Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 294
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Оффф ще откача с това дете. От вчера по цял ден се напикава. Вчера 4 пъти. Днес 3 пъти до момента. С какво да я облека или да направя за да не се напикава.....ще откача вече. #Cussing out
Това бива, бива ама нейното вече не се издържа. Айде през ноща Ок, ама през деня вече не го разбирам. Все едно нарочно го прави.

# 181
  • NE
Алексче А защо не сложиш от гащичките памперс? За да се напишква така системно трябва да има причина. Да не е със студени крака?

# 182
Оффф ще откача с това дете. От вчера по цял ден се напикава. Вчера 4 пъти. Днес 3 пъти до момента. С какво да я облека или да направя за да не се напикава.....ще откача вече. #Cussing out
Това бива, бива ама нейното вече не се издържа. Айде през ноща Ок, ама през деня вече не го разбирам. Все едно нарочно го прави.

През деня, ако не е настинала нещо,може да го прави нарочно. Не й слагай памперс през деня, най-вероятно е период, ще мине  Hug

# 183
  • Варна
Мина ваксината, сега остава да го наблюдавам, не че съм спряла ...
Сега си лекувам нервите с червено вино, ушите ми още кънтят от писъците на Атанас  ooooh!
Алексче, надявам се този неприятен период да мине бързо . Няма как да дам съвет, ние сме трагедия с памперса .

# 184
  • София
Алексче А защо не сложиш от гащичките памперс? За да се напишква така системно трябва да има причина. Да не е със студени крака?

Неее ходи с пантофи и с хавлиени чорапи. Облечена е + с плетен елек. Утре е на консултация и ММ ще пита педката, защото аз лично нямам нерви и ще се предам.

Ния, и аз упорствам и не слагам. И не изключвам варианта да го прави нарочно.
Арвенче, стискам палци да мине без ексцесии периода след ваксината. Може да дадеш Нурофен или туя.

# 185
  • Sydney
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® каква е температурата в помещението? влажността? от хавлиените чорапи краката се изпотяват  Peace има и нарочен елемент според мен  Rolling Eyes

# 186
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® каква е температурата в помещението? влажността? от хавлиените чорапи краката се изпотяват  Peace има и нарочен елемент според мен  Rolling Eyes

22 градуса. Влажност незнам, но не е влажно. От инат се изпишка и наака в гащите и откачих тотално. Вече не издържам и ще и сложа памперс. Не може 3 дена поред по минимум 4 пъти да ми се напикава + през ноща. Не е човешко. Който иска да се оправя с нея. Колкото и нерви и търпение да имам и обяснявам явно ми го прави напук..... писна ми! Все мен да ме изкарват виновна, все аз са не гледам добре детето....

# 187
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, не се предавай, не слагай памперс през деня, ще спре да ти прави на пук  Peace

# 188
  • shumen
Алексче,според мен не се предавай.Ще види,че няма да и мине номера и ще спре да прави напук.
Форестче,дано е наред всичко при теб.
При нас снощи нямаше инциденти с напишкването.Преди да легне се изпишка,в 12 пак го сложих и пишка,в 3 не съм чула алармата,но в 5.30 се събудих пак пишка и остана сух до сутринта.Тази вечер изпи обаче една чаша нектар и изяде една ябълка и ще видим.
Ние утре сме на преглед на уролог от 9 и да видим какво ще каже.

# 189
  • София
Аз бих сложила памперс.  Няма да ми издържат нервите.  Когато- тогава в крайна сметка.

# 190
  • София
Сега сложих памперс...просто сериозно ми писна.

Дани, успех на прегледа.

# 191
Аз бих слагала само през нощта.
На конкурса не отидох.Нямаше смисъл , като изкараха списъците и познах следващия деловодител.Все пак в малък град живеем  Wink

# 192
Нямам концентрация Бени  пише, че е изолирана/ в ХЕИ я правя/ Като новородено я имаше, ама я изтрепах мн бързо с бактробан.....сега нати пак, с цилоксан сме, ама май ще искам да го сменяме.....3ти ден и файда- никаква, ще си завърша курса и ще диря пак бактробана

Аз и преди съм писала, бях с наднормено тегло и високо тесх/6,5/, преди години, акне и какво ли още не. С хранителен режим и редовен спорт всичко си е вече в норма , следя го още ама над 2 не съм вдигала  Rolling Eyes  истината е, че мързела и рафи ираната и обработена храна, разказва играта / да не използвам по силна дума/ на ендокринната система. Това е ключа на хормоналният баланс......не питай старило, питай патило, ако щат каквото щат да ме наричат, фанатична, крайна , луда.....ама си оправих само с едното ядене хормоните .....като изключим пролактина, но там е на нервна почва и  трябва да остана без работа и да намеря златно гърне, че да го оправя

# 193
  • Германия
Алекс: предполагам никак не ти е лесно. Дано намериш сили да не  връщаш памперса.
Дребен вдигна 38,5 (мерих му я след баня, а тогава по принцип съм забелязала, че леко спада). Сложих му едно парацетамолче. Утре сме задължително при доки, не ме интересува ММ какво ще каже. Това бебе се  скъса от Т, няма месец без да не е вдигал някаква Т. Тъй намрънках се, сори. Лека нощ на всички будни.

# 194
  • shumen
Глухарче,отивайте на лекар.Дано се оправи скоро детето.
Алексче,дано отшуми скоро при Вас проблема с напишкването.

Общи условия

Активация на акаунт