Бързи общи здравословни въпроси и отговори – 1

• 96 526
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
В хигиената (прекалената такава също), консумиране на много сладко, нисък имунитет. Пий пробиотици, и не на последно място, можеш да се консултираш с хомеопат.

# 391
В хигиената (прекалената такава също), консумиране на много сладко, нисък имунитет. Пий пробиотици, и не на последно място, можеш да се консултираш с хомеопат.

Хигиена спазвам добра, мисля, че не е прекалена - измиване веднъж дневно с бебешки продукт за миене - това е по препоръка на лекар, преди ползвах и интимни гелове, но той ме посъветва да ги спра. Нося нормално памучно бельо - никога не съм носила прашки в този живот.
Пробиотици пия.
Сладкото го бях спряла за известно време, но сега пак хапвам отвреме-навреме.  Embarassed Понякога просто не мога.... Имам моменти на изнервяне и преяждане със сладко, но като цяло не е системно.
Имунитетът ми е нисък най-вероятно. Изложена съм на много стрес в последно време и на доста психическо натоварване.
В хомеопатията не вярвам особено, но може и до там да стигна, знае ли човек....
Полов живот не водя.
И винаги на изследванията излизат скапани стрептококи и гъбички ... и никакво лечение не помага.

# 392
От ниския имунитет е. Peace

# 393
От ниския имунитет е. Peace

Ох, дано така да е, след края на следващата седмица, ще съм по-свободна и ще се отдам на почивка.

# 394
Има и вагинални глобули с пробиотици.
Ако искаш може да опиташ. Аз съм ползвала Ентеросан, мисля, че беше V, но в аптеката като кажеш, че искаш вагинални, те знаят. Много добре ми подействаха, точно след срив на имунитета преди години и след две операции, имах същия проблем. Sad

# 395
Има и вагинални глобули с пробиотици.
Ако искаш може да опиташ. Аз съм ползвала Ентеросан, мисля, че беше V, но в аптеката като кажеш, че искаш вагинални, те знаят. Много добре ми подействаха, точно след срив на имунитета преди години и след две операции, имах същия проблем. Sad
Аз опитах с Флоражин, но нямаше голям ефект, може би тябва да се слагат по-дълго...

# 396
Мий се само с вода. Бебешките имат различно пх.

# 397
  • някъде
Досега съм купувала Лактажин глобули и бяха по 10 вътре, а сега купих и са 7 за същата цена? Намалили са бройките или е някакво менте?

# 398
Здравейте,искам да попитам -имам едни пробождания в ляво,понякога ги усещам между ребрата,понякога все едно в гърдата,тази сутрин направо ме проряза.Имам и болки в гърба, също пия и омепразол,понеже имам гастрит или язва.Притеснява ме това,че понякога тези бодежи и прерязвания са в областта на сърцето.
Също забелязах че се усилват преди да ми дойде мц

# 399
  • Sofia
Случвало ми се е и на мен,какви ли не диагнози си поставях....
Направи си ехография на млечни жлези и ЕКГ.

# 400
При теб какво се оказа?

# 401
  • Sofia
Нищо Praynig
Всичко е от стрес и напрежение...
Пила съм и аз омепразид,не мисля,че е от него.
Имала съм бодежи в гърдите преди МЦ,но взимам капсули с масло от вечерна иглика и изчезнаха тези симптоми.

# 402
Благодаря за бързия отговор, ще потърся такива капсули и ще пробвам.

# 403
Досега съм купувала Лактажин глобули и бяха по 10 вътре, а сега купих и са 7 за същата цена? Намалили са бройките или е някакво менте?
И аз си купих - 7 са.

# 404
талоните за изследвания от личния по 30 дена ли важат?

Общи условия

Активация на акаунт