Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече - Тема 11

• 32 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Да, Фифи, след секцио пак се чисти матката и си трябват превръзки.
Момичета, имам ново притеснение. Имам от известно време нещо като много мъничка раничка на едното зърно. Мазах го няколко пъти с крем "Здраве", но не е променено. Днес обаче имам и сърбеж точно там. Това случва ли се и при вас или реално имам някакъв проблем. На кожен ли трябва да ида евентуално, на мамолог ли? Досега не съм ходила на мамолог. Чак се стреснах, че ако нещо не му е наред на зърното, може да не мога да кърмя...Дано не е така!

# 391
Ina, т.е. кърмим бебето, без да измиваме зърната от крема? Shocked Би ли споделила каква марка си ползвала?

# 392
Мерси, Киви за пояснението. Не се бях сетила.Значи ще взимам и от двете. Тази седмица стягам багажа,че влизам и аз в 9 м. На моменти ме хваща шубето. После пък си казвам, че това е най-естественото нещо и, че почти всички минават от тук. Уж за сега ме успокоява.
 Аз да се оплача. Много ме друсат нервите мен. Особено в последните дни и аз не се понасям. То и за това може да ми прилупва сърцето. Хормони ли са, изкукуригах ли не знам.

# 393
Ina, т.е. кърмим бебето, без да измиваме зърната от крема? Shocked Би ли споделила каква марка си ползвала?

Да, точно така - при този крем не се измиват зърната от него и направо си кърмим. Ето го , пише си, че е без измиване - http://apteka.framar.bg/30007206/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8% … C-10-%D0%B3%D1%80

# 394
Приготвила съм си дамски превръзки, за начало само нощни и съм взела лиглин за родилното. Лиглина е от списъка за болницата в която ще раждам. Миналия път ни караха в началото да слагаме лиглин. Когато започнах да кърмя още в болницата установих, че по време на кърмене матката започва да контрахира и потича много и изведнъж, тогава поставях и парче лиглин върху превръзката преди кърмене, защото превръзката преливаше. Някой може ли да посъветва как се сгъва лиглина, защото съм забравила?
Крема за гърди е за ареолите като се започне с кърменето и се получи раздразнение. Има неизмиващ се с ланолин, аз ползвах Лансинокс. Пак си купих същия сега за родилното. Има и други марки.

# 395
Ноемврийче Дойдоха одеалцата,не са крайно лоши,но има какво да се желае Simple Smile

Някой да ми препоръча сайт откъде да си избера порт бебе,одеало с копчета ?! Нещо хубаво и не толкова масово,навсякъде е залято с тези испанските.

Който е раждал със секцио-в операционната с твоята нощница ли си или ти дават друга? Някакви странни въпроси възникват в главата ми.Почнах да стягам багажа малко по малко,памперси и превръзки трябва да взема и съм готова,не бързам,малкият бандит да стои и да расте.

# 396
Оооооо, без гащи - не! Не знам каква сила на този свят ще ме накара да кървя без гащи. Сигурно ще трябва да ме овържат за леглото. Като им трябва достъп ще им осигурявам.  Naughty Ако само това е причината, де.

# 397
И аз си подготвих списък, но още не съм взела превръзки за родилки (или еднократни гащи), крем, помпа.. Ако още е намалена тази на Авент в Айко ще отида да си я взема тези дни.

# 398
Намалена е. Днес я гледах.
 Аз също остава да купя лигнин, превръзки за родилки, еднократните гащи. За сега мисля, че останалото съм набавила.

# 399
Аз пък болнична нощница няма да сложа! Моят багаж е готов. Само тоя лигнин май не задължителен, аз не съм взела. Купих превръзки за родилки.

# 400
Бебоче, аз разбрах за лигнина, че е при нормалното раждане нужен. А ти нали беше секцио или бъркам?

# 401
Оооооо, без гащи - не! Не знам каква сила на този свят ще ме накара да кървя без гащи. Сигурно ще трябва да ме овържат за леглото. Като им трябва достъп ще им осигурявам.  Naughty Ако само това е причината, де.

Joy Хахах Estlar много смях ми предизвика  Joy

Аз довечера съм на инфосесия за раждането и после започвам да стягам чак куфара за болницата. Но пък аз имам още мноооого време до края на ноември.

# 402
Бебоче С какво планираш да си тогава?

# 403
Да, Слънчогледке, секцио ще съм.
Дуди, взела съм превръзки за родилки, мисля, че трябва да е ок с тях.

# 404
 Здравейте, момичета ! Днес бях на ЖК и съм разочарована...В девети месец съм вече и ме викат чак след 2 седмици. Тонове не следят. Пусна ми микробиология и толкова. Май само на мен не ми следят тоновете newsm78. Питах доктора който ще ме изражда каза , че не било необходимо, като ме приемели за секциото. Нещо взех да се изнервям. Ходя на три места и само на едното ми пускат нещо подобно на тонове, но не както казвате с колан и за 20-30 мин,, а само за кратко колкото да ми каже какъв е пулса на беба.  Чудя се какво да правя.....

Общи условия

Активация на акаунт