Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 316
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да внеса малко оптимистична нотка - детето вчера за първи път го оставихме с преспиване у баба му и дядо, т.е. от вчера сутринта, до днес на обяд изкара при тях - малко трудно е заспал, събуждал се е няколко пъти през нощта, но за по минутка само, в общи линии така, както и вкъщи, спокоен се е събудил. Отдъхнах си, докато си го прибере баща му, беше заспал в колата. Иначе през седмицата го кара при тях сутрин, и вечер след работа си го прибира, весел е там с тях, спокоен, добре се разбират. Няма да ви обяснявам какво улеснение ми е.... пу-пу, да чукам на дърво, да не чуе дяволът, и всички възможни заклинания  Crazy

Браво на момчето. И моето 2 дена се гледаха със свекитата и никакъв проблем. Тях ги слуша, яде и никакви истерии и тръшкания няма. В момента в който някой от нас се прибере и се започва драмата. Joy но няма как и ние им липсваме и трябва да си покажат магариите.

# 256
  • shumen
Цвете,и при нас е така.Аз също съм изнервена,а детето си иска неговото.
Поспаланче,аз с едно едва се оправям,а с две с малка разлика,ако имам си представям какво ще е.Моето днеска пак е във фаза да се тръшка.Сутринта половин час се тръшка,че иска да излиза още рано-рано,после като излезнахме,че искаше на люлките,а те са мокри и накрая,че не иска да се прибира и вече ми кипна.Овиках го едно хубаво,завлякох го вкъщи и сега е наказан без Тв също до Понеделник.
Моме,браво на Марти.

# 257
  • Северозапада
Някак си се поуспокоих, че не съм само аз на ръба на нервна криза  Crazy Чувствам се постоянно уморена, а лягам със София в 22 ч. и сутрин, ако сме вкъщи, спиме до 8. Детето пък напоследък е много активно, не стои на едно място. Изнервена съм и аз не знам от какво, крещя, ужас  Embarassed Ще си взема и аз някакви витамини.
София не иска да спи на обяд. Вече втора седмица, когато сме вкъщи, не спи. Половин час се въргаляхме в леглото, катери се по мен, пее, върти се и не заспива.
Супер, Моме. Ти кътай човеците  Hug

# 258
  • shumen
Мравче,витамини не знам,но сме за хапчета за нерви.Аз съм вкъщи и явно това ме изнервя още повече когато си е в нас детето.

# 259
Аз минавам на глог и валериан, витамините са ми слаби  #Silly #Silly Със ставането е крива днес, заведохме я в парка, люшка се там, търкаля тракалце, дойде време да яде супа и не , че не обича и не беше гладна, ами щоо я свалихме от люлката отказа и като се опитах да я храня, метна пълната лъжица по мен......за капак и заваля изведнъж.....нужно ли е да продължа с разказа.....

# 260
  • NE
Днес си направих експеримент. Качих се отпред в коката и о'чудо едно мрън не чух, даже и спа в колата. Все като се качвах при него изпадаше в драма да си стои на мястото.

# 261
  • София
Ние сме си вкъщи, защото тук от сутринта не е спряло. Някакъв кошмар е това време. А и е яко студ.
Утре ще трябва да отскочим до мола да и накупя някои неща и да се разходим, че вече тотално ще изперка в нас.

# 262
И аз в кюп на мрънкащите. Колко е часа ,а това торпедо не вдява да си ляга Crossing Arms

# 263
  • Северозапада
И моето не спа. Даже направихме малка разходка и пазар между валежите  Whistling

# 264
Отидох да разпусна в мола на кафе с дружки, после баща и я доведе, доста прилично се държа, после и в Метро пазарихме и тя пазари  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ппупу да не се разваля магията , ама явно си е взела сънчето следобяд и беше и все още е в добро настроени  Crazy Crazy Crazy

Аз се возя от 9тият и месец отпред, от как сменихме столчето със седнало. Никакъв проблем  Peace Кочина е отзад особено под нея........каквото се сетите  и няма изчистване, ти чистиш то маже и хвърля, ама е рахат  Wink

Зината за сега и понася, няма реакция от него, че за пръв път давам антибиотик и ми беше доста притеснено  Tired Tired Иначе сополите са все така гъсти, лепкави и гадни, ама поне няма темп. Изписа ми го за 7 дни, ама ако така върви, смятам да направя минимума курс- 5  newsm78 ще видим де, дано се излекува, че 2ра седмица вкъщи , ще ни разкаже играта със сигурност

# 265
  • Северозапада
Някой ми е сменил детето с диваче  Crossing Arms Не спа, както писах, и пак си легна след 21 ч. Цял следобед скача по леглото, като накрая успя да падне, което не я отказа. Докато не скача, се катери по мен и прави акробатики. Аз съм гроги  Tired
Прахи, кпоред мен си изкарай назначения курс АБ

# 266
  • София
Моето спа ит 15 до 17 ч. и сега няма заспиване. А аз искам да спя.......
Прахче, според мен си изкарайте курса 7 дни за да е сигурно, че са изтрепани бацилите.

# 267
Много ме  е страх от тея лекарства, че е бая чувствителна  Tired ама на фона да ми повтори........той мъжът ми пък само мрънка, че е нямало нужда, а тоя път аз я видях, че на зле отиват нещата и няма да минем с общите неща и сега той ме навива за тоя 5 дневен курс да не сме я тровили. В същото време педиатъра е много добър и мога да разчитам на нея и знам, че щом го е изписала в такъв срок, значи определено има основание и тя ми каза, че по принцип не изписва, но в случая е наложително  ooooh!.....и така , в дилема съм  Tired знам, че минимума на антибиотика е 5 дни , ще го изкарам и след това ще видим.....ще преценя  движение и как и е стомахчето и общото състояние.....

Най-сетне заспа , след като изгледа бързи и яростни и язди магарето 1 час, разнася книжки нагоре- надолу и врещя с кеф около час.....се предаде  ooooh! ooooh! научила се е отвратително да врещи, и си се кефи на гласа  Shocked Shocked

Дани в Понеделник ли ще се разбере за работата?  Praynig Praynig

Според мен децата усещат смяната на времето, колкото и да се опитваме да ги забаляваме вкъщи, не е същото , а и слънцето е по-малко. Аз малко по малко ще почна пак витамин д-то, ще почна и дъвчащите на Джеймисън, дават ги след 3 , ама  newsm78 newsm78 не мисля, че ще е проблем. Много се моля и да пооздраввем и да можем да вземем някой ден с мъжото/че той сега изгърмя бая отпуск покрай болестта на Ивейн/ и да идем поне за някой ден някъде, че съм на прага на нервна криза аз, имам малко нужда да разпусна и да сменя обстановката  Tired

# 268
  • София
И нашите диванета следобед заспаха късно. Още боря на Жорко сополите. Чакам включване от Лили. Няма начин. Колкото и да я пазим...пи от водата му и яде от чинията му.

Аз съм в ужас от бабичката под нас. Разказвала съм ви разни случки, но вече чашата преля. От известно време ни е нарочила, че нощем! Вдигаме промишлен!  Шум!
Нощем след 23 часа.  Където тя спи се пада точно под мен- стаята където съм с бебето и всяка нощ я чувам как крещи и блъска. Нощеска в 00:05 беше.  В нас вече е гроба тишина.  Тв ми е без звук.
Така. Миналата седмица вдигала гири на домоуправителя и аз веднага я викнах да влезе и да види какво има в нас, че няма никакви машини. Даже се разбрахме като й застърже да се качи и да види - чуе, даже се разбрахме Жоро да слезе да разбере какво чува тая жена.  Та...нощеска вика чука.. Ставаме сутринта в 8 и казвам на Жоро- той беше заспал и не я е чул. В това време той прави пПалачинки в кухнята и чуваме оная отдолу блъска по парното. След малко звъни по телефона му да сме излезнели веднага да й отвори! Докато отключва се нарежда- е сега ви хванах, сега чегъртате! Аз започвам да повишавам тон, да си мери приказките и тона,  че не ни е никаква и няма такова право! Влиза и гледа Жоро до печката и - ти кво правиш бе?! И Жоро стъписан-  кьорава ли си- палачинки! И тя- не сега, преди това е сега с каква машина чегърташе?! Кажете какво правите!  Няма кой друг освен вас да е! Ще ви пратя полиция!
Момичета ужас и безумие.
Обадих се на 112 и на домоуправителя. Сега ще подадем и жалба за тормоз в полицията. А само да е викнала и тропнала тази вечер, утре ..викам полиция.

# 269
  • NE
Магнитче Ужасно е това положение. Не знам какво се прави в такива случаи. В стария апартамент така ни тормозиха, но се изнесохне поради други причини.
И аз ще давам витамин Д, ама малкия се дърпа що е капка и ще му давам с яденето.
Заспа преди час и нещо и се събуди и няма заспиване. В близкия хотел вихрят купон и се чува дразнещо приглушена дандания.

Общи условия

Активация на акаунт