157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 027
  • 415
  •   1
Отговори
# 105
Фея, не си го представях така.
Джейн, добре си го измислила.

# 106
И ние сме в апартамент и никога не са идвали за бонбони при нас и ние не сме ходили. Миналата година от училището донесе някакви, та си хапнах  Sunglasses

Украсите са ми страшни и ми действат на нервите. Тиквите ги приемам само изпечени с мнооого захар и орехи и канела. Честно казано, коледните приготовления са ми по-приятни, гледам, че в някои магазини вече изкараха украсата. Все пак е някакво разнообразие в тези вече кратки дни.

# 107
  • WA, USA
моите днес ще са на trunk or treat, защото сме в гората и няма как да се обикаля там, детската им градина вече трета година прави седмица по-рано трънк от трийт. На паркинга се събират колите, украсяват ги и децата обикалят и събират бонбони, после следва беснеене и ходене в къщи. Аз като добра и организирана майка днес трябва да вземам костюм за големия, който най-после реши да е вампир. На малкото му дойде костюма вчера от Амазон, ще е антмен, маската му е голяма ама няма време за смени.

# 108
Трънк-ор-трийт. Не бях чувала. Всякакви идеи има.

Да ви е весело, Руми!

Още не съм виждала коледна украса тази година.

# 109
И при нас trunk-or-treat  е нечувано и невиждано нещо Simple Smile Но дори като каот бяхме в апартаменти минаваха тайфи от зайци да си търсят  бомбоните. Май че ориентирът е  - ако е украсено и свети значи е ОК да звъннеш.

Самата аз не украсявам драматично - само тикви и плашило да ги пази от гадните катерици, които ги ядат преди да са се опитали малките да ги дълбаят, а в къщи имам сет от декоративни свещници със малки ел. свещички. А да, и сменям цветята в кашпите пред входната врата и драйвуея със mums (хризантеми ли са това на БГ?)

Забавен ми е празника, тази година съм инструктирана от мома Ангелина да съм мама-вампир, защото тя ще е момиченце вампирче; брат и си иска скелета от миналата година; баща им е най-консервативен - само черни дрехи и шапка. Бонбоните са само декор, моите не се минават да ядат каквото и да е, искат читав, качествен шоколад  Crazy Много ми е мило като си погледна снимките им от миналите години и ми е мъчно, че не иска да е вече "принцеса снежинка"

https://www.flickr.com/photos/snezhana/8442087291/in/datetaken/
https://www.flickr.com/photos/snezhana/15682863782/in/datetaken/
https://www.flickr.com/photos/snezhana/15496072847/in/datetaken/
https://www.flickr.com/photos/snezhana/15680403651/in/datetaken/
https://www.flickr.com/photos/snezhana/10592086783/in/datetaken/

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 16:23 от Agent Provocateur

# 110
Мисля, че ще минем метър и тази година. Ако искат да се преоблекат у дома, може Simple Smile с тикви навън- едва ли. Ще видим.

# 111
 Много е хубава Анджи и като снежинка и като коте. Крис не отстъпва! Heart Eyes
Тео от няколко години все си избира някакви страшни, но все грозни(за мен де) костюми. Сега иска някакъв плащ с качулка, страшна маска....абе страшилище ще е. По Хелуин си махам целогодишния костюм и показвам истинската си същност на вечщца, бръм....бръм....
 ku-ku

# 112
  • The QC to be!!!
Агент-ке, прекрасни и 2мата, от чудно по чудни, а Анджито е като от приказаките излязла.  Heart Eyes

# 113
Пу-пу, че хубави дечиня!

# 114
Ах колко сладка принцеса! Пу пу Simple Smile

# 115
Умря циганката, део ми хвалеше децата, та и аз  Hug Ама се надявах да покажете и вашите!

Вчера самостоятелният ми 4 год син ми тегли една майна и пресече голям булевард сам. Това малко след като ми обясни, че ще става полицай, защото тях не ги ловели ограниченията на скоростта. Май за първи път оставям дете без вечеря и цяла нощ не спах от ужас...

Хубав уикенд на всички, тръгваме на тиквен плейдейт със спорт за майките, рд парти, бг училище и хелоуин парти (това в рамките само на Съботата!

# 116
Потресена съм.

Мой съсед, приятел от детинство, е загинал. Бил е затиснат от паднало дърво, докато се е разхождал в Борисовата градина.

В рамките на две години си отива втори мой приятел, с когото сме израснали заедно. Все млади хора. Първият - от масивен инфаркт. Вторият - ето на...

Наслаждавайте се на живота, обичайте се, пазете се  Hug

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 03:53 от Фея Кръстница

# 117
  • The QC to be!!!
Фея, съболезнования!  В Бг. много млади хора си отиват, не само от нелепи злополуки. Рак и сърдечно съдови са май на високия %.  Sad 

# 118
Фея, съжалявам! Голяма прегръдка!  Hug

# 119
Как са при вас Хелоунските приготовления? 

Тук от няколко дни децата са полудели to boo each other.  Подхвърлят бонбони пред вратата, звънят и бягат.  Като отвориш вратата няма никой, но намираш бонбони.   Намериш ли, трябва да отидеш да оставиш на две други къщи.  В училище само за това говорели.  Кой колко пъти намерил, кой на кого оставил...

Съседите и ние решихме да освежим малко репертоара и се boo-z-нахме едни други с по една бутилка вино.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт