♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 16

• 42 025
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
А сетих се какво искам да пиша-в сокака Берк имаше страх от инжекции, в статуса от кучета. Само фобии му преписват на този човек, бе!

В реала има фобии от красиви жени, затова си е взел МерветУ Mr. Green

Лека Hug

# 676
Галя  Hug
Ше го потърся да видя за какво иде реч ooooh!

# 677

Ужасссссссс тая Мерве ни става даже и за  фолкпевица #Crazy не знам на Берк къде са му очите. Май верно е лИбов иначе няма друго обяснение  newsm78
Според мен Берк е разбрал, че стреса е полезен, премахва бръчки и вместо да пие студено кафе си е взел "студено" Мерве  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 678

Ужасссссссс тая Мерве ни става даже и за  фолкпевица #Crazy не знам на Берк къде са му очите. Май верно е лИбов иначе няма друго обяснение  newsm78
Според мен Берк е разбрал, че стреса е полезен, премахва бръчки и вместо да пие студено кафе си е взел "студено" Мерве  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
па и си имат общ татус  Mr. Green

# 679
Добър вечер, момичета  Hug
Това не са ли очилата, с които беше и Айши след напиването  newsm78 Как си ги разменят  hahaha

Открийте разликите  Mr. Green

Да видим Laughing  Единия със синя риза, другия със синя блуза, еднакви очила Thinking ОТКРИХ РАЗЛИКАТА Joy - трябваше и на Джанджим да му сложат такава кърпа на главата  Joy hahaha Crazy

# 680
Добър вечер, момичета  Hug
Това не са ли очилата, с които беше и Айши след напиването  newsm78 Как си ги разменят  hahaha

Открийте разликите  Mr. Green

Да видим Laughing  Единия със синя риза, другия със синя блуза, еднакви очила Thinking ОТКРИХ РАЗЛИКАТА Joy - трябваше и на Джанджим да му сложат такава кърпа на главата  Joy hahaha Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лека вечер!

# 681
  • Разград

Актерское пополнение в сериале "Любовь напрокат"!
-Актриса Лейла Лидия Тугутлу, которая закончила сниматься в фильме "Горький мёд", станет гостью 16-ой серии сериала "Любовь напрокат". Она сыграть бывшую Омера Ипликчи(Барыш Ардуч).

# 682
А сетих се какво искам да пиша-в сокака Берк имаше страх от инжекции, в статуса от кучета. Само фобии му преписват на този човек, бе!
И фобия от зъболекари имаше Синан в улиците- цяла седмица се държа със зъбобол от страх  hahaha bowuu

# 683
  • Разград
Дай Боже да разберем хапе ли, кучето дееееее Wink

Хапе, хапе - дори и Берк. Миналата година имаше инцидент, беше захапало Берк. Белега който има на лицето не знам дали не е от тогава.

# 684
  • По света и в нас.
Олеееееееее,Дафнето си отиде.

# 685

Актерское пополнение в сериале "Любовь напрокат"!
-Актриса Лейла Лидия Тугутлу, которая закончила сниматься в фильме "Горький мёд", станет гостью 16-ой серии сериала "Любовь напрокат". Она сыграть бывшую Омера Ипликчи(Барыш Ардуч).

Хайдеееее, тъкмо се бях запътила да лягам и кво да видя....тцтцццтц, но ако е само за 16 серия ще го преживея някак си. То ще е едно попълнение, цял ужас за Дафа, това да и е за урок, човека иска да я обича, тя му бяга.

# 686
Добре де, това справедливо ли е Дефо да я сваля грозен и отблъскващ тип,
а около Йо да се увърта такава красавица... поне така ми изглежда newsm78
на мен не ми е позната ooooh! 

# 687
И на мен не ми е много позната тази особа.Сега ще я гледаме в Делибал с Чаатай.Филма вече е излязъл в Турция.

За мистър Джан Текин ми стана много чудно това хрумване на сценаристите да го е страх и от сянката му.Къв доктор е да го .....ба?!Имало ли бяс кучето,щипел му йода еее йок артък чуш...

# 688
  • Пловдив
Каквото и се учудвате на Лейла, като че ли не я постнах тази новина преди 2 часа  Joy Joy Joy

# 689
Емс  Hug 
Справедливо е донякъде - сценаристите компенсират Баръшко заради Гупсето и все красавици му уреждат  Mr. Green  А за Елчин не мислят много  ooooh!  За нас - също  Twisted Evil  Да бяха избрали някой готин мъж за ролята на Транба - я Мехмет Гюнсюр, я Ибрахим Челиккол  Crazy   Ех, мечти  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт