Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 292
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • Sydney
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® настива и от болестта е... върни го да се закрепи, полсе махането е по-лесно  Hug
sigma Благодаря, ще проуча и този вариант Simple Smile
Звезден^Прах и Ема имаше мораксела (катархалис) пролетта, слагахме капки флоксал, повече не съм проверявала дали има, но ако често ти прави такива проблеми твърде вероятно е да е от бактерията, която при вирус усложнява нещата... тъпото на тази мораксела е, че е резистента към мн неща и трудно се маха Tired в каква концентрация е наличността й?

Скрит текст:
детето се разболя и айде пак семейните конфликти с нова сила  Tired

# 166
Привет  Hug
Алекс, от това, че е болна е напишкването. И ние две вечери имахме потоп в леглото, обяснявам си го с това, че е болничка сега. Две нощи ме буди след като се е напишкала с крясък: Искам други гащиии  Mr. Green Бързо да се оправяте  Hug
Сигме, аз също имам много добри отзиви за тая коластра  Simple Smile
Всички болни да се оправят!
Поспалане, дано бързо решите проблема с ноктаците  Hug
Арвен  Hug
Времето пак се разваля, пак дъжд, пфф  Tired

# 167
Излезе ми ТСХ-то - 6,6
Преди месец и половина бепе - 7,45.
От половин година не пия нищо, щот ми писнА да имам сърцебиене. Все пак другата седмица ще ида при Начев.
Някой, който разбира да даде мнение... newsm78

# 168
Еми доста ти е високо, очевидно трябва да пиеш нещо. Вероятно предишната ти доза е била висока, затова си имала сърцебиене.
Бяхме при док., прегледа го - здрав е човекът, но с тази температура тия 3-4 дни каза, че няма да правим ваксина... за кой ли път  Mr. Green Венците пак подути, зъбиииии. Взех направление за алерголог, ще ходим.

# 169
Моме, беше ми 48 преди 3г и нещо, като случайно ми го откриха  Mr. Green Признаци - никакви. И сега съм така. Три години пих какви ли не дози и все - ту ниско, ту по-високо....а на мен си ми беше кофти от хапчетата. Ще ида все пак на преглед, то е ясно. Лошото е, че не знам преди да забременея какво ми е било.

# 170
  • Sydney
Love_fairy имам две познати с хранителен режим им е в норма хормона... без да пият тироксина...

# 171
  • В сърцето на любимия човек
48 или 4.8  Shocked ?
При всички случаи сега ти е високо, независимо дали ще опитвате за наследник или не.
А антителата как са?

# 172
Пънче, 48 беше. Габи беше на 10 месеца като си го пуснах.

Бени, къде им е изготвен този режим ?

Аз просто нямам нито един признак. Чела съм ги милион пъти. Ехо на ЩЗ съм правила и няма изменения. Антителата - едното влезе в ред, другото последно беше почти и то.

# 173
  • Германия
Тъй, ден 3ти и 38,2 Т. ако утре ми вдигне ще се обадя да отидем да го видят, не може така. Иначе нищо друго му няма, играе си, диг
 се на крачета и удря по масата, това може по цял ден да го прави Simple Smile.

# 174
  • до едно тепе
Аз като бях с ТСХ под 1,5 ме мъчеше сърцебиене. Спря като се качи над тези стойности. А дозата на Л тироксина не сме я сменяли откак започнах да го пия. Моето ендо не е фанатик на тая тема като Начев. Старахме се да е под 2,5 през бременността. Та не изключвам варианта просто организма да си е свикнал на такива нива на хормона newsm78
Това ми напомня че вече месец и половина се каня да си запиша час и да ида да си поприказваме и да му покажа последното изследване след 40-тия ден от раждането ooooh!

# 175
Поспаланче, аз не съм ходила при Начев до сега. Ходих в Младост при Виткина, ама всеки път сменяхме дозата, защото все не беше ОК това ТСХ. Ама съм стигала до стойности 0,0-нещо си....Изнервих се просто. Аз на 3 месеца пусках и следях. Реших да спра лекарствата и да видя как ще се повлияе. Предния месец ми е било по-високо от сега, а не пия нищо от пролетта. Голяма мистерия  ooooh!

# 176
  • В сърцето на любимия човек
Може да си го вдигнала след раждането, не е изключение да се отключи тогава, а през бременността да е било ОК  Peace

# 177
  • Sydney
Love_fairy не знам дали кокретен човек или място са им изготвяли режим... просто едната спря глутените, другата още сто неща + пие само алкална вода (като цяло тя много гледа с какво се храни)

# 178
Мерси, Бени! То и аз внимавам какво ям, но не съм чела специално за ЩЗ, а явно трябва.

Пънче, опредлено ми е от раждането  Crazy

Замислям се дори дали да не пробвам с хомеопатия (след като ида на преглед при специалист). Видях синтетичните хапчета, че специално при мен не направиха много.

# 179
  • NE
Форестче Твърде вероятно е да се е отключило след бременността. Моята ЩЖ цяла година след раждането я гледа ендото да не отключа някое Хашимото. Иначе си твърдо за терапия. Бременност с такова високо ТСХ в момента не е съвместима.
Това ми напомна да си пусна скоро и аз една контрола.

Общи условия

Активация на акаунт