♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 168
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Разбира се, че шоколадът не е от Дефо, тя веднага яхна метлата от кой е  hahaha Беше силно символичен подарък, Йо премигна като го видя, някой целенасочено напомня за себе си.
Някаква чужбинска история е май, че нали Синан пита от Истанбул ли е пусната пратката, а и никога не би нарекъл Деф "твоята", някаква друга врътка е, ама да видим..Дано не е някое ески севгили от италианския лицей, че ще стане банално, нещо по-завъртяно ми се иска, да има голям екшън. Mr. Green

# 466
  • IT
Разбира се, че шоколадът не е от Дефо, тя веднага яхна метлата от кой е  hahaha Беше силно символичен подарък, Йо премигна като го видя, някой целенасочено напомня за себе си.
Някаква чужбинска история е май, че нали Синан пита от Истанбул ли е пусната пратката, а и никога не би нарекъл Деф "твоята", някаква друга врътка е, ама да видим..Дано не е някое ески севгили от италианския лицей, че ще стане банално, нещо по-завъртяно ми се иска, да има голям екшън. Mr. Green
Да и си припомни нещо, защото имаше като светкавица избледняване.
Искам Дефне да изревнува , Йо да се почесва по бузата и да се прави на недостъпен и после примерно Транба да атакува Дафинка. Тогава Баръш ще е длъжен да покаже баклава, за да напомни на Дафинка кой кой е.

# 467
Скрит текст:
Разбира се, че шоколадът не е от Дефо, тя веднага яхна метлата от кой е  hahaha Беше силно символичен подарък, Йо премигна като го видя, някой целенасочено напомня за себе си.
Да и си припомни нещо, защото имаше като светкавица избледняване.
Искам Дефне да изревнува , Йо да се почесва по бузата и да се прави на недостъпен и после примерно Транба да атакува Дафинка.
Тогава Баръш ще е длъжен да покаже баклава, за да напомни на Дафинка кой кой е.
Много ми хареса тази сцена  Mr. Green

Може и да вкарат нов образ - все пак целта е да се задържи сериала цял сезон.
Представям си да се появи "първата" любов на Йомер  hahaha   Той ще се почесва, тя ще го атакува, а Дефне ще ревнува и припада  hahaha

# 468
  • Пловдив
В допълнение Дениз Маймуната да почне да загражда Дефо.Е, тогава ще бъде буря направо  Joy Joy Joy
Два персонажа еволюираха обаче - Неджми и Яса, интересно ми е как ще продължат занапред.

# 469
Неджми онзи ден изчезна по никое време от серията  Thinking  Дори на награждаването не присъстваше, което е доста странно. Бохем като него, а и служител на фирмата  Thinking  Дано не го изпратят сценаристите в Бодрум да си лекува нервите  Mr. Green

Яса наистина претърпя промяна, положителна при това. Предполагам, че Исо ще я дресира докрай и на финала няма да я познаем  hahaha

# 470
Привет Hug
Не вярвам Берк да е толкова романтичен и да се сеща за подобни неща  Mr. Green
newsm78 newsm78 newsm78
Да не би и в живота да е "дърво"? ooooh!

# 471
Aни  Hug  "Чеша" си клавиатурата просто  Laughing Peace 

Известно е, че съм "фенка" на МерветУ, та затова и така написах  Mr. Green  Не знам какъв е в реалността Берк, но все пак е мъж - те рядко се сещат сами да проявят инициатива за романтични изненади и подаръци  Peace
Струва ми се, че тя просто иска да му направи Пи Ар Laughing  Берк не качва току така тяхни снимки или клипчета, за да ни покаже любовта им  Wink  Мерве обаче не спира  ooooh!

# 472
» Baris Arduc Daily » Барыш Ардуч
#KiralikAsk
Озет 16 серии
Нужна Любовь!...
Дефне и Омер сталкиваются лицом к лицу. Сможет ли любовь их соединить? Есть преграды. А у Дефне есть планы на преодоление этих преград. Теперь мы увидим совершенно другую Дефне.
А как поведет себя Исмаил после последних поступков Ясемин?
Суде узнает кто сжигает сердцу Синану.
А Дениз начинает зиму Омера...будучу намного сильным врагом, чем ожидалось.
Хорошо, а кто этот человек из прошлого, который придет и изменит весь баланс?
Озета при рускините

# 473
  • Пловдив
» Baris Arduc Daily » Барыш Ардуч
#KiralikAsk
Озет 16 серии
Нужна Любовь!...
Дефне и Омер сталкиваются лицом к лицу. Сможет ли любовь их соединить? Есть преграды. А у Дефне есть планы на преодоление этих преград. Теперь мы увидим совершенно другую Дефне.
А как поведет себя Исмаил после последних поступков Ясемин?
Суде узнает кто сжигает сердцу Синану.
А Дениз начинает зиму Омера...будучу намного сильным врагом, чем ожидалось.
Хорошо, а кто этот человек из прошлого, который придет и изменит весь баланс?
Озета при рускините

Да им таковам озета, ние тия работи ги знаем... Crossing Arms
Мерси, Сарде   Hug

# 474
Capде   bouquet

Дефне ще стане различна - хмм, а да видим  Mr. Green  За Яса ще има последствия за дето смачка самочувствието на Исо  Whistling  Судето - не ми се коментира  Naughty  И на сцената се появява лошият Дениз Транба  Crazy
В петък най-добре ще си проличи  Flutter

Нещо забавно от рускините  hahaha

# 475
Малко съм извън темата,ама ще попитам.Някоя от вас да е гледала "Чучулигата"?Искам накратко  едно резюме,за да знам дали да го почвам...На лични естествено,за да не товарим излишно темата...

# 476
  • Пловдив
Малко съм извън темата,ама ще попитам.Някоя от вас да е гледала "Чучулигата"?Искам накратко  едно резюме,за да знам дали да го почвам...На лични естествено,за да не товарим излишно темата...

Аз!Ако си чела книгата - да знаеш, че не го довършиха, не знам защо.Ама е много, много добър, мятай го.
Малката актриса, която играе Трохичката, сестрата на Дефне - играе и там.
Без на лични, тука сме си все наши  Mr. Green

# 477
Жани, аз съм гледала двата игрални филма, и двете сериални версии на "Чучулигата". Най съм недоволна от версията с участието на Бурак и Фахрие  Peace  Дори не му изгледах последните серии  Crossing Arms  В началото беше добре, макар и с някои нови неща, които сценаристите въведоха, но накрая прекалиха  ooooh!
Лично мое мнение  Peace

Имате поздрави от Ели  Hug  Щом има време - ще ни навести  Peace

# 478
Скрит текст:
Аз я гледах Чучулигата, може би съм пристрастна защото романа ми е любим, сериала е с малко по различен сюжет, но актьорската игра ми хареса. Жалко е, че свършва в момента когато Камрян я намира в селското училище.

Малко съм извън темата,ама ще попитам.Някоя от вас да е гледала "Чучулигата"?Искам накратко  едно резюме,за да знам дали да го почвам...На лични естествено,за да не товарим излишно темата...

# 479
  • Пловдив
Снимчица от сета на Ашкови.Пак йемек навън някъде  Mr. Green

А, Неж, мерсим за поздравите, взех да и бера дерт вече на Ели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт