Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Sydney
това аквасорс ли е?
(че не ги намирам, ако може линк  Embarassed )

# 151
# 152
  • Северозапада
София някъде между 12-1 ч. започва да се върти и да приплаква. Вдигам я да пишкя, и тя спи на гърнето, после я връщам обратно в леглото. Веднъж съм проспала явно това пробуждане и се беше напикала. Не искам да ми се случва повече да сменям чаршафи посред нощ, особено както имаме вече повече завивки.

# 153
  • до едно тепе
Ем аз затова и не махам памперса де. Един път обедно не го сложихме и се напишка. Така рева, че ми стана жал за детето. Милия много му беше гадно и трудно се успокои.

# 154
Ние сме болни.....пак , ама тоя път по -леко  Tired Изписаха ни капки за нос има мораксела ли, моксарела ли, не разбрах  newsm78 newsm78 и ушите са възпалени и снощи вдигна т, не много 38,5 и бързо свали........ама си е болна. Гледат се с баща си цяла седмица и така......Яд ме е , че я пуснах много бързо след като оздравя от ангината и не я оставих да я закрепя малко вкъщи , ама то опита- учи, сега ще си я излекувам хубаво и поне 3-4 дни да е здрава и тогава ще я пускам  Crossing Arms
Ние правим ремонт в офиса на покрива, нямаме покрив и всеки ден палим молитвени огньове да не вали, ама е леш всичко , но щем не щем - работим  Tired

Идея си нямам за напикаването  - нощем, само знам че племенницата я дигаха, ама на режим ли или тя си казваше- не помня  newsm78

# 155
Знаете ,че съм върл привърженик на махането на памперса, но това не бих си го причинила. Един път се напика през нощта , след седмица дойде при мен и ме събуди за да я свърши тази работа (миналата година на морето) и вече година си държи по цяла нощ , а пие поне 400 мл вода през нощта.Дори съм махнала протектора от леглото му , защото само го спарва.
Пуснах МБ , утре ще излезнат резултатите.Подозирам , че си влачим стрептокока от преди 2 седмици , защото не взех Бактробан , а тая българска помия ,която нищо не свърши  Crossing Arms .

# 156
  • София
Аз давам ниграта-  пупу.  Имуномикс съм давала- никакъв ефект поне при моя.

Жорко и на него се случва да се опикае нощем. Понякога успяваме да го вдигнем да пикае и мрънка и ходи със затворени очи до кенефа и се блъска в стените и после на спринт в кревата.

# 157
Мецко, душа, дръж се  Hug Hug Hug
По другите теми не мога да се изкажа, не ми е дошло още времето  Laughing
Утре сме при педи, но за пореден път ще го отложа... има 37 темп., вчера и сополки му дръпнах от носа. Не е болен за мен, всичко е от предмъдреца, но няма как да рискуваме. Ще искам направление за алерголог, да го видим дали не е израснал алергията.

# 158
  • shumen
Стели,Дени и той си държеше по цяла нощ,но в последно време нещо взе да се напишква пак.Тази вечер не съм му давала много течности и ябълки и да видим.Сега като да лягам ще го вдигна и през нощта към 3 пак и дано нямаме аварии.
Моме,да се оправя скоро Марти.

# 159
  • Велико Търново
Мецко, дано всичко се разминеи след 2 дни да си се прибираш по живо - по здраво.  Hug
Поспаланче, дано този горчив лак да свърши работа.  Hug

# 160
  • София
Стели,Дени и той си държеше по цяла нощ,но в последно време нещо взе да се напишква пак.Тази вечер не съм му давала много течности и ябълки и да видим.Сега като да лягам ще го вдигна и през нощта към 3 пак и дано нямаме аварии.
Моме,да се оправя скоро Марти.

Еми вдигнах я, но този път по от рано се беше напишкала. Е вече сериозно незнам какво да правя. Преди лягане пишка, после пак преди да заспи я попитах.....накрая ще се предам и ще сложа памперса. Просто ми писва всяка вечер.......и това стана откакто започна да боледува. А преди това не го правеше. #Cussing out #2gunfire

# 161
Добро утро на всички.
Сияна през деня е без памперс, но за спането вечер й слагам. Даже не съм се и опитвала да го махам.
Прахче, тръгне ли детето на ясла / градина, това е сценария през, който се минава - седмица макс там и две седмици у дома. Дано скоро се оправи Ивейн и повече никакви болести.
Стели, бързо оздравяване и на вас. Какво стана с конкурса?
Поспаланче, при Сияна горчивия лак / Даум Екзол / свърши перфектна работа за отучаване да не си смуче пръста. Дано и при вас има ефект.
Хубав ден на всички.

# 162
Добро утро  Hug

Габи спря да се напишква нощем около 1 годинка.  Памперсът обаче махнах изцяло миналото лято, няколко дена, преди да стане на 3г. Това лято 2 пъти ми я върнаха с напишкани гащи, но беше в сборна група с едни ужасно смотани лелки и изобщо не се учудвам, че се е изпуснала, защото не им обръщаха никакво внимание. Бяха й казали да клекне в тревата да пишка, а аз не я бях научила самичка да пишка така. Та тия лелки ме нервираха, аз ги видях как нехаят, едно детенце за малко да свърши голямата работа в гащите, щото тях ги мързеше да станат!

Прахче, Моме,
да се оправят децата  Hug

Пуснах си ТСХ и другата седмица ще ходя при Начев  Crossing Arms

Чудя се защо не си обух ботуши, като ще вали... Wear Umbrella

# 163
Алекс и аз бих върнала памперса. Дете с памперс е за предпочитане отколкото болно и с напикани гащи, които са предпоставка за бъбречни болести.

# 164
  • Варна
Добро утро !
Меци, ще се оправиш скоро и бебчо ще е добре, и Емка ще е здрава  Hug
Рокси, щом стигаш и до нас, значи децата слушат Simple Smile Ивка продължава ли още с кошмарите ? При нас има понякога такива нощи .

Общи условия

Активация на акаунт