157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 050
  • 415
  •   1
Отговори
# 120
Съседите и ние решихме да освежим малко репертоара и се boo-z-нахме едни други с по една бутилка вино.   Simple Smile
Веднага ще постна тази рядко хубава и заслужаваща уважение традиция на ФБ групата на нашия град Simple Smile)))) Мерси за идеята!

А моите след вчерашното обикаляне на офисите във фирмата на баща си се прибраха и с няколко четки за зъби  Grinning
"After the Halloween sugar rush, brush your teeth, brush, brush" Simple Smile)))))))

3 пъти се препотих с грима на малката, то се върти, сумти, гледа се на 3 аек в огледало и се оплаква, че не изглежда както тя си го е мислила. На всичкото отгоре бялият основен грим от CVS е пълен ш..т! Трябваше да си я правя само с мои гримове, но за Събота ще знам!

# 121
Крайния резултат е излезнал страхотно Simple Smile

# 122
Как са при вас Хелоунските приготовления? 
...Съседите и ние решихме да освежим малко репертоара и се boo-z-нахме едни други с по една бутилка вино.   Simple Smile

Гениално е това!

# 123
Хубавица Анджи.

Хиър нещо зачезна. Анет - и тя.

# 124
Съседите и ние решихме да освежим малко репертоара и се boo-z-нахме едни други с по една бутилка вино.   Simple Smile

Еха!

Фея, съжалявам.
Скрит текст:
Една от тъмните страни на остаряването е че все повече такива новини зачестяват.

# 125
Фея, съжалявам. Нелепо и тъжно.

Нашите планове за хелоуин се провалиха, ще си обикаляме в квартала.

Получихме писма, че зелените карти са готови и трябва да пристигнат по пощата до три седмици  Mr. Green

# 126
Получихме писма, че зелените карти са готови и трябва да пристигнат по пощата до три седмици  Mr. Green
Чудесна новина, Джейн! Честито!

Ние пък вече сме тригодишни граждани bowuu Радвам се, че след няколко дни пак ще мога да гласувам.

# 127
Тук от няколко дни децата са полудели to boo each other.  Подхвърлят бонбони пред вратата, звънят и бягат.  Като отвориш вратата няма никой, но намираш бонбони.   Намериш ли, трябва да отидеш да оставиш на две други къщи.  В училище само за това говорели.  Кой колко пъти намерил, кой на кого оставил...
О, добре че прочетох и разбрах каква била работата. На нас така ни оставиха бонбони (и то в специални тематични опаковки, с кошничка и балон) но ние нали не сме наясно и не сме носили по другите апартаменти. Мислех, че от офиса на лендлорда са ги оставили за децата Simple Smile.
Дъщеря ми явно също не знае за какво става дума. Може би още не е късно да го направим за някое съседче.

# 128
Фей прегръдки!
Джейн честито!

Ние никога не сме дълбали тикви, чудя се дали да не пробваме тая година.
Големия вече му е леко скучен Хелоуин но малкия е във възторг! Днес има парад ще се отчета със снимка по някое време Simple Smile))

# 129
Днес има парад ще се отчета със снимка по някое време Simple Smile))
Чакам  smile3539

# 130
  • Чикаго / София
Фея ужасна новина! Съжалявам, толкова нелепо.

Джейн честито. На късмет да ви е!

# 131
Това Хелоуин било голяма хамалогия. Господинчото не пожела да си сложи пожарникарския костюм, та трябваше да го нося аз - каска, радиостанция... Ние сме в апартамент и не сме обикаляли, но го заведох в един магазин тип Хол фуудс, където имаше организация за празника. Вали, духа, хора навсякъде, опашки за различни забавления... ужас. Накрая трябваше да се кача и на трактор с ремарке, който обикаля паркинга и който като мина през един бъмп и вече бях сигурна, че ще родя на сламата там отгоре. Поне с бонбоните минахме леко - раздаваха торбички, ама вътре ябълка, сок без захар, пумпалче и точно 5 бонбона, които той не хареса, та хапнах аз  Laughing
Още не го разбираме този празник, догодина няма и да си правя труда. Ако баща му иска да го заведе някъде, да ходят, ама без мен.

# 132
Хамалогия е, ами. Аз защо не ща да се занимавам?

Ето два кадъра на фръцлите.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 14:23 от Фея Кръстница

# 133
  • Калифорния, САЩ
   Хе-хе, а нашият празник мина без нито един изяден бонбон  Crazy. Все още успявам да удържам фронта и да го държа настрани от тези "лакомства". Има хранителна алергия и аз я използвам  Blush не много честно - казвам, че в тези храни има орехи и той не може да ги яде. И той, на мама добрата душичка, все още ми вярва (до кога ли?). Бяхме в един страхотен мол на разходка, а той получи един хубав бонбон (който по-късно беше забравен) и пакетче М&М (спящо в чантата ми). Като вечеря и забрави за  всичко, добре, че няма моите "сладки зъби".  Heart Eyes
   Фея, съжалявам за загубата ти.  Hug
    Джейн, честита ви зелена радост! Party

ПС: сега видях разкошните момичета на Фея, страхотно излъчване!  Crazy

# 134
  • WA, USA
ние тази година обиколихме един квартал в нашето градче, което беше супер защото къщите са пръснати на далече една от друга и децата се забавляваха много да вървят в тъмното и да се плашат от украсите. Бонбоните днес ще ги инспектирам и ще се изхвърлят всички захарни и оцветени боклуци, запазвам им само шоколади и претцъли.

Общи условия

Активация на акаунт