Студенти в UK - 5

• 107 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Някой да е пращал багаж от Шотландия / и по-конкретно Глазгоу / до България с услуга от врата до врата ? Попаднах на тези http://www.scotlandtobulgaria.com/ с Гугъл , някой да има впечатления от тях ? И други предложения също ме интересуват  Peace

Честито на получилите оферти  bouquet

Спиди
https://www.speedy.bg/bg/dpd-economy-cr

# 676
  • Варна
cool_witch , благодаря, да разбирам ,че не стават   Wink

pticasprujina, имаш ли лични впечатления от Спиди ? Ако може да напишеш малко повече  Peace

# 677

pticasprujina, имаш ли лични впечатления от Спиди ? Ако може да напишеш малко повече  Peace

Синът ми си прибра така багажа втората година. Попълни си формата от сайта, дошли са, взели са багажа, а аз тук като го получих, платих, взех си и фактура даже Simple Smile дойде за 5 дена, доколкото си спомням.

# 678
cool_witch , благодаря, да разбирам ,че не стават   Wink
Много правилно си разбрала.  Laughing
pticasprujina, синът ти къде учи? Извинявай, сигурно си казвала, ама...  Embarassed
Ако не си и не искаш да казваш, да си перефразирам въпроса: Англия или Шотландия?  Laughing

# 679
В Шотландия / и по-конкретно Глазгоу /  Mr. Green

# 680
  • Варна

Синът ми си прибра така багажа втората година. Попълни си формата от сайта, дошли са, взели са багажа, а аз тук като го получих, платих, взех си и фактура даже Simple Smile дойде за 5 дена, доколкото си спомням.

Благодаря за информацията  bouquet

# 681
Здравейте момичета,
Виждам,че вече се готвите за общежития,а ние още чакаме отговор от един университет. Но въпросът ми е друг. По принцип сина ми се двоуми между два университета ,в които вече е приет. Става дума за Нотингам (broadcast journalism)и Суонзи(медия и комуникации ). Ако някой има впечатления моля да сподели. Благодаря ви предварително.

# 682
За кой от двата университета в Нотингам говориш?
Ако е The University of Nottingham - по-добре там.
Ако е Nottingham Trent - все тая, даже Уелс е за предпочитане, заради по-малкото разходи.
И моля, обърни внимание, че не говоря за впечатления - просто логика. Спокойно можеш да я подминеш. Wink

# 683
Мили мами , няма ли някое детенце да е прието или да учи вече история на изк. , археология в Норич ,  за да се запознаем  и да си комуникираме за напред . Благодаря Ви. може да ми пишете на лични mimchi_75@abv.bg bouquet

# 684
cool_witch , за Nottingham Trent  става въпрос,защото в The University of Nottingham  я няма специалността ,която иска. Другите възможности са  Salford и  Bournemouth.Нали пусто гледаме и разни класации-за журналистика (уточнявам ,че се е заинатил за broadcast journalism) Nottingham Trent го даваха малко по-напред-та затова.Въпреки,че дори и стипендии нямат. Сега вече като сме получили офертите ,финансовата страна също стои на преден план.  MoneyПредполагам ,че за повечето е така. Confused

# 685
  • някъде из облаците
cool_witch , за Nottingham Trent  става въпрос,защото в The University of Nottingham  я няма специалността ,която иска. Другите възможности са  Salford и  Bournemouth.Нали пусто гледаме и разни класации-за журналистика (уточнявам ,че се е заинатил за broadcast journalism) Nottingham Trent го даваха малко по-напред-та затова.Въпреки,че дори и стипендии нямат. Сега вече като сме получили офертите ,финансовата страна също стои на преден план.  MoneyПредполагам ,че за повечето е така. Confused

От дъщеря ми знам, че студентите по журналистика от Салфорд посещават студиата на ВВС, те се намират близо до университета. Не е учила там, друга специалност завърши, просто знае от разкази на познати учили там преди години.

# 686
 Мъка! Сълзи и нещо което не разбирам- досега два отказа  и само една оферта, почти неизъпнима! От останалите два не очакваме също нищо положително! Кажете ,моля , с фирма по-сигурно ли щеше да ни е кандидатстването? Тя сега плаче непрестанно и се обвинява ,че сама го е решила. А сега на къде? Дайте съвет!

# 687
Мъка! Сълзи и нещо което не разбирам- досега два отказа  и само една оферта, почти неизъпнима! От останалите два не очакваме също нищо положително! Кажете ,моля , с фирма по-сигурно ли щеше да ни е кандидатстването? Тя сега плаче непрестанно и се обвинява ,че сама го е решила. А сега на къде? Дайте съвет!
Да бе, фирмата сигурно щеше да я прати в Горно-Нанадолно
Изчакайте и другите два отговора и после се тревожете (знам, че отстрани е лесно да се говори, но се въоръжи с търпение, трябва)
Има Extra choices, ако всичко тотално се обърка. Само запази спокойствие - заради детето, поне на външен вид. И почни да проучваш Extra, без да й казваш

# 688
Мъка! Сълзи и нещо което не разбирам- досега два отказа  и само една оферта, почти неизъпнима! От останалите два не очакваме също нищо положително! Кажете ,моля , с фирма по-сигурно ли щеше да ни е кандидатстването? Тя сега плаче непрестанно и се обвинява ,че сама го е решила. А сега на къде? Дайте съвет!
Да бе, фирмата сигурно щеше да я прати в Горно-Нанадолно
Изчакайте и другите два отговора и после се тревожете (знам, че отстрани е лесно да се говори, но се въоръжи с търпение, трябва)
Има Extra choices, ако всичко тотално се обърка. Само запази спокойствие - заради детето, поне на външен вид. И почни да проучваш Extra, без да й казваш

Благодаря за отговора! Тя говори за това, но смята ,че няма да има места по тази специалност, която иска! Това е т.нар. второ класиране , нали?

# 689
  • някъде из облаците
ingi съжалявам, че така се е получило. Както cool_witch е писала, едва ли с фирма щеше да епо-различно.
Виж на първа страница има линк точно към пост на cool_witch за Extra choices. Сега не знам как е, но преди години имаше случаи на деца влезнали в доста добри университети след откази.
Успех,  Hug каква специалност кандидатства девойката?

Общи условия

Активация на акаунт