Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 315
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • Северозапада
Радко пък ще е 6 месеца на инхалация с Пулмикорт и някакви прахчета. Разбирай застрашен от астма  ooooh!
И София е на същото. Пулмикорт от февруари и + Сингулер от юни. Ще ги взема поне до края на май догодина, а после ще решават. Доколкото знам оичайно правят почивка през лятото, но дали ще има пак терапия следващата зима или ще чакат реакции  33uu
Какво предполага опасността от астма при Ради? София направи няколко бронхеолита, от които 2 се развиха в пневмонии, миналата зима. Всеки вирус при нея слизаше в белите дробове и предизвикваше бронхиални спазми.

# 241
Идея си нямам  нямам защо 9, това с потенциите така и не го разбрах и каквото ми кажат  newsm78

Сега бяхме до частната докторка и ми даде все пак антибиотик тя....очаквано го научках кой е- зинат и честно, смятам да го давам щото не ми се види добре работата и тоя път съм сигурна че трябва, макар че мъжото пък сега той мрънка за него

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 22:17 от Звезден^Прах

# 242
  • NE
При нас почнаха истериите. Направо ми се реве. Снощи не слезе от мен цяла нощ, а му дадох и панадол да спи, че не помня от кога съм спала в легнало положение.

# 243
  • shumen
Стели,дано се оправи Ради скоро.Аз от позната знам,че лятото им го спират,но на есен дали ще имат терапия решават като детето се разболее.
Прахче,да се оправя скоро Ивейнката.
Цвете,о,то сега се започва.
Моето тази вечер пак беше влезнало в някаква ужасна серия с истерии.Най-напред като го взех от ДГ започна да пищи и реве,че иска дъвка,а наоколо нямаше магазин,после като се прибрахме,че иска навънка,а валеше и накрая като спря излезнахме пък ревна,че иска колело,но не позна.Нямаше как да му го дам,защото имаше много локви и щеше да се намокри и окаля целия.Надявам се утрешния ден да не му е такъв,защото ще гръмна.Направо не знам след операцията пък като трябва да си е в нас една-две седмици как ще го изтърпя.

# 244
Той всъщност не е спирал да кашля откак е тръгнал на ясла.Често прави спазми.

# 245
  • София
Добро утро,
Моето спря да се напикава вечер. Само през деня имам по едно изпускане. Може би наистина е било от болестта.
Цвете, за истериите и ние бяхме така като тръгнах на работа и тя на ясла. После малко по малко нещата се наредиха.
Дани, дано всичко мине Ок с прегледа и с операцията ако назначат. А за истериите те са неизбежни. При нас минава номера като и дам пълен игнор.
Стели, да се оправя Ради. И дано се повлияе от лечението.

Ние за сега сме на пулмикорт при обостряне, а монтелукаст незнам до кога ще го пие. Никой нищо не казва.

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 09:25 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 246
  • shumen
Алексче,благодаря.Дано всичко мине при нас без проблем.
За истериите аз давам също пълен игнор,ама продължава да реве и се тръшка докато не стане на неговата.
Моето пък от няколко дни не се беше напикавало,но снощи пак се напика.В 11.30 стана и пика,към 1 пак и в 4.30 вече беше опикан.Снощи обаче излезнахме за малко вечерта и ми се струва,че изстина и затова.
Стели,да се оправя скоро Ради.

# 247
  • NE
И аз го отдавам на възрастта и това, че по цял ден ме няма. Явно максимално трудно ще мине този период.

Всички болнички да се оправят. Praynig

# 248
  • София
И аз го отдавам на възрастта и това, че по цял ден ме няма. Явно максимално трудно ще мине този период.

Всички болнички да се оправят. Praynig

Цвете,
Не се притеснявай. Нормално е. Особено като са свикнали толкова време с нас. Но всичко отминава....развиват се, опознават света без нас и това ги плаши и затова искат после внимание от нас за да преживеят новото.
В началото яко се притеснявах и яко го преживявах, но с времето аз се успокоих и видях, че и детето се успокои.

# 249
  • shumen
Цвете,и ааз съм на мнението на Алексчето.С времето всичко ще отмине.

# 250
И Ивейн е мега крива.....предкътници на лице, сега се е надул кътник долу.....всичко е не, дори това което иска да е да първосигнално казва не и става още по крива, че хем го иска, хем трябва да се примири да е съгласна с нас да и го дадем.......кво да ви кажа , ааа и е болна и е вкъщи  #Cussing out Banghead  а тя обича да ходи на ясла и вече издивява и и е скучно с анас вкъщи и това допълнително я изнервя......и нас .

Сега съм и дала да играе с боб......целият под е в боб, ама поне е сравнително доволна  Joy Joy

# 251
  • NE
Благодаря, момичета! Искам да съм от родителите, които гледат децата си и ги изчакват да им минат кривотиите, а не да съм мега изнервена и изморена от работа и тези изблици да ми идват много нанагоре. Confused Всъщност е много послушен цял ден с баба си. Като се върна е писенце, но доспи ли му се на всички почва да се тръшка без да знае какво иска.
При нас предкътниците избиха цели 3 броя. Растяха над 1 месец до пълното им показване. За мен те бяха довели до бактериалната ангина. Чакам номер 4. ooooh!
И тъй тъй само се оплаквам да кажа, че почва да възприема детската кухня. Хубава е щом и на мен ми допада вкуса.

# 252
  • София
Цвете, трудно е наистина. И ит работа и вкъщи и на мен ми докривява ит проблеми и се изнервям от най малкото и истерясване. Но няма как да е лесно. Детето си иска неговото, ние нашето ама понякога не се получава - 2 дини под една мишница. А не искам да си представям какво е с 2 или повече деца.
Прахче, да се оправя Ивейн. Няма ли къде да я изкараш малко да се раьнообрази?

# 253
  • до едно тепе
Ми кво да е. Едното реве в количката, че му се спи и иска разходка, докато другото истерясва голо до кръста и не знае дори какво иска smile3515 smile3511
И докато се развива сцената заваля та нито се разходихме, ни нищо. Са е наказан без ТВ и още повече ще полудее Tired

# 254
Да внеса малко оптимистична нотка - детето вчера за първи път го оставихме с преспиване у баба му и дядо, т.е. от вчера сутринта, до днес на обяд изкара при тях - малко трудно е заспал, събуждал се е няколко пъти през нощта, но за по минутка само, в общи линии така, както и вкъщи, спокоен се е събудил. Отдъхнах си, докато си го прибере баща му, беше заспал в колата. Иначе през седмицата го кара при тях сутрин, и вечер след работа си го прибира, весел е там с тях, спокоен, добре се разбират. Няма да ви обяснявам какво улеснение ми е.... пу-пу, да чукам на дърво, да не чуе дяволът, и всички възможни заклинания  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт