Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 229
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
Притеснявам се, понеже докато го мъча да суче от лявата гърда, дясната буквално тече и подлагат шише отдолу, защото няма кърпичка, която да ни опази сухи с дребосъчето.. Като я цедя тая лява гърда, ми прави впечатление, че трябва да помпам 4-5 пъти преди да се появи струйка.  Освен да пробвам да я отпусна и тогава са го слагам.. Другото, което ме притеснява е, че не я стимулирам достатъчно и както има кърма, така няма да има.. Вчера имам три извеждани по 50мл докато спре да излиза течност от гърдата, днес имам едно от 75мл, ама то беше след 4 часа пауза Blush от дясната изцедих на същия принцип след сукане около 30 допълнителни мл. Общо така за вчерашния ден имам 360 мл събрана кърма в хладилника.. Отделно Зузко изпи още 75мл от шише, защото го кърмих 35 минути и след като изплю дясната гърда беше неспокоен, а аз имах прясно изцедена кърма от лявата и реших да проверя дали верно не е добре насукан или да търся проблема другаде.. Бях леко пищисана като изпи толкова нещо, ама човека се оригна, намести се и заспа, та гледах да озъптявам паниката си.. Що се отнася до първата ни нощ вкъщи - от чисто суеверие няма да кажа нищо конкретно, просто си пожелавам много такива нощи Blush и последно да попитам - да започвам ли вече с лактогонните чайове и пр. средства или да изчакам и да карам още малко, както в момента с големи количества вода, кисело мляко и хранене с режима на Зузко - когато той яде и аз ям..

# 691
Мецко, той Зузко ще събере силички след още няколко дена и сам ще си цока повече и повече! За мен 360мл си е направо рекорд! Не се отказвай! Всичко ще се нареди  Heart Eyes

Бени, не се сдържах и купих билети за Пепеляшка за утре  Crazy

# 692
  • София
Мец, да, можеш да дръпнеш с помпата докато дойде кърмата и после да го сложиш. За да стимулираш кърмата в нежеланата гърда, го слагай винаги първо на нея. А защо цедиш? newsm78 Да не направиш някоя хиперлактация, явани си имаш досратъчно кърма...

# 693
Кашмирче дясната я цедих веднъж само да проверя изсукана ли е и повече не я пипам /така или иначе бебко суче само от нея/, а лявата я цедя, щото отива да ме наболява, ако я оставя пълна..

# 694
Мецко, смени си лентичката...да му се радваме на Зузко колко е пораснал  Hug

# 695
360 мл. никога не съм успявала да изцедя за ден. Явно си имаш добри количества, заасега задръж с лактогонните чайове. Добре се ориентираш - поизцеждаш малко, за да тръгне кърмата, и тогава го слагаш на гърдата Simple Smile

# 696
Много ви благодаря на всички за съветите и подкрепата.. Без да преувеличение справям се благодарение на вас..

# 697
  • София
Колкото и да не ти се вярва, справяш се благодарение на себе си. Ние сме просто рамото на което да се облегнеш, когато се умориш. Heart Eyes

# 698
  • Sydney
грип стоп капките мисля са с ксилометазолин  Rolling Eyes
Love_fairy яко Simple Smile весело да си изкарате и да ви хареса Simple Smile като бях дете и майка играеше в детски балети голем рев падаше на определение нейни роли, когато "лошите" я хванеха, хахах хем знаех какво се случва, хем пак се късах от рев, хаххаха... а иначе на 4 години знаех Тавиата наизуст  Crazy

# 699
Уау Бени респект към майка ти  Party

# 700
  • Северозапада
Няма ксилометазолин в грип стопа, според листовката.
Сигма, намери ли апартамент? Как сте?
Меци, още много таскива нощи като първата да имате. Да се будите наспани сутрин.

# 701
Не съм. Отказах се от панелката и търся тухла. Имам претенции за район и цена, а нямам достатъчно пари. А бе весело е.

# 702
Мецко, смени си лентичката...да му се радваме на Зузко колко е пораснал  Hug
така добре ли е Flutter Mr. Green

мога ли да ви помоля да ми припомните какво беше правилото за акането, за да е спокойна майката, че детето се храни достатъчно .. Зузко беше наакан старателно сутринта в 8, но като сменях ей сега памперс в 12:30ч. размера на акото, много смело може да се опише като големина на монета от 1лв. .. не трябва ли да е повече за толкова време?!? уфф забравила съм ги тия работи, а си мислех, че ще ги помня вечно Blush

Сигме то, ако беше лесно, цените нямаше да са такива Crossing Arms

# 703
Мец, аз пък за 1ви път чувам правило за акото  Mr. Green Някой по-вещ да каже Simple Smile

Сигме, ми..освен да ти пожелая 6-ца от ТОТО-то  Praynig

# 704
и аз като евреина- да спечеля, ама трябва и да пусна  hahaha
Ще стане- спокойствие и здрава храна. В понеделник ще ходя да гледам една кутийка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт