157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 066
  • 415
  •   1
Отговори
# 135
Мойто малко Софийче ( 7 месеца ), беше калинка. Заведох я в Мола да събираме бонбони, не че разбира нещо ама да разнообразим малко. При нас беше доста студено и дъждовно.

# 136
Най-малките са ми най-сладки. Вчера имаше един баща, който се беше облякъл като естествоизпитател, а детето му (на около година) беше като маймунче  Heart Eyes

# 137
 Не можах да видя Фръцлите.
Бебетата са супер сладки, в работата имаме детска градина и в петък имаше ''парад''. Бебетата бяха натоварени на количка с мого седалки, а някои ги носеха, най-големите бяха 4-5г. Страхотни сладури -калинки, гъбки, пчели смешни, лъвета меки, а котки всякакви породи.

# 138
Фея, изпуснах и аз красивите фръцли  Sad

Ние пък за бебето забравихме да купим костюм  Laughing Сетихме се сутринта, но не остана време да отидем да вземем. Обзаведе се с една коронка, която не стана на сестра й. Проспа абсолютно цялата вечер в ерго-то така или иначе.

Пак зачезнахте. Да не я изписваме и тази тема до Великден  Simple Smile

# 139
Ами хайде да побутнем тогава.

И аз изтървах фръцлите.

Нямахме костюми, пихме вино с комшиите. Купихме си къща средата на септември, драйвуейя е 400фт дълъг, никой не се излъга да дойде, хахах. Догодина и юнакът ще е по-голям и ще разбира, ще го мислим тогава.

Пуснахме го на градина миналия понеделник. Първия ден не разбра изобщо, че си тръгвам, толкова беше ангажиран да играе. Като цяло изкара добър първи ден, но всеки следващ тръгваше все по-трудно. От четвъртък вечер сме болни всички, утре пак ще ходи, да видим. Много му говоря, разбира ме уж. В началото нямаше търпение и само повтаряше "деца, деца, деца". Сега всичко е "не" и е по-агресивен от преди. Гушкаме се, гледаме се в очите и си говорим, но си го виждам по всичко колко му е трудно. Дано се приспособи бързо.

# 140
ДжейнLaughing

Мишки, душичката малка той  Hug Ще свикне, ще видиш.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 16:52 от Фея Кръстница

# 141
Прекрасни деца, Фея  Heart Eyes

Някакви почивни дни са в нашия скул дистрикт и аз бейбиситвам на моите две приятелки децата. Добре поне, че не им трябвах в един ден. Ако един ден реша да имам 4 деца, да знаете, че мога да се оправя  Crazy (но да ме разубедите!)

Сега като мина хелоуин да подхванем деня на благодарността. Мен ме сърби вече да окачам коледна украса, но мм каза да изчакам поне до третата седмица на ноември. Кейт е на почти 4 вече и се чудя какво да й обяснявам за този празник, който на мен ми е чужд (а и колко ще разбере). И дали да празнуваме. Поканили сме един приятел американец, който ще е сам, но не е казал със сигурност, че ще дойде. Миналата година пак така направихме, той си донесе готово пуешко месо някакво от супермаркет-а, а аз купих кранбери сос в консерва и грейви на прах Simple Smile и си приготвих нещо зеленчуково за нас.

# 142
Джейн, по традиция коледната украса е след пуешката. Първата година бях окачила боров венец на вратат само няколко дни преди пуешкия ден и една възрастна съседка ми каза:''ааа, значи ти си тази с ранната коледната украса", не ме трогна, но го запомних.

Мишки, честита къща! да е пълна с много  любов, щастие и красиви моменти Heart Eyes

Фея, прекрасни Фръцли! и колко пораснали Heart Eyes

с голяма мъка изписваме темите. Малко останахме да пишем тук май, ако някой чете да се включва моля. Преди по петъците основно бях главен барман, та тръгваше някак приказката от изток на запад.

# 143
Oh, че разкошни малки феички! Да са ти живи и здрави, прелестни деца!

Мишки, свикват, но по-големите хитреци сред тях държат да ни образуват чувство за вина доста дълго. Анджи тръгна на 15  мес. Детската градина ми беше под прозорците на едната спалня - виждах ги винаги, когато бяха навън и винаги това дете беше щастливо, тичащо, играещо. Сутрин, ако баща и я водеше правеше малък театър. Обаче ако аз я оставях в градината имахме гранде шоу в продължение на 2+ год. Писъци, ревове, тръшкания. В момента в който тръгна всичко секва (нали се разбра, че ако тя реве аз я чувам дори от къщи?)
Крис като цяло беше много, МНОГО по-спокоен на тази възраст, но и той увисваше на мен. Баща им си има подход (всички даскалици са влюбени в него  Crazy) - влизат, почват да рисуват, дава им задача, по която да работят и си излиза след 5-10 мин. Та много добре знаят дребните кой ще се трогне и пред кой може евентуално да им мине номера (поне моите де!)

Пуйките... ах, пуйките! Пак мъжът ми е майстор на печената пуйка, че и държи да се покаже, та винаги правим купон - 15-20 човека по-близки приятели и децата. Последните год ми дойде нанагорно (неговия РД, пуйкин ден, Коледа, Нова Година, РД Анджи, РД Крис - куп партита в рамките на 3 мес) и затова на принципа на благодарността моля всяко семейство да донесе по нещо домашно за трапезата, че им спеставям правенето на парти  Mr. Green и стават едно сватбарски трапези с по 10-15 салати, капами, 5-6 десерта... от пуйкин ден до Коледа не искаме да погледнем ядене, сериозни изкушения и преяждане. Хубава символика има празника, тази год съм решила да уча децата на "какво е това благодарност и защо трябва да се ценят нещата, които имаме" Имаше един филм за децата по света как ходят на училище и какви жертви правят за да ходят, опитвам се да се сетя и да го намеря, та да предизвика дискусията.

А, а разказвах ли ви как Гелето се беше впечатлила мин год от Ханука и как ми е поръчано тази год и това да празнуваме  Crazy Crazy Crazy Без майтап съм закупила менора, ще четем и гугълваме пак и за този празник и хич не са забравили, че и той е свързан с дребни подаръци за децата и пари за касичките им!

А за Хелоуинското кенди им предложих buy back offer, след танталови мъки и съвещания на ниско равнище решиха, че е по-добре да приемат вместо да имат запас от кенди  Joy $.10/парче си е супер щедра оферта все пак!

# 144
Джейн, никога не съм обяснявала ако не са ме питали  Laughing
Денят на Благодарността караме винаги при приятели и преяждам. Много е гадно.
Чудим се какво да им купим за Коледа и нямаме идеи. Ще минем пак със събития (и без това ми кипнаха нервите от чистене и сортиране)- Полярен влак, печене на сладки, оцветяване на картинки от Крокотак.
Тази сутрин станахме по старото време и сгънах 2 перални. Аман, бе!

# 145
 Това с пералните е проклятие - няма свършване. Единствената ми утеха е че от как съм тук се отървах от простиране, брррр.

Агент, това с бай бак ми хареса, ще взема да предложа преди плячката да е покрита в скривалищата.

# 146
Нашият зъболекар изкупува бонбоните и ги праща на американски войници  на мисии...Работи системата, а и моето не е фен на бонбоните. Ние тази година имахме карта на махалата, с кои къщи ще дават бонбони...и след миналогодишния наплив от мексиканци...само 9 от 500. Добре, че бяхме на гости и понасъбрахме от там...пази ги като мишка и снощи ги връчи тържественно на баща си, да ги носи на зъболекаря.

# 147
Фея, прекрасни са!

Соу, благодаря!

Половинът му е надута главата вече какви боклуци има в бонбоните и колко е вредна захарта, ама сега му се е паднало и лапа смело.

# 148
Пуйкин ден започвам да го харесвам. И ние се събираме доста хора и правим сватбени софри. Домакинът прави пуйката и задобрява всяка година. В Америка ми харесва, че има някакви празници между захладняването през есента и Коледа, че в БГ това ми е много депресантски сезон.

Днеска чакаме майка да дойде от БГ. Цяла нощ не съм спала да я мисля (то аз и без това си ставам на два часа до тоалетна). Веднъж да я видя, че е пристигнала и ще си отдъхна, че и на нея и беше много притеснено, а и на мен. След малко тръгваме за летището, дано да не тичаме към болницата, че са в противоположни посоки Simple Smile

Голямата фръцла е много красиво момиче! Ей, такава снаха искам - изписана! Даже я показвах на Мишо и му повторих няколко пъти, че това е хубаво момиче, така де, то естетически вкус се възпитава Simple Smile

# 149

Голямата фръцла е много красиво момиче! Ей, такава снаха искам - изписана! Даже я показвах на Мишо и му повторих няколко пъти, че това е хубаво момиче, така де, то естетически вкус се възпитава Simple Smile
Взимам малката тогава, а Фея не питам Laughing И Агентското Геле няма да откажа Heart Eyesмалко са ни мадамите, повече са ни момчетата май.

Едира се затри, а снимки щеше да показва.

Общи условия

Активация на акаунт