♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 165
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
# 481
хайде къзлар преведен ви е статуса с руски сб Wink   https://vk.com/iliskidurumukarisik?z=video-95375723_171597841%2F … 65233989e60df8451
по отношение на Чучулигата - лично на мен много ми харесва тази двойка актьори и я изгледах с кеф, след това си припомних книгата за да завърша все пак някак си тоя филм Wink
а по отношение на Ашка много ама много ми се иска да се включи тежката артилерия баба Тюркян и да ги нареди набързо - при първото гледане на серията някак съчувствах и на двамата, но при всяко по следващо преглеждане леко започнах да се дразня на нашето момче - много приказки и обещания, а на практика от първата неприятност зачеркваме всичко. А това което забелязвам, е че на него определено взе да му харесва Дафнето да търчи подир него и леко май взе да прекалява с измисления си "инат" ...
Ако ще я карат така на бягане и сърдене ша ги спирам от гледане определено Wink

# 482
Благодаря на всички ви относно "Чучулигата"!

Според мен това,че сега Йомер ви се вижда студен е нищо все още..Изчакайте да научи ЦЯЛАТА истина.
Много ми се иска и да не пострада Дефне от Суде.Ако и обясни,че тя обича Йомер,а не Синан ми се ще да вярвам,че ще и стане съюзник.Така като събере двамцата,Синан ще остане за нея Crazy
Дениз ще се мъчи всякак да им слага пръчка в колелетата винаги са били такива и с баща му още,но е интересно дали наистина Яса се е опитомила и ще заеме правилната позиция,или пак ку..венски номера зад гърба на Йо ще играе.И както казах мисля,че Хулюси баба ще им пръст в сдобряването им.Има да изкупува вина и грехове,а като цяло той хареса нашето девойче и е щастлив,че това е другата половинка на Йомер.Може и да не е очарован от факта,че с пари е станала цялата работа,но там ще се разправя с Нериман...

# 483
  • Пловдив
Жани, много си права. Йо сега е обиден, чувства се предаден, ама като разбере за сделката - ум ще ни зайде...И ще е прав, де. Ще я видим наща каква тактика ще заема, да видим и коя ще е Шекерката с шоколада, интрига да има, как ще борим Карагюла иначе Wink

# 484

Снимка от сета

# 485
http://kliuki.ws/korkut-i-djeilyan-ot-edna-lyubovna-istoriya-otk … bovta-i-v-jivota/
Вижте какво са написали в тази статия за нашето момиче...Към края почти е,но мисля,че има някаква грешка.Или аз не съм разбрала правилно,или този който е написал статията смуче от пръстите си...

# 486

Сладур  Heart Eyes

Вес  Hug 
Статуса май ще си го оставя за друг ден, че като знам, че в събота няма да го гледам и лошо ми става  ooooh! 

Ако може някой да ми каже накратко за статията, която Жани е публикувала, че не ми се отваря  Hug

# 487
  • Пловдив
Много лачен  Кориш кушум  Crazy  Mr. Green

# 488
Има време Йомер ще научи истината ама не сега.
Йомер в момента е сложи един вид стената между него и Дефне и по-точно за да не го нарани.Той трудно се доверява на хората.И сега Дефне трябва да спечели доверието му.
Мисля,че е рано да вкарват някоя "първа" любов ама  пък тя може да е причината Дефне и Йомер да се сдобрят.

# 489
Много лачен  Кориш кушум  Crazy  Mr. Green

Пиленце направо  Crazy  Като една чучулига  Mr. Green 

Хубав е Кориш, Синан - също, а тази руса джадъ какво прави на снимката?  Twisted Evil  Само разваля хубавата фотография  ooooh! Crossing Arms

# 490
На Жани публикацията и аз не мога да я отворя ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
  • Пловдив
Искам само да отбележа, че Трамбич е с чорапи  Joy Joy Joy
Стана хладно и ги обуха  hahaha

# 492
С 2 думи в статията пишеше,че Елчин Сангу се явявала съперница на Дамла Сьонмез,която била гадже на Сечкин Йоздемир.Елчин напомнила отново за себе си с ролята на Гюзиде от филма "С Русия в сърцето"популярната актриса жънела успех след успех,но само на професионалната сцена.Твърдяла,че личния и живот била отворена книга и нямало никой до нея,но всички слухове я свързвали с колегата и от новия проект"Любов под наем".
ХА СЕГА ДЕ!!!

# 493
Трамбата е два чорапа пред Йомер. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 494
Трамбата е два чорапа пред Йомер. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама Йо е една баклава напред Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт