ММ иска да ме сподели с друг мъж

• 68 714
  • 221
  •   1
Отговори
# 195
Няма на какво да наблягам, защото когато е трябвало да го правя съм го правил. Сега бера плодовете на моя труд, имам прекрасна професия и висока заплата. Написаното с грешки е в бързината. Подмятанията от подобен тип " ти не се навеждай много, че току виж се сбъднало някое твое желание" въобще не ми се нравят.
Love! преекспонираш написаното в поста ми.
Ако имате несъгласия спрете да изваждате отделни изречения и да ги коментирате. Клюките от 20:00 по бТВ.

# 196
А да ни "завиваш" и да ни натякваш във всеки пост колко сме задръстени и изостанали, нрави ли ти се? Mr. Green Не можеш ли да си изложиш мнението без да нападаш и обиждаш другите, както правят останалите?

# 197
  • София
Като сте моногамни ходете да се завивате през глава.
Що?
Трябва да се срамуваме ли, що ли?

Няма на какво да наблягам, защото когато е трябвало да го правя съм го правил. Сега бера плодовете на моя труд, имам прекрасна професия и висока заплата.
Късата пишка я забрави. Тя обикновено върви с хвалбите за висока заплата и голямо его.

# 198
Без да излизам от добрия тон искам да те питам. Като пропрагандирате моногамия и секса, колко висш бил нали не мислиш, че не сте задръстени?
Секса си е секс. Удоволствие неземно. Щом искате да ядете един и същи шоколад цял живот, избора е ваш. Спрете да упреквате и поучавате другите, че грешат за полигамията. Ако имате кандидати и ухажори ще пеете друга песен.
В другите теми се обсъждаше, че нямало значение размера едва ли не, защото можело по други начини да се стимулира женския оргазъм. Сега се намеси размера. Това е двоен критерии, Тонка*. Като почнем да си говорим за пениси тогава ще коментирам. Ако пък си много настоятелна има как да се разбере размера.  Grinning

# 199
Няма на какво да наблягам, защото когато е трябвало да го правя съм го правил. Сега бера плодовете на моя труд, имам прекрасна професия и висока заплата. Написаното с грешки е в бързината....
Винаги ще се чудя що уж високообразовани, добре платени и на високи длъжности мъже изпитват неистова необходимост да се доказват какви мъжаги са в женски форум, пред майчета с бебета предимно.     Laughing
Ако си мъж на място, що не "си го мериш" с мъже?Ами си седнАл да се надлъгваш с "женоря"?Че и задръстени при това......
Това ли е единствената таргет-група, която мислиш, че ще ти се върже?    Laughing

Аз лично НИЩО не пропагандирам.
Авторката е тази, която държеше да се похвали....Е, както тя има правото да го направи, аз също имам правото да изразя мнението си.А това, че не съвпада с нейното, или с твоето, защо да е проблем?
Хората са различни, разбиранията им за света-също.

# 200
  • София
Ако пък си много настоятелна има как да се разбере размера.  Grinning
Поласкана съм, но съм предоволна от размера на шоколада, който ям вече близо 15 години.   Wink
Не знам в кои теми какво се е коментирало относно размера, но който си мисли, че той - размерът, няма значение, значи е изпаднал в голяма заблуда.

# 201
В другите теми се обсъждаше, че нямало значение размера едва ли не, защото можело по други начини да се стимулира женския оргазъм. Сега се намеси размера.

Защо, ти тъкмо се успокои, че размерът няма значение и Тонка те насмете? Mr. Green

# 202
  • София
Мили дами, някоя от вас по-горе попита защо "мъже изпитват неистова необходимост да се доказват какви мъжаги са в женски форум, пред майчета с бебета предимно"

Вече съм готово с отговора. Вие не сте просто сладки мами с малки бг бебчета, вие сте почти мъже, личи по нападките, тона, и пр, и пр., и пр. И то от тези мъже, които вие мразите.
Реално сте си спаринг-партньор, а не "маминка с бебче на ръцеhahaha hahaha hahaha

# 203
  • София
Ми да - ние сме мъжкарани, вие сте женчовци. А аз се чудех защо така добре си пасваме.

# 204

Вече съм готово с отговора. Вие не сте просто сладки мами с малки бг бебчета, вие сте почти мъже, личи по нападките, тона, и пр, и пр., и пр. И то от тези мъже, които вие мразите.
Реално сте си спаринг-партньор, а не "маминка с бебче на ръцеhahaha hahaha hahaha

Е, ronaldd, някои сме " сладки маминки с дечица", които при засягане на личната територия се превръщат в "Кралицата - зла вещица". hahaha

# 205
За какво се дърляте тук? За секс ли? Нека хората се чукандрят както и с когото намерят за добре, стига това да не засяга деца, животни и растения. Който иска да се споделя, да го споделят, да споделя. В крайна сметка ходят с техните си полови органи, не с вашите.
Мир вам!

# 206
  • София
И да става доброволно.

# 207
Е, щом не касае деца, животни и растения, мисля линията на мислата ми беше такава- да е доброволно. Чингиз хан и три синджира робини не го играем в нашите г.ширини.
Т.е. мен ми стана жал за човека, че го изядохте с парцалите за единия секс.

# 208
Ми да - ние сме мъжкарани, вие сте женчовци. А аз се чудех защо така добре си пасваме.
Пффф, аз спирам да пиша в тая тема, че ще се окалям още. Наистина не си от типа жени, с които бих искал да имам вземане-даване. Ти и някои други от тука дето не кореспондирате нито с женски тон, държание, а едва ли и с външен вид. newsm11
За размера ще се повторя. Ако си много настоятелна за размера има как да проверим тая работа.

# 209
Простак! Аз дори те защитих! Е, малко съм пълничка, но днес не съм яла повече от две филийки хляб и пържолка на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт