Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 228
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Германия
Поспаланчо, Кокосче, благодаря з  новата тема и страхотно заглавие.
Ей, добре че казахте за местенето, не обърнах внимание.
Къде ви е албумчето? Ще ми го прати ли някой на лични с паролата, моля?

# 16
  • NE
Поспаланчо Благодаря за темата. Аз вече нямам грам време.

За разтройство правя оризова вода - 1 с.л. ориз на 1 л. вода.
Ние сме добре. Слуша баба си Вилито и ме чака чинно в 16:00 ч. Явно свикна. Дори мина по-лесно отколкото го мислех. Почва да говори по-разбираемо. Расте с бясна скорост.

# 17
  • София
Страхотно заглавие. Mr. Green
Може ли и на мен на лични за албумчето?
 Heart Eyes

# 18
  • София
  bouquet  bouquet мерси Поспаланче и Деси.

# 19
  • Варна
Еее, защо така ?
Пак да благодаря за уютната тема ! Поспаланче, Деско, много добре се чувствам в новата тема  Heart Eyes
Утре се надявам да се включа по - адекватно, че главата ми гърмиии . Какво ми се подиграва ММ : Една глава, за кое по - напред ?  Mr. Green

# 20
Тука съм , тука съъм , изчетох ви  Mr. Green
Много важно като съм ви изчела , като нищо не запомних ,ма поне пия винце и съм в унисон с темата Simple Smile

# 21
  • София
Мерси за темата.
Аз днес бях при Сигридов и другата седмица ще видя резултатите. Страхотен е тоя човек бре!
Оказа се, че имам много сраствания ( очакваемо)  и органите не са ми в малкия таз. Шийката и тя заминала на кино въобще не е там където трябва да е...

# 22
  • до едно тепе
Не знам защо ни преместиха, но стана почти веднага след като пуснах темата. Аз я пуснах в Деца 1-6г. Явно някой е преценил,че не и е там мястото ooooh!
Това с албумчето ме подсеща, че има някои мами, които нямат достъп до ФБ групата. Знам че Фейчето не ползва Фейсбук, но ако има други мами, които искат да се присъединят да ми пратят на лични как да ги намеря във фейса. Всъщност всеки ли може да вкарва нови хора в групата или само определен човек, че не съм особено наясно newsm78
Магнет това предполагам не е заради секциото  Thinking

# 23
  • Варна
Магнитче, би ли обяснила по - подробно, ако не е прекалено нахално от моя страна ? Заинтригува ме ... Дано всичко е наред !

# 24
Магнет, кажи по-подробно, защо си била при Сигридов? Какви са тези миграции на органите ти?
Аз в неделя отивам на трансфер, стискайте палци  Crazy Лошото е, че от няколко дни упорито се опитва да ме боли гърло и да ми текне носът. Засега задържам положението, но се усещам точно на ръба и вече ще започна с Биопарокс. Иначе досега пробвах Осцилококцинум, парацетамол, вит. Ц, Коризалия, Трахизан. Няма и няма. И приемам съвети как да процедирам с детето след това, по-точно миенето на дупе го правя на мивката, сега няма да е много редно да го вдигам. Също често ми се увисва на краката и иска да го вдигна, да го нося, да се гушка и разглежда от високо. Нашите ме изненадоха и предложиха да го взимат те през деня, все едно ходи на ясла - ММ да го кара сутрин, и вечер да си го взима. Даже и да остава за преспиване по няколко нощи. Ще го мислим това.

# 25
  • София
И аз изгубих паролата за албумчето ако може някой да ми я даде.
Поспаланче, дааа всеки може да добавя. Само дано са съгласни всички да е добавят нови хора.
Моме, стиснати палчета. Това за малкия според мен е много добра идея. Хем да започне да свиква без теб. А поне първите няколко седмици ще е най добре.
Магнитче, ти направо ме хвърли в тъча.. защо така са се случили нещата?

# 26
  • София
От двете секциа.  Срастванията са дръпнали органите нагоре. Не е проблем де просто факт. ..предполагам, че не е проблем..той каза, че е нормално...още след първото секцио съм имала сраствания и сега пък съвсем.

# 27
  • shumen
Поспаланче,мерси за новата тема.Много е хубава.
Магнитче,е,защо така.Я разкажи по подробно.
Моме,стиснати палчета и от мен.Това предложение да вземат Марти май наистина е добро,а и така ще свиква без теб наистина.
При нас днеска в ДГ не са забелязали малчо,че се е ударил и не са го питали нищо,но пък за сметка на това го видя едно комшийче и то го пита и той сам си каза,че е паднал от леглото.

# 28
  • София
Дани разказах.

# 29
  • shumen
Магнитче,сега видях,че си писала.

Общи условия

Активация на акаунт