. Днес или стои седнал на тротоара или го нося, но и това ще мине.

# 56
  • В къщурката на хълма на феите
Едни палци за мен да стиснете, че съм в патология за задържане.. Моя милост най-вероятно е с летен вирус - гадене от сутринта, температура от следобед и контракции на 4-5 минути.. Интересното е, че за мен не ме е страх, но вижте за Ема ужаса ми е пълен.. Софийската докторка каза да не се паникьосвам, че няма опасност за мозъчето й и за живота й, ама познайте колко съм спокойна.. И на всичкото отгоре има тук една женица на смяна, която ме нахока, че не се самолекувам вкъщи, ами заразна съм дошла в болницата.. Не знам как да реагирам още и дали е адекватно, че ме избива на рев, ама много ми се иска да се наплача само дето ме е страх, че ако почна няма да спра, контракциите ми още са регулярни..

# 57
  • NE
Меци По-добре под наблюдение. Онази женица да пасе треве и да не раздава акъл с килата. На мен контракции от жлъчна криза пак на 4-5 минути ме спасиха две но-шпа.

# 58
  • В сърцето на любимия човек
Меци - стискам силно палци  Praynig Praynig Praynig

# 59
  • В къщурката на хълма на феите
Аз получих спазмалгон мускулна инжекцийка и вече ако не друго поне дребния се размърда, че днес беше тотално притихнал.. Даже на ехото като го гледахме не мърдаше.. Слава на Бог той е добре, 2500+ грама е вече, малко ускорен му е пулса, но казаха, че е от моята Т предизвикано и като я сваля ще се регулира положението..

Общи условия

Активация на акаунт