♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 323
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
от 1:35:09 на серията го гледах сигурно 29 пъти. Айшелюл - много се извинявам. Ама, евет. Тоз чамадан как остана здрав не разбрах?

# 256
Вярно, Ели я няма няколко дни вече в темата. newsm78
Аз не съм гледала Статуса още, днес ми е ден за Ашк-а и Парчетата.

Ама тоя хубавия пожарникар от ъъъ..кой филм беше, верно ли с Лейди Гага? Shocked
Този пожарникар е от Пожарникарите от ЧИКАГО
http://www.imdb.com/name/nm1978325/?=tt_ov_st
Сгодени са,даже на скоро бяха май в Сърбия заедно

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 15:55 от Веси-законната жена на Берк

# 257
Рускините са публикували следното:

"Папараци са снимали Нергис плачейки на улицата. Актрисата е отговорила, че това е част от снимачната площадка"

# 258
А мамшите дали не са приявели последните 5-6 мин на снощния еп или пък караницата на Д и а заради Елифа

Защото в онзи руски сайтот 1 стр пише че 13 еп е преведен на руски и качен

# 259
Ама тоя хубавия пожарникар от ъъъ..кой филм беше, верно ли с Лейди Гага? Shocked

Пожарникарите от Чикаго и Дневниците на вампира- аз там съм го гледала...  Heart Eyes Heart Eyes И да, с нея е..  hahaha hahaha "Хубавите ябълки прасетата ги ядат"..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Охх за Статусакато казахте договора снощи Айш как ме изкефи- Джан как се опита да я спре с тоя договор и тя "Какъв договор?"  hahaha hahaha hahaha Миналата седмица той й каза, че договора им е като детска игра, щото така му отърваше... снощи тя пък му го върна по същия начин... БРАВО!  smile3501 smile3501 Наистина много й се зарадвах.. с неговите камъни по неговата глава...  newsm48 newsm48

# 260

Тая пача що реве,да не би да и е казал Джан нещо гадно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 261
А мамшите дали не са приявели последните 5-6 мин на снощния еп или пък караницата на Д и а заради Елифа

Защото в онзи руски сайтот 1 стр пише че 13 еп е преведен на руски и качен
Аз сега ще видя но във вк няма нищо преведено засега Hug Hug Hug Hug

# 262
от 1:35:09 на серията го гледах сигурно 29 пъти. Айшелюл - много се извинявам. Ама, евет. Тоз чамадан как остана здрав не разбрах?

Това и после, когато й каза "Гитме" а тя "Много съжалявам, но е късно" просто ни разбиха - Джан от мъка, мене от кеф...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нека му на оня дървен тъпанар, барем се отрезви вече, че ми и де да му забия два шамара като го видя само до Елфа...  Rage Rage Rage

# 263

Това и после, когато й каза "Гитме" а тя "Много съжалявам, но е късно" просто ни разбиха - Джан от мъка, мене от кеф...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нека му на оня дървен тъпанар, барем се отрезви вече, че ми и де да му забия два шамара като го видя само до Елфа...  Rage Rage Rage
Елфа вече ще е минало,как ще реве тва диване не е истина hahaha hahaha hahaha hahaha

# 264

Тая пача що реве,да не би да и е казал Джан нещо гадно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
а дано, ама надали. Няма такава скумрия като тази, направо е като стрида с лимон, дано му приседне на Джан.

# 265

а дано, ама надали. Няма такава скумрия като тази, направо е като стрида с лимон, дано му приседне на Джан.
Еми за кво реве...кво пак ли си иска Мурат #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ади да пукне мамицата й #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 266

Хахах, аз ще се радвам много ако е видяла оная прословута вече полуцелувка...  hahaha hahaha hahaha hahaha Представям си го така: Джан й се разкрещява по телефона, казва й, че Айшегюл е заминала с Мурат..  Mr. Green Mr. Green Тя решава да отиде да го "успокои", но през това време Айшегюл и Мурат се връщат...  Джан ги вижда на верандата, изгонва Мурат... скарват се с Айшегюл и той таман таман да я целуне,  ги вижда тая..  hahaha hahaha hahaha hahaha Тя хуква да бяга, нашите се целуват.. после пак ще се скарат, щото дори моята фантазия не е толкова откачена, че да си мисли, че всичко ще е перфектно после...  hahaha hahaha hahaha hahaha Елифката реве, отива да се оплаква на Мурат и да го обвинява, че е върнал Айшегюл..   Mr. Green Mr. Green И там скандал, целувка, скандал...  Joy hahaha hahaha Охх, май прекалих.. дур дур.. гетер..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 267

- Джан, кога най-после ще стана г-жа Текин?

- Мен ли питате? Не ви познавам.

- Като ти цъфнат налъмите в банята, Елифджим....

# 268
Темпи, почти ми хареса сюжета ти  Hug  Изключвам само, че след като Джан изгони Мурат и тръгне да целува Айш, но ги прекъсне Елиф, дървото ще продължи с целуването  Whistling  Вече сме я гледали тази сцена и знаем, че Джан хукна подир патката  ooooh!

Аз пък си мисля, че Елиф реве, щото осъзна, че Джан е влюбен в Айш, Мурат също, а в нея - никой  Mr. Green

# 269
Темпи, почти ми хареса сюжета ти  Hug  Изключвам само, че след като Джан изгони Мурат и тръгне да целува Айш, но ги прекъсне Елиф, дървото ще продължи с целуването  Whistling  Вече сме я гледали тази сцена и знаем, че Джан хукна подир патката  ooooh!

Аз пък си мисля, че Елиф реве, щото осъзна, че Джан е влюбен в Айш, Мурат също, а в нея - никой  Mr. Green

НеЖи, аз никъде не съм казвала, че те ще я видят.. само тя тях..  hahaha hahaha Джан ще е зает с борбата си да не целуне така обичаната си женичка.. борба, която славно ще загуби, дай Боже..  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт