Студенти в UK - 5

• 107 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз мисля, че 7 дни (толкова пътува и нашият колет) е доста време. Наистина е хладно, но си мисля, че няма въобще да е вкусна, дори да не е развалена.
Моята дъщеря днес е била на интервю за осигурителен номер. Минало е лежерно. Питали са я за акт за раждане, но тя е казала, че няма и са й поискали само паспорт.
Относно ученето каза, че й е интересно. Част от нещата знае от преди, други са нови, но бързо ги разбирала.

# 91
Някой вече има ли отговори за прием 2016\17че нашите двата нещо се забавиха

# 92
 bouquet Благодаря за отговорите и съветите и за линка на сиренето  bouquet
  Ще й пратя пакет кори за баница  Joy

# 93
  • Bristol
Аз предпочитам Greek salad cheese. Filo pastry има във всеки магазин, включително индийски и азиатски, защото и те ги ползват. А в Асдата при турската стока, продават дебели кори.

Моят си дойде в петък късно вечерта, след лекциите и днес си тръгна, защото работел от 7вечерта. Всичко му е супер с изключение на работното място. Работи във верига ресторанти, в която си работеше още като ученик и тук колективът и менаджерите са разкошни. А там били ужас. Не си помагали въобще и даже май му въртели номера, изчезвали му тикетс от поръчките за кухнята! Казах му, да си намали часовете за работа и без това трябва да набляга на ученето и да не им се връзва. През ваканциите, Коледна, Великденска и лятната, ще си идва в къщи и ще работи в ресторанта тук, такава му е уговорката. Той свършва на 14ти декември и тукашния менаджер вече го е включил в ротата за работа за Коледа и Нова Година. Много му харесва какво учели, било интересно, но и доста работа имал за в къщи. На баскетбол още не е ходил, защото в събота обикновено работел. Казах му да махне съботата и само неделя да работи. Хем по-малко ядове, хем на баскетбол ще си ходи, хем повече време за учене. Купих му лютеница от Асдата, дадох му халоунски костюм, ако ходи по партита и го изпроводих по живо и здраво. Пита ме, луканка нямам ли, казах му, че ще потърся български магазин в Портсмът и ще му пиша от къде да си купи  Laughing

# 94
Забавили са се? Я погледни сроковете в UCAS.

# 95

Знам за отговор от Университета на Глазгоу, на трети ден след подаването на документите,
за история на изкуството, обаче детето завършва в частно училище на Остров на Ман.

И си чака отговорите от Оксфорд, Уоруик, Екзитър и най-вече Оксфорд...

# 96
 Дъщеря ми чела днес това  Laughing и реших да го споделя тук http://za-men.eu/archives/2016

# 97
  • София
Както е писала Кул уич, не са се забавили с отговорите. Обикновено отговарят до месец след подаване на документите, че са ги получили и евентуално някои могат и да дадат оферта. Повечето оферти се получават края на ноември, началото на декември. А има университети, които отговарят чак след като съберат всички кандидатури и ги разгледат - края на януари- началото на февруари.

# 98
Аз предпочитам Greek salad cheese. Filo pastry има във всеки магазин, включително индийски и азиатски, защото и те ги ползват. А в Асдата при турската стока, продават дебели кори.

Моят си дойде в петък късно вечерта, след лекциите и днес си тръгна, защото работел от 7вечерта. Всичко му е супер с изключение на работното място. Работи във верига ресторанти, в която си работеше още като ученик и тук колективът и менаджерите са разкошни. А там били ужас. Не си помагали въобще и даже май му въртели номера, изчезвали му тикетс от поръчките за кухнята! Казах му, да си намали часовете за работа и без това трябва да набляга на ученето и да не им се връзва. През ваканциите, Коледна, Великденска и лятната, ще си идва в къщи и ще работи в ресторанта тук, такава му е уговорката. Той свършва на 14ти декември и тукашния менаджер вече го е включил в ротата за работа за Коледа и Нова Година. Много му харесва какво учели, било интересно, но и доста работа имал за в къщи. На баскетбол още не е ходил, защото в събота обикновено работел. Казах му да махне съботата и само неделя да работи. Хем по-малко ядове, хем на баскетбол ще си ходи, хем повече време за учене. Купих му лютеница от Асдата, дадох му халоунски костюм, ако ходи по партита и го изпроводих по живо и здраво. Пита ме, луканка нямам ли, казах му, че ще потърся български магазин в Портсмът и ще му пиша от къде да си купи  Laughing

Мери виж тук  https://www.facebook.com/Bulgarian-shop-in-Portsmouth-1459158744378164/

# 99
  • Bristol
Маминка, мерси! Пуснах му линка Simple Smile

# 100
Здравейте,
Имам следния въпрос към майките с повече опит или информация - ако в края на първи или втори курс студентът не си вземе един изпит и не си вземе и поправката, какво следва, какво би решил университетът - ще продължи ли студентът, ще повтаря същия курс или няма изобщо да продължи. Питам чисто теоретично, вероятно всяко уни има правила, но все пак, ако имате информация, пишете,
Поздрави,
Десита,

# 101
  • някъде из облаците
Здравейте,
Имам следния въпрос към майките с повече опит или информация - ако в края на първи или втори курс студентът не си вземе един изпит и не си вземе и поправката, какво следва, какво би решил университетът - ще продължи ли студентът, ще повтаря същия курс или няма изобщо да продължи. Питам чисто теоретично, вероятно всяко уни има правила, но все пак, ако имате информация, пишете,
Поздрави,
Десита,
Имаше някакъв %, който не е взет от кредитите, но не помня точно колко бяха, та не съм съвсем сигурна, но знам за деца, които са повтаряли годината, но дали само 1 изпит не са взели или няколко...

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 21:55 от valha

# 102
Днес получихме и отговор от Ланкастър,сега малко успокоение и сериозна подготовка за матури и за бал.Успех на всички които чакат прием.

# 103
marieta765, как му се вижда офертата от Ланкастър, нали този уни му беше фаворита?Моля те сподели за офертите и от др университети ако искаш, ще ни е интересно на нас предстоящите....
Мери    Heart Eyes   той магазина е новооткрит дано му е близко!
Лесни и изпълними оферти пожелавам на чакащите!!

# 104
  • Bristol
И моят много харесваше Ланкастър и се ядоса, че го изпусна и на клирънс. Повишиха му оценката по един от предметите, след като я оспорва. С новата оценка на клирънс влизаше в Ланкастър, желаната специалност. Но резултата от оспорването излезе след като беше започнал в Портсмут...

Общи условия

Активация на акаунт