157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 54 590
  • 415
  •   1
Отговори
# 150
Ние се разбрахме за бонбоните - по един на ден. Обаче още първата вечер ги скрихме и малката забрави Simple Smile Аз не обичам сладко и никога не съм купувала, тя няма навик да яде вкъщи, та предполагам това помага. У моите приятелки знае, че винаги има бонбони и си търси.

Миналата година ни поканиха на голямо парти, но отказахме. Аз малко се притеснявах да не обидя домакините като откажа да ям пуйка. Тази година покани не сме получили още Simple Smile Мм иска и покрай този уикенд да отидем за една вечер до Кливланд, да гледат той и Кейт баскетболен мач на живо и да посетим rock'n'roll hall of fame.
На мен зимата никъде не ми се ходи, освен на някой остров на топло, да си ровя с пръсти в пясъка Simple Smile

В този ред на мисли, господинът ще ходи на Бахамите февруари месец с компанията, аз не съм поканена!

# 151

В този ред на мисли, господинът ще ходи на Бахамите февруари месец с компанията, аз не съм поканена!
абе каква е тази компания дето не и е орязан бюджета LaughingБахами - не е лошо никак(емотикон с палма) и аз искам да ме пратят.

# 152
Корал, СоуLaughing  Hug

Едира сигурно иска да пипне малко снимките тук и там, че да са по-въздействащи.

Джейн, ама наистина. То бива, бива, ама чак на Бахамите... Халал да му е!

# 153
Софтуерна компания е, която работи за фармацефтичната индустрия. ММ преди два месеца се премести от operations в sales, макар че самият той не е sales person.
Води се team building & training пътуването, даже някакви тестове имат накрая. Моята половинка обаче понеже реално не е sales person, няма да се налага дори да ходи на тестовете, той си е само на почивка и социализиране  Crazy

Освен това ми съобщи, че възнамерява да се разходи до маями (сам!) докато сме в България и да отиде или до Аризона да види един наш приятел или да се качи някъде да кара сноуборд, докато аз съм в България с децата. Щото нали и аз съм на ваканция. Планирам да му стегна багажчето и да го пратя догодина с двете деца на "ваканция" в ЮАР и аз да си планирам разни пътувания  Whistling

Фея, то това със снимките е професионално изкривяване  Laughing

# 154
Джейн, че във ваканция ще си. На чужд гръб и 100 тояги са малко.

От друга страна, мъжете повече трупат стрес. Дано му се отрази добре всичката тази почивка Simple Smile

# 155
Дано Simple Smile

Каквото, такова, толкова ми е милно да се върна в България, мм каквото иска да прави Simple Smile Икам да си видя приятелките, най - близките ми душички останаха там, едната чака бебе  Heart Eyes

Ще ми трябват три месеца да свърша всичко вкъщи, което съм планирала.

Агент или Едира да кажат как пътуват за БГ с всичката фотографска техника. В най - икономичния случай тръгвам с тялото + два обектива и светкавица + лаптопът, т.е. единият ми ръчен багаж (освен ужасно тежък) е само техника. Мога ли да нося отделно и чанта? Помня, че разрешаваха лаптоп чанта + дамска чанта, но не знам дали това ще важи в моя лучай с фотографската раница...

# 156
Джейн, зависи от авиолиниите, но обикновено позволяват ръчен багаж (раница/куфар) до 8 кг. + дамска чанта.

# 157
Мдааа, SAles + marketing са най-често облагодетелстваните отдели, когаот иде реч за тийм билдингс и други глезотии. Бахамите обаче са ми малко овъррейтед за мен. Като решиш да почиваш препоръчвам горещо моята формула от пролетта - оставяш децата на баща им, събираш си сака и отиваш на йога ритрийт, но не в 5* на Аруба (не ти остава време за медитация и почивка от преобличане и снобария), а някъде на по-забутано, без сел кавъридж. Мозъкът ми се възроди за 8 дни в Коста Рика, неописуемо изживяване беше.

Както Феята ти е казала всички "нормални", не нискобюджетни компаниии разрешават дамска чанта + керион до 8 кг (говорим за икономи, не бизнес класа или нещо още по...). Моята голяма фото раница е с точни размери на керион (когато не съм я препълнила). ОБщо взето като натъпча нужната ми техника + поредния обектив/обективи, които нося за приятели в БГ отивам на едни 18-20 кг и се благодаря, че не я мерят, като ме видят с хлапетата. Обаче в КР летях с малка въшка вътрешния полет и ще се смеете, но ме премериха със нея и си платих свръхбагаж като поп (това нещо беше като летяща софийска маршрутка и като минахме през бурята се тресеше като по разкопан соф булевард, абе беше си страшничко)  Crazy
Най-забавният момент е обикновено като се опитвам да си я кача/сваля над главата в самолета, винаги се намира някоя добра душа да предложи помощ и аз винаги предупреждавам "благодаря, но е много тежко" Изражението на някои мъже като се опънат с тази тежест е неописуемо  Joy Един човек миналата година ми носи раницата по целият транзит на Шарл де Гол (отвратително летище) докато ние подскачахме със зайците след него и като ми я върна на гейта имаше един особен респект в очите му  Joy Joy Joy

# 158
ние подскачахме със зайците след него и като ми я върна на гейта имаше един особен респект в очите му  Joy Joy Joy
Joy Joy

Джейн, ще си изкараш добре в Бг. ако те дразнят тези Бахами, кажи датите а ние тук ще направим една магия за дъжд Mr. Green

# 159
Дъжд, дъжд, дъжд! Хахах! newsm57

Няколко пъти ми звънят от различни номера от Джаксънвил ФЛ и оставят заплашително съобщение. Обаждали се били от Federal Investigation Department, че има заведен лийгъл кейс срещу мен (търсят ме с име и фамилия) и ако не им се обадя обратно, щели принудително да заведат моят кейс в кортхаус и да продължат по легален път. Къде мога да ги репортна, в гугъл ми излизат само опции за ривърс фоун лукъп?

# 160
 Shocked Мишки, какво е това чудо?! За пръв път чувам и не знам как трябва са се реагира. Аз бих звъннала в районното да питам.

# 161
Като потърся номерата, от които ми звънят, излизат същите коментари. Мъж и жена ми звънят, и двамата със силен акцент.
Ще мина през районното най-вероятно, то ми е на път за градината.

# 162
Мишки, scam e това, нищо легално и на други места съм чела/чувала, една приятелка ги беше попитала искат ли да им направи конферентна връзка със властите и пак да и обяснят последиците... повече не и се обадиха  ooooh!

# 163
Знам, че е скам, ама колко ли хора успяват да излъжат. Чудя се дали могат да ги хванат кои са.. Браво на приятелката ти!

# 164
  • WA, USA
На мен ми се обажда една такава дама от IRS и ме заплашваше. Нея я рапортувах на IRS, имаха си специална страница за това.

Общи условия

Активация на акаунт