Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 320

• 43 497
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Уаууу, както биха казали.
....................
ValentinaP, не четеш редовно - благодарил е.... На 13 още - аз съм го слагала в темата.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 23:06 от mariana51

# 586

Ееех, аз гледам само усмивките...

# 587
  • Пловдив

Хубаво е да ти обяснят някои неща...

# 588

Лека да е, момичета.

# 589

Какво ли си мисли Тек ? Thinking

Какво ли да отговоря и изпратя специално  за  :

Що клипове изгледахме, поздравления от цял свят, колажи, дарения, картички, поеми - феновете изпратиха към Енгин Акюрек потоци любов. Дали ще има отговор от него или от г-жа Дурак? Думичка поне? Или може би нещо подобно на този клип, да чуем с неговия глас едно "благодаря"...

https://www.facebook.com/192179427595933/videos/vb.1921794275959 … ype=2&theater

Колко би било хубаво, естествено, професионално, човечно, просто възпитано, да отговори на поздравленията за рождения си ден!

/ И`л пък, дали да не я поканя на лична среща / newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 07:16 от PaulaSS

# 590

Добро утро момичета  Two Hearts

Ето, че и тази седмица се изниза и зае своето достойно място в календара. Хубавото е, че мина под мотото "Празнично настроение, усмивки и пожелания"  Two Hearts  Празнувахме с любимия си актьор виртуално, поздравихме го и му дадохме част от нашата обич. Няма начин да не е усетил цялата позитивна енергия която му беше изпратена.
Надявах се, че ще завършим също така, както  и започнахме седмицата - с усмивки, но ... наградите "Кристална мишка" са с друга дата - 16 ноември / аз мислех, че са днес 16.10 /, но нищо - следващия месец дано имаме отново и дай боже три  повода за празнуване.

Сега ви пожелавам да работите бързо, така и почивните дни ще започнат по-рано  newsm03

Влизайте в най-бърза кондиция, моля  Grinning

Скрит текст:

П.П. PaulaSS  Two Hearts  добро утро и на теб !
..................................................................................................
И нещо извън темата сабах-сабах...

spam2
Скрит текст:
Много се говори за емоционалната интелигентност напоследък... та едно от основните и правила е - задължителното поздравяване "Добро утро/Добър ден. Здравей, как си?" И... правилният отговор - "Благодаря, добре!"
Хем ти се зареждаш позитивно като поздравяваш, хем ако десет пъти кажеш "Благодаря, добре съм" наистина се чувствеш така.

Пък и ние в малките провинциални градчета така си се поздравяваме сутрин докато отидем на работа...

Поздравявайте, момичета, не си скъпете доброто утро...

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 07:41 от Марта_49

# 591
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Успешен ден, изпълнен да е с надежда.

# 592
Здравейте,

Аржентинките са виновни и аз.. си припомням. Heart Eyes

Лек и приятен ден, момичета.

# 593
  • Пловдив

От мен за начало, докато си чакаме, колажче с Енгин.

# 594
Що клипове изгледахме, поздравления от цял свят, колажи, дарения, картички, поеми - феновете изпратиха към Енгин Акюрек потоци любов. Дали ще има отговор от него или от г-жа Дурак? Думичка поне? Или може би нещо подобно на този клип, да чуем с неговия глас едно "благодаря"...

https://www.facebook.com/192179427595933/videos/vb.1921794275959 … ype=2&theater

Колко би било хубаво, естествено, професионално, човечно, просто възпитано, да отговори на поздравленията за рождения си ден!

ValentinaP,
Не пиша често, но провокирана от наивния въпрос, който задаваш /всъщност съм в леко недоумение как един музикален педагог с претенции, може да задава толкова наивни въпроси, освен ако целта му, разбира се, не е дразни други потребители/, реших все пак да си направя труда и да ти отговоря.

Ти пропускаш един много тънък психологически момент.

И за да ме разбереш по-добре, ще ти дам пример с известен писател, какъвто е Джек Лондон.
В началото на своята писателска кариера той е трябвало да води своеобразна борба с издателствата, за да бъде публикуван, често разказите му са били връщани и не са били одобрявани за печат. Но Джек Лондон не се отказвал, продължавал да пише. Когато му задали въпрос защо продължава да упорства, отговорът му бил "защото всички тези истории ме изпълват и ако не запиша думите върху белия лист, ще се пръсна". /Цитирам по памет/.

Та ето, по подобен начин се чувстват феновете на Енгин. Те правят колажи, музикални клипове и преводи, защото любовта им към този мъж ги изпълва и трябва да намери някакъв израз.
ФЕНОВЕТЕ ИМАТ ПОТРЕБНОСТ  да го поздравяват, да правят всички тези колажи, клипове и преводи. АКТЬОРЪТ НЯМА ТАКАВА потребност. А и едва ли някой прави поздравително съобщение с идеята да му бъде благодарено. Глупаво е.
Та за какво всъщност трябва да благодари Енгин? За това, че е обичан ли?  Благодарността изобщо не е нито необходимо, нито задължително условие за да обичаш някого.

Мога да продължа да пиша, но намирам, че е загуба на време. Остани си със здраве.

# 595

Я, кой излиза от водата... Heart Eyes

И....Йомер.. Heart Eyes

# 596

ValentinaP,
Не пиша често, но провокирана от наивния въпрос, който задаваш /всъщност съм в леко недоумение как един музикален педагог с претенции, може да задава толкова наивни въпроси, освен ако целта му, разбира се, не е дразни други потребители/, реших все пак да си направя труда и да ти отговоря.

Ти пропускаш един много тънък психологически момент.

И за да ме разбереш по-добре, ще ти дам пример с известен писател, какъвто е Джек Лондон.
В началото на своята писателска кариера той е трябвало да води своеобразна борба с издателствата, за да бъде публикуван, често разказите му са били връщани и не са били одобрявани за печат. Но Джек Лондон не се отказвал, продължавал да пише. Когато му задали въпрос защо продължава да упорства, отговорът му бил "защото всички тези истории ме изпълват и ако не запиша думите върху белия лист, ще се пръсна". /Цитирам по памет/.

Та ето, по подобен начин се чувстват феновете на Енгин. Те правят колажи, музикални клипове и преводи, защото любовта им към този мъж ги изпълва и трябва да намери някакъв израз.
ФЕНОВЕТЕ ИМАТ ПОТРЕБНОСТ  да го поздравяват, да правят всички тези колажи, клипове и преводи. АКТЬОРЪТ НЯМА ТАКАВА потребност. А и едва ли някой прави поздравително съобщение с идеята да му бъде благодарено. Глупаво е.
Та за какво всъщност трябва да благодари Енгин? За това, че е обичан ли?  Благодарността изобщо не е нито необходимо, нито задължително условие за да обичаш някого.

Мога да продължа да пиша, но намирам, че е загуба на време. Остани си със здраве.

Джулс, благодаря ти за любезния отговор.
Аз феновете ги разбирам защо творят. Не разбирам Енгин, защо не им отговаря. Избрал си е професия, която не може да съществува без зрители, а не прави нищо, за да контактува с тях. Мое убеждение е, че това е част от професионалните му задължения. Актьорът може да няма потребност от феновете си, но е длъжен да помни за тях, да се съобразява със своята популярност. Това понякога е тежко бреме, но е цената на славата. По принуда, от куртоазия, от финансови съображения - каквото и да е, но не бива да оставя без отговор любовта на почитателите си.

Наистина не разбирам, защо, за да оправдаем любимия  актьор, трябва да отхвърляме очевидни неща.

Както беше така добре информирана да отбележиш, занимавам се с музика и знам какво значи досег с публиката. Но дори да отхвърлим моя опит, има предостатъчно авторитети, които са писали и изказвали по въпроса.

И накрая, позволи ми да задам още един наивен въпрос - ако всяка година те поздравявам за рождения ти ден, нима няма да намериш начин да ми отговориш?

# 597
Juls1, така е, феновете имат потребност да изразят възхищението и любовта си по достъпен за тях начин. И го правят на страниците на социалните мрежи в интернет и във форумите... Колко от тези поздрави, послания и възторзи стигат до адресата, обаче, е друг въпрос. Simple Smile Знаем, че Енгин не е почитател на електронното общуване. Но пък и ние не го правим, за да ни види, нали? А заради точно тази необходимост, която е присъща на всеки влюбен - да изкрещи пред света своята любов. Simple Smile)) И когато мнозина други отговорят, че чувстват същото като нас, се усещаме разбрани, щастливи и удовлетворени. Аз поне така се усещам. Simple Smile

# 598
  • Пловдив

Juls1, поздрав...
В поста си, си дала отговор каква е целта на.... Прекрасно знаем, че Енгин винаги отговаря на любовта на феновете. Пълно е с видео интервюта на 1 стр. Снимки с фенове, отговор от ПР агенцията, отговор с благодарност от екипа на МСП... Благодарност от Енгин изразена няколко пъти от Алпер Тюреди към каузата.... и т.н..... Всичко това от негово име. Според мен, темата с благодарностите, гражданската му позиция са достатъчно отразени и ясни. Който следи темата му - знае. Който не - не знае, защото не иска да знае.
.......................
Да се допълня: А така загрижената ни съфорумка - защо не честити на Енгин наградата "Най-добър актьор" за 2015 от Сеул?

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 13:20 от mariana51

# 599

Харесва ми. Heart Eyes
Момичета, много ясни отговори. Hug

Общи условия

Активация на акаунт