Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 296
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • до едно тепе
Оох Глухарче и вашата не е лесна Hug Бързо да минава тая температура.
Арвенче дано няма никаква реакция към ваксината. Hug
Ние утре сме на консултация. Не знам дали ще стигнем до ваксината. И тази сутрин беба хъркотеше странно. После отмина и нищо и нямаше. Днес си и хапваше доволно(за разлика от вчера), и си спи, и си е весела, носа си и е абсолютно отпушен. Какво е това хъркотене не мога да разбера newsm78 Дали пък наистина неоригването и лигите не го причиняват Thinking Както и да е доки утре ще каже. Дадох фенистил, ако все пак реши да сложим ваксината да сме подготвени. Утре мисля и Туя да и дам, ако не забравя Crazy
Стели викаш един поглед на списъка и кристалното кълбо ти каза кой е печелившият а ooooh!
Лека ви и дечурлигата да спят спокойно.

# 196
  • София
И Жорко и Лили като бебета им хъркаше носа, особено на Жорко.  Израства се.

# 197
  • Германия
Пуспалнчо: и на Томи му хъркаше нослето. Сега вече си похърква истински, но съвсем тихичко. По някога ме довършват моите мъже, единия като дъскорезница от едната ми страна, другия и той се опитва да подръжава от другата.
Неоригването според мен няма връзка с това.  И Томи в началото не се оригваше, особено нощем. Сега е като едно прасенце грух.
Днес  успях да кача една снимка в албумчето.

# 198
  • shumen
Поспаланче,МБ пускала ли си скоро?Дени като бебе беше така и имаше бактерия в носа.
Глухарче,много сладък Томи.
Ние сме станали от 5.30 и се започна с истериите.От половин час се е затръшкал,че няма да ходим на доктор.След това започна да се тръшка и реве и за едни маратонки,които са му го големи,да ходел с тях.

# 199
  • При моето слънце
Добро утро в този дъждовен четвъртък  Hug
Поспаланчо, напълно нормално е бебешкото похъркване, поне според нашата педка.
Тази сутрин Жорката направи първото си туп  Crazy Как се завъртя даже и не разбрах, станах да помогна за нещо на Мишо и след секунда чух туп.
Аз тази вечер ще ходя на кангу степ и нямам търпение, само трябва да измисля как да оправя бебока, че точно по това време му е банята и сериозното заспиване, а не ми се иска мм да ме гледа на кръв като се прибера  Whistling

# 200
  • Северозапада
Ние днес сме на работа/ ясла. София продължава да е с хрема, но не мисля, че е заразно, не знам какво е вече. Имаме ново лекарство за нея - Грип стоп капки. Снощи и сложих 2 пъти и сякаш има лееееееко подобрение, но да не говоря, още е нмого рано  Praynig Чакам да минат 10 дни от Тобрекса, че да и пусна МБ.
Стели, неприятно  Tired Така е в малките градове, трябват си дебели връзки  ooooh! И като си помисля, че и мен това ме чака след някой и друг месец,
Глухарче, е..ти и чудото с тази температура. Дано разберете защо е така  Praynig Аз бих завела детето на лекар, та ако щат да ми говорят че съм луда. Не че не ми го казват вече.  Whistling Майка ми само мрънка, че сме постоянно по лекари, но то като изкачат едно след друго.
Алекс, как изкарахте нощта? За памперса, не знам, аз сигурно бих сложила  Confused
Кокосчо, как е Дени?

# 201
  • Sydney
danaeka успех на прегледа, дано всичко е както трябва Simple Smile
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® после мн бързо ще го махнете пак... а за тва не се чувствай виновна, на който му пречи да дойде да махне памперса на детето!
Звезден^Прах тя е резистентна към бактобрана моракселата... просто е много упорита, а и е възможно просто да се активира при вирус...

# 202
  • София
Добро утро,

Мраве, Бени - да сложих за спането памперс и за мое учудване се събуди суха.
Ще видим тези 2 дни как ще е.
Аз от днес съм на работа, а тя ще се гледа с свекитата, че днес ни идват на гости за 2 дни. Днес ще я води ММ на преглед при педката и на консултация, но онази вечер я мерих и вече е 14 кг. направо яко тежи.
Глухарче, ужас. Да се оправя скоро малчо. Определено тази Т си е на болест.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 13:17 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 203
  • NE
Стели Какво да ти кажа. Tired Колко примера имам за такива случаи и при изкаран успешно конкурс.
Алексче Явно му е дошло в повече на детето.
Прахче Да се оправя Ивейн бързо.
Глухарче Над 38 градуса си е напълно болно детенцето. Бързо да се оправя Томи. Praynig

# 204
  • shumen
Петьофка,къде е този дъжд?При нас не вали,но има гаден вятър и е доста студено днеска.
Алексче,Дени също стана сух,но втора сутрин го вдигам към 5.30 да пишка и се събужда и не заспива повече.Довечера мисля да го вдигна само в 12,а в 5 да не го и ще видим дали ще стане пак сух.
Ние днеска минахме преглед при уролога.Доктора го прегледа и каза,че не е слязъл тестиса.Даде ни и направление за болница,но каза утре да отида до там да се уговоря с докторите кога да го заведа да го погледнат и те и да назначат дата за операция,ако преценят.Не знам каква е тази нашата система,ама яко взе да ми писва с това разкарване по 1000 пъти за едно нещо.

# 205
  • Sydney
е, как хем направление за болница, хем "да го видели" и да преценят? що за идиотия?

# 206
  • shumen
Бени,даде ми направление за болница,но понеже той не работел там и каза,че ще иска и те да го видят и преценят.Аз това го знам,защото предния път пак беше така и накрая ме върнаха,че не правели операции сега и нали затова идвахме и до София.Абе,какво да ти кажа,всички ги мързи и си прехвърлят топката един на друг.

# 207
Поспалане, Радина хъркаше като звяр, все имах чувството, че има нещо в носа й и по едно време си мислих да я водя на лекар, но после изчезна от самосебе си, израства се. Имали сме случаи, в които е повръщала от храчка или секрет от носа, дори бях писала тук за това. Според мен и при Бубето се касае за същото.

Аз сериозно започвам да се подготвям за смяна на работата след изтичане на майчинството ми. Моите шефове са полудели вече тотално и не се търпят. От сега ме тормозят по телефона с глупости и ми заявиха, че ще поемам работата и на моята колежка, която е бременна в 4-я месец. Не им се давали излишни пари на нов човек, пък аз така и така съм щяла да се връщам #Cussing out Знам, че няма да е лесно да ме вземе някои на работа с 2 годишно дете, но си струва да опитам, все пак имам 11г опит с това, което работя, а и знания не ми липсват Mr. Green Майка ще ми помага, когато се налага Радина да си остане у дома, заради някой бацил, отделно ще потърся доверен човек, който да я гледа, в случаите, когато майка не може.  Outta Joint

# 208
И при нас е дъжд и студ  Crazy
Мравке, и Дени някакви сополки влачи, появи се и кашлица за два-три дни, но я тушрах със сироп и чай, сега изглежда доста по-добре, само дето й е някакъв гъст сопола и едвам го вадим  Crazy Дано бързо ви минат вашите сополки  Hug
Дани, дано имате правилното решение при вас за операцията  Praynig
Зузко, ти отдавна си им набрала на шефовете, а дано намериш алтернативна и приятна работа  Hug
Глухарче, бързо да се оправя малкият  Hug
Деница спи, днеска развалихме режима  Mr. Green

# 209
  • NE
Зузи От личен опит ти казвам ... прекалено трудно е да ходиш на работа и да си майка в свободното си време, че да приемаш работата и проблемите на работодателите си. Дано успееш да намериш нещо подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт