Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 306
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • до едно тепе
Зузко каквото и да беше, храчки или лиги явно е било моментно. От вчера го няма, а днес доки я прегледа и каза, че няма нищо притеснително. Дано намериш по-хубава работа и Радина да не боледува много Hug
Ние минахме консултацията днес. С кило точно напред и 1см по-висока. Прясно набоцкана и рева много, защото и се спеше ужасно. Доки попита винаги ли реве толкова и се учуди, че и казах че вкъщи изобщо гласчето и не се чува освен когато се кара на играчките в шезлонга или реши да гука. Лепнахме кул пач на набоцканото, дадох и фенистила, който ще давам още поне 3-4 дена и сега ще се следим за температура. Надявам се да и понесе без проблеми пентаксима. Другия месец синфлорикс ooooh!
О и забравих, но ще се редактирам. Днес имаме месечинка. Времето мина толкова бързо Laughing
Скрит текст:

# 211
  • Германия
Поспаланчо: честита месечинка. Да расте здраво и все така кротко дете.
Бяхме на лекар, ами пак беше колежката, пфууууу. Нищо не откри. Давахме и урина, чиста е. Сега пак вдигна, за мен висока Т 38,6. Колки дни е нормално при вирус да вдигат бебетата Т.? Днес това му беше четвърти ден.

# 212
  • shumen
Зузи,много е трудно с малко дете и нова работа,но ще се оправите някак.Дано си намериш скоро и да се похвалиш.
На мен днеска ми изпратиха СМС в 15 часа да се явя в бюрото по труда сутринта по някаква обява за работа.Като го заведа на ДГ Дени ще отида до болницата и после ще отскоча и до бюрото да видя за какво става на въпрос.
Поспаланче,дано няма реакция от ваксината при Бубето.
Честита Ви месечинка.Да е жива и здрава и много да Ви радва.
Аз тази вечер взех малчо от ДГ и госпожата ми каза,че кашлял след обяд,а аз от как сме излезнали от там не го чух.Да се надяваме,че е било нещо моментно и няма да се разболее точно сега.

# 213
  • Северозапада
Честита месичинка на Бубето!
Със стара или с нова работа, все е трудно с малко дете, ако не срещнеш поне малко разбиране. И за двете страни не е приятно честото отсъствие от работа. Зузи, успех каквото и да решиш и толерантни шефове и колеги.
Дани, дано е късметлийски утрешният ден и хем подходяща работа да предложат,хем в болницата да свъриш работа. За кашлицата може да е бил по сух въздуха или да е било по прашно.
Глухарче, за мен нещо му има на детенцето с такава температура. Кръв не му ли взеха? Дано откршете скоро причината. Голям стрес е това за вас.

# 214
  • Варна
Честита месечинка на Бубето  Heart Eyes
Меци, как сте ?
Глухарче, да се оправя Томи !
Зузи, ще се справиш, сигурна съм ! Важното е Радина да в здрава  Hug
Насето е добре за сега ...

# 215
  • shumen
Мраве,и аз си мисля,че е от въздуха или от прахоляка.Тази вечер като да го взимам видях,че лелята тогава чисти и може и от това да е.
Арвенче,да е добре все така Насето.

# 216
  • Германия
Оф, тук кръв не взимат винаги, а и нали не беше нашата доки. Обадих се на ММ (той е все нощна смяна), и той дори каза, че това вече е прекалено. Ако през ноща има още Т иска директно да ходим в болницата, да го видят там. Аз предпочитам да изчакам поне още утре. Да не пребързваме. Хич не ги обичам болниците.
Някой новини от Меци има ли?

# 217
  • Северозапада
Знам само, че си е вкъщи.

# 218
  • shumen
Глухарче,и аз не ги обичам,но щом е за детето бих отишла.
Меци само прочетох във фейса,че си е вкъщи.

# 219
Зуз  Hug Hug не е лесно наистина- работа, дете......нова или не .  Аз и разбрани шефове имам и мъжът ми страшно много я гледа  и на ясла ходи и пак е лудница......сега почна яко да боледува и направо не ще хвана гората , ами космоса  ooooh!

Глухарче, за мен това е някаква бактериална инфекция, но най добре ще потвърди това или отхвърли една кръвна картина с CRP....то това дете се скъса с тази темп , не е нормално, кое му е нормалното за тях, той мине се не мине време и е с темп, всеки знае , че това е показател за възпалителен процес.....какъв е тяхна задача да намерят, ама не и да се правят на чукнати  #Cussing out Заплаши ги , че ще ги държиш отговорни, ако нещо стане заради тяхното бездействие, обикновено се стряскат от това  Wink

Меци и аз видях , че е писала във фейса, че е вкъщи  newsm78 newsm78 ама толкоз.....

Бени, май наистина си права, може и аз да се обърках, бактробан тогава давах за коките и на контролата за коките излезе мораксела и тогава ми бяха изписали пак някакви капки антибиотични за очи, да ги слагам в ушите  newsm78 Thinking забравила съм вече, но си спомням, че много бързо отшумяха и симптоми и всичко.....а сега е чудо. Темп вече няма, живна ама тоя нос  ooooh! ooooh! ooooh! Утре е 4ти ден антибиотик Цилоксан и смятам ако няма ефект, да искам да ми го смени  Thinking   

# 220
  • София
Добро утро,
Вчера бяхме на преглед и консултация. Вече е пушка. Успяла съм да изтрепя задния секрет.
Станала е 14 кг., но от предната консултация е само с 1 см висока - 87 см. Мислех и аз да я меря тъй като дрехи 86 вече са и къси и мислех, че е по висока.
Мисля да пробвам с рибомунила..да видим какво ще стане, че ме е страх без нищо, а и в държавната ще са мнооого повече деца от колкото в частната.

Глухарче,няма ли как ти сама да му пуснеш едни кръвни? Според мен не е доизлекуван от предното боледуване и затова явно пак се разболя.
Прахче, здрави нерви и търпрние с боледуването. Така ще е и занапреь докато успее да изгради имунитет.
Мраве, а Вие какво направихте с държавна ясла? Кандидатствахте ли?
Бени, как сте?
Зузи, успех с търсенето на нова работа. Навсякъде е кошмар с намирането, а и с разбирането от страна на работодателите. И аз многократно съм казвала, че съм доволна от моя защото наистина проявява разбиране, но незнам до кога ще е така.
Поспаланче, честита месечинка.
Дани, как мина срещата?

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 10:58 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 221
  • Северозапада
Алекс, отказах се да я местя. Тази година ще си ходи в частната. Ако догодина сме още в София, ще кандидатстваме за детска градина.
София пък последните 3 месеца расте с по около сантиметър на месец или поне така я меря аз. Наваксва явно, че беше малко нисичка.

# 222
Със стрептокок пневмоние е , излезе контролната  #Cussing out изчистиш едното , лепне ти се другото. Изръчках ги да пуснат бърза антибиограма.....и чакам да видя какво ще пием вече  Banghead

# 223
Моята кукла е 16кг и 110см. Като гледам статистиката е на средното на килограмите (и макс на ръста). На мен ми се иска да е малко повечко. На всички панталончета се налага да слагам ластик, че да й се държат хубаво на кръстчето. Не е злояда, ама не се нахвърля на яденето. На нея й дай да говори - 5 часа път от морето не замлъкна. Накрая предложих да играем на мълчанка и тя след 3 секунди каза - Аз губя !  Crazy

Прахче, м@мка му вече! Стискам палци бързо да се справите с това и да няма повече болести!

На всички болнички бързо оздравяване!

Мецко, дръж положението !  Hug

Ние ще ходим към ВТ днес. Ще гостуваме на майката на ММ - заедно с Габи. Малко ми е напрегнато, но жената е мила и мисля, че всичко ще бъде наред.

# 224
  • Sydney
pospalancho Честита месечинка Simple Smile
Pusteblume и според мен Томи е с бакт. инфекция, или поне нещо, което от пкк с црп ще се покаже... няма ли начин за частна лаборатория сама да го заведеш и да се приключва  Rolling Eyes
Звезден^Прах има ли вариант детето да е само носител и на двете бактерии? примерно да не й пречат да си е с тях, просто при вирус да се активират? това ми хрумва само... има хомеопатично за тоя стрептокок, може да го пробваш... коките попринцип се трепят с пеницилинови, а моракселата с гентамицинови препарати (като това дето сега даваш), обаче тая мораксела е ужасно упорита и дори на контрола да излезе, че я няма, на следващата може пак да я има... хубавото й е, че се израства така да се каже, само да не ви прави проблеми...
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® мерси добре е... само дето отслабна и е 13 кг  Rolling Eyes
Love_fairy весело... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт