♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 177
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
МерветУ си има нов подарък.. колекция си прави момичето..  hahaha hahaha

# 451
МерветУ си има нов подарък.. колекция си прави момичето..  hahaha hahaha

Темпи Hug
 Laughing Преди малко го гледах и аз  Laughing Пръстенът май е за Берк, а другото бижу е нейно. Много дълъг пост имаше под снимката в Инстаграм ама не разбрах за какво става дума  newsm78

# 452
Темпи Hug
 Laughing Преди малко го гледах и аз  Laughing Пръстенът май е за Берк, а другото бижу е нейно. Много дълъг пост имаше под снимката в Инстаграм ама не разбрах за какво става дума  newsm78

Ако правилно помня и пръстена май си е нейн.. затова и казах, че си прави колекция.. ама може и да бъркам...  newsm78 newsm78 Поста не го и зачетох, че то цял ферман.......  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 453
Темпи Hug

Ако правилно помня и пръстена май си е нейн.. затова и казах, че си прави колекция.. ама може и да бъркам...  newsm78 newsm78 Поста не го и зачетох, че то цял ферман.......  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Може и да е нейн пръстена, просто ми се стори прекалено голям, масивен, ама е напълно възможно. Явно Мерве много обича Берк - бижута, татуировки, обяснения в любов  Heart Eyes

# 454
Joy Може и да е нейн пръстена, просто ми се стори прекалено голям, масивен, ама е напълно възможно. Явно Мерве много обича Берк - бижута, татуировки, обяснения в любов  Heart Eyes

Мене за това и не ме дразни толкова.. явно си се обичат... нека са щастливи.. вярно, не е първа красавица, ама никой не е идеален.. щом Берк е щастлив с нея, нека са си заедно...  Hug Hug

# 455

Мене за това и не ме дразни толкова.. явно си се обичат... нека са щастливи.. вярно, не е първа красавица, ама никой не е идеален.. щом Берк е щастлив с нея, нека са си заедно...  Hug Hug
Напълно съгласна съм с коментара ти! Hug А и е факт, че вече 5 години са заедно. Явно наистина се обичат.  Hug Heart Eyes

# 456
Напълно съгласна съм с коментара ти! Hug А и е факт, че вече 5 години са заедно. Явно наистина се обичат.  Hug Heart Eyes

НеЖи утре ще има да стреля по нас...  Crazy Crazy Като знам колко "обича" МерветУ... страх ме хвана..  hahaha hahaha hahaha

# 457

НеЖи утре ще има да стреля по нас...  Crazy Crazy Като знам колко "обича" МерветУ... страх ме хвана..  hahaha hahaha hahaha

Много я "харесва" Нежи  Joy  Ама да се надяваме, че няма да стреля  Joy Peace

# 458
Добра утро  Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 459
Привет  Heart Eyes Hug Галка с такава снимка няма как да не е добро утрото. Като си напълним очите с красота и ще пърхаме цял ден Joy

# 460
  • Пловдив

Shocked Heart Eyes Добро да е утрото Wink
Най-обичам Баръш по татус по всяко време  Mr. Green

Абе какво става тука, ще взимам дневника:
Къде са:
Веси Памировата
Елито
Тинче как върви училището?Ела кажи " дзак"..

МерветУ добре, че не е снимала себе си, че още не съм пила кафе..

# 461
Добро утро, момичета Hug
Мирвето е голям обект на внимание напоследък ooooh!
Мен повече ме вълнува Баръшко и Гюпсето да разритат гърнето
и да си умешат капите с рижка, щот са ми многУ сладури един до друг Laughing
Слънчев и успешен да ви е денят Hug

# 462
  • IT
Бонджорно и от мен,
с тези снимки сутрин ми се разлопа сърцето  Joy Joy Joy
Пръстенът ми се струва малък за мъжки, а може и така да ми се струва.

# 463
 HugДобро утро    Hug
Нищо не вдянах от втория трей на Ашкъ мисля, че шоколада е изпратен от някоя екс на патрона, не от Дафне. Суде  направо мечка стръвница нагънала Синан в кревата hahaha Визията на Дафне ми хареса, така изглежда по-добре и май е себе си./първоначално се носеше по спортно в махалата, преди сделката с Неро/

# 464

БравоС, бе, бравоС  Twisted Evil  И това ми било приятелки  Crossing Arms  Така говори ли се? Разбира се, че "не"  Naughty
Няма да стрелям, щото още кафето не съм си изпила и съм разконцентрирана, ама ще го запомня  smile3534

Ха сега - добро утро!  Hug  Дъждовно е и ми е сънливо - красота  Heart Eyes 

Снощи покрай фрагмана съм пропуснала Айш  Blush  Но пък имаме 2 седмици да коментираме нея, Джан и останалите ooooh!

Относно колекцията на Мис Джука - не ми харесва пръстена  Naughty  Аз харесвам фините и нежни неща, не грубите  Mr. Green  И колието не ми допада - боде ми очите  Mr. Green  А и не вярвам да стои добре на шията на Мерве  Crossing Arms
Най-вероятно тя сама си е купила тези подаръци  Mr. Green  Не вярвам Берк да е толкова романтичен и да се сеща за подобни неща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт