Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 309
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • shumen
Алексче,благодаря,че попита.Срещата с доктора мина добре.В Понеделник в 8.00 каза да му заведа детето да го погледне и той и да определим дата за операция,ако трябва.
За работата също мина добре.От бюрото ми казаха за какво е и  дами дадоха телефон да се обадя и да питам кога да отида на интервю.Сега званя обаче не вдига никой.Ако не успея днеска да се свържа в Понеделник пак ще звъня.
Глухарче,как е Томи днеска?
Прахче,аз преди време имах същата бактерия,но не ми пречеше да съм с нея.Активираше се само при болест.
Форестче,приятно изкарване на Търново.Твоя мъж от там ли е сегашния?
Моето момче е 16 кг.някъде и 97 см.

# 226
Ами не е само носител, болничка су беше, а сега има отвратителни зеленикави лепкави сополи....та ще видим как да процедираме, интересното е, че взех антибиограмата и са чувствителни на пенецелин ( демек цилоксан) ама ме е страх тук да не я изтърва и май освен локален ще искам вече и за пиене антибиотик , ама май само зината ше стане, а той пък мн силен . поне темп няма

# 227
  • Северозапада
Прахи, при София стрептокока беше чувствителен и към Аугментин (амоксицилин) и Клацид (кларитромицин) и резистентен към Гентамицин. Към пеницилиновите не си спомням. Последно една лекарка Зинат и изписа и ЛЛ хич не беше доволна, защото бил много силен.

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 14:50 от ant G

# 228
  • Sydney
за Клацид имайте едно на ум, че доста дразни стомахът и е възможно детето да му се повръща и да повръща стомашни сокове (киселини да има)...

# 229
Бени, благодаря  Hug

Дани, от ВТ е, да  Blush

# 230
  • shumen
Форестче,да не се окажем комшийки.Моя бивш беше от там от Чолаковци.
Прахче,аз Калцида не го харесвам.Дени не иска да го пие и го повръща.

# 231
Дани, питах ММ - не е в този квартал  Simple Smile

# 232
Спираме всичко и минаваме на хомеопатия  newsm78 след като при личната имаше 53 ромчета изсипани, при частната до 6 часа плътно няма час, звъннах на моят педиатър и ми каза че щом отшумява и няма темп сега само хомеопатия и имуностимулант.....и аз ще го диря тоя бъз сега  newsm78

# 233
  • Северозапада
Прахче, Стрептококцинум ли? Как ви го изписаха? Аз много се замислям, ако пак излезе стрептокок при София, да и го давам профилактично известно време.

# 234
  • Германия
Опс, чела не дочела написах голяма глупост.
Днес Томи се държи добре 38,0, а сега преди да си легне 37,8.

# 235
Глухарче, дано спада Т и утре вече да е здрав Томи  Hug
Прахи, и Деница имаше тази гад, пеницилиновите също не действаха в антибиограмата. Беше на Седакс, от както го пи не е имала проблем с гърлото, та се надявам да не се появяват пак тия гадинки. Иначе и аз съм решила при следващ такъв случай да пробвам хомеопатията  Crazy Надявам се да подейства при вас!  Hug
Дани, дано си намериш хубава работа  Hug
Форест, приятно изкарване  Hug
Говорите си за тежести, моето диване мина 15 кила, ръце и кръст нямам  Crazy

# 236
Изписа Самбукус или черен бъз сироп и да редувам КАЛИУМ БИХРОМИКУМ 9 СН, коризалия и да мажа с нисита гел ...толкова и да спра с инхалациите  Rolling Eyes

# 237
Радко пък ще е 6 месеца на инхалация с Пулмикорт и някакви прахчета. Разбирай застрашен от астма  ooooh!

# 238
Прахче, 9 потенция е ужасно слаба, нямам изобщо идея що не са ви изписали 30, както всъщност се прави.

# 239
  • София
Радко пък ще е 6 месеца на инхалация с Пулмикорт и някакви прахчета. Разбирай застрашен от астма  ooooh!

Стели,
Защо? Ние изкарахме 3 бронхита и започнахме с Сингулар + инхалации при обостряне. А след 3 бронхеолит пулмоложката назначи 3 месечно "лечение" с пулмикорт сутрин и вечер по 1 мл. Започнахме ги, но тя спря да седи и ги спряхме, а и от тях доста започваше да кашля и да се задъхва.

Общи условия

Активация на акаунт