Парфюмни размисли и страсти - 193

• 103 868
  • 781
  •   1
Отговори
# 405

Първо, Денси - благодаря.  Peace

http://www.mgparfumerie.com/ Излизат ми нон-стоп като реклама във фб и ако им отвориш страницата, има монтали снимани. Имаха парфюмерия в центъра на Раковска срещу СДС, но я затвориха. Беше голяма и лъскава, сега са на Джеймс Баучер. Някой може ли да каже дали са истински нещата, особено Монталите, ако има опит.  Simple Smile

# 406
Изчакай до големите празнични намаления на ТФ   –25/30% Hug
А кога ориентировъчно започват тези намаления, да знам дали ще мога да ги дочакам?

# 407
  • на терасата
Аз мисля да си купя един Кристал Ноар на Версаче.Бая траен ми се струва, въпреки, че е старичък.
Някой ако сподели отзиви ще се радвам.

Tези дни го носих, имам edt. Харесвам го, на мен ми стои много добре, гушлив парфюм. Мъжете у дома също го харесват, за сина ми това е парфюмът на мама.

Но този парфюм има ужасни имитации. Усещала съм го на други жени и е отврат. Няма нищо общо с това което аз усещам върху себе си. А може и да е индивидуална химия. Ако се ползва от някой с не много чиста кожа, предполагам, че се получава ефекта на некъпана с дни ромка  Laughing То и с другите парфюми е така, но тези по-накъртващите като Crystal Noir имат силна индивидуална химия с този, който ги носи.

На мен ми стои хубаво. Трикът при мен е само 3 леки фъс, зад ушите и в деколтето. Ако е необходимо подновяване, само веднъж в деколтето. И толкова за целия ден. Щом близките ми го усещат и вечер като се прибера от работа, значи количеството, което ползвам е правилното.

# 408
  • София

Първо, Денси - благодаря.  Peace

http://www.mgparfumerie.com/ Излизат ми нон-стоп като реклама във фб и ако им отвориш страницата, има монтали снимани. Имаха парфюмерия в центъра на Раковска срещу СДС, но я затвориха. Беше голяма и лъскава, сега са на Джеймс Баучер. Някой може ли да каже дали са истински нещата, особено Монталите, ако има опит.  Simple Smile

Значи, много интересно  Laughing
Работя от 8 години на Джеймс Баучер,  точно до тази парфюмерия явно от това,  което виждам като адрес, но никога не съм я забелязвала  Laughing
И то не защото не съм искала да влеза в нея, а защото до колкото виждам от сградата в която се намира, трябва да минеш една много "любезна" охрана от 10 яки,  анаболени "мъжаги", да се качиш по асансьора и да слезеш на еди кой си етаж. Е, мерси. Ще пропусна,  въпреки,  че ми е до г**а.

# 409
Здравейте искам да ви попитам за този парфюм хубав ли е  carolina herrera 2012 sexy избираме подарък за едно момиче.Знам ,че харесва каролина херера и преди време е използвала но не знаем кое точно.Не желае да каже какво иска затова избора ми е труден .Какъв е аромата на този парфюм ? Сладникав ли е ? Ще го поръчвам онлайн и нямам възможност да го помириша .

# 410
  • Пловдив
 Рак- щрак,  при мене също е доста траен,  единственото, което не ми допада е мириса на тютюн. Момичето в магазина каза, че е характерно за него.  При тебе така ли е?

# 411
Вчера успях да тествам Ambre Imperial. Да, хубав е, да, мой е, но ми остави толкова силна асоциация с L'Ambre des Merveilles, че не виждам защо ми е да имам и двата. Може би ще ги пробвам на паралелен тест, но засега ми се струва излишен, докато имам наличен Hermes.

# 412
И аз много харесвам Ambre narguile, обаче си го нося и на работа  Simple Smile
По темата за покупките на сляпо,на принципа-шило мирно не стои и  заради  описанието на WaltherP99,  което ме гложди откакто го прочетох,си поръчах Aoud cafe на Mancera. Другата седмица си го чакам и силно се надявам да ми хареса Praynig Рядко поръчвам на сляпо, макар,че едни от големите ми парфюмни любови съм си ги придобила именно така. В краен случай,ще му се радва ММ, който не е парфюман, обаче на който установих,че всичко му стои по-добре отколкото на мен Crossing Arms
Моят парфюм за деня е Felanilla, отдавна му се чудя, но днес се развива Heart Eyes Heart Eyes

Зависи от работата все пак-нямам идея с какво се занимаваш.Като се замисля май никога не съм ползвал Ambre Narguile преди 19:30-20:00.
Aoud Café на мен ми е много любим-дано ти хареса.

Някой дали има впечатления от Aramis calligraphy saffron  и от  Shermine на Huitieme art parfums и може ли малко инфо?

Може  Mr. Green

Calligraphy Saffron е хамелеон-за всеки е различен и силно ти препоръчвам проба преди купуване,за разлика от Calligraphy Rose , който се харесва на почти всички.
Та Calligraphy Saffron - за мен е подобен на скъп насипен английски чай-има доста невен,шафран и мед в началото.В базата се усещат,  амбра и леки дървесни опушени нотки.Виж в Енцо дали имат проба-аромата е нетипичен-нямам идея дали ще ти хареса,и ако не ти хареса трудно ще го продадеш.А да-не е толкова траен като Calligraphy Rose.

Liqueur Charnelle е леко по-плодова нишова версия на Spicebomb - нищо повече.Това е и мнението на всички,с които съм го дискутирал.Не е клонинг-не ме разбирай грешно ,но е доста подобен с повече плодове.За мен не си заслужава парите.

Точно така е само при Калин има Килиън. Peace

Най-готиния пич в парфюмния свят е Калин! Приятел, мъжага, красавец, парфюман, консултант всичко му е 6-ца. Жив и здрав да е! Heart Eyes

"Строгата господарка" във Фарена не е сексбомба, дърта е вече за тази титла! Mr. Green Whistling Но е много злобна, много. И дебне като цербер да не пипнеш случайно някой Монтал без тя да разреши.

Не съм бил толкова пъти при него,но съм с доста добри впечатления.Позитивен определено,и това,което много ми хареса,че в парфюмно отношение не се притеснява да казва каквото мисли-за мен това е много важно.Особено като види,че човек е парфюмно ориентиран-последния път уж влязох да пробвам нещо за малко,а се заговорихме за Creed...и докато се усетя минаха 35 минути.
Ти ли си ?  Mr. Green Как не съм те засичал тогава-колкото пъти съм бил в бутика,винаги са били "секс бомбата" и едно момче.А дали и ти си "бомба" не знам -дано те засека следващия път  wavey

Не съм от София и няма къде да ги пробвам. Ще купувам на сляпо, затова поисках да ми препоръчате нещо цветно, силно, шлейфово, без ууд.  Peace

Държиш ли да е Montale ?

Значи, много интересно  Laughing
Работя от 8 години на Джеймс Баучер,  точно до тази парфюмерия явно от това,  което виждам като адрес, но никога не съм я забелязвала  Laughing
И то не защото не съм искала да влеза в нея, а защото до колкото виждам от сградата в която се намира, трябва да минеш една много "любезна" охрана от 10 яки,  анаболени "мъжаги", да се качиш по асансьора и да слезеш на еди кой си етаж. Е, мерси. Ще пропусна,  въпреки,  че ми е до г**а.

Никога не съм знаел,че има парфюмерия на Баучер .Това ет.3,офис 13 ми звучи по-скоро като склад на сайт за парфюми,но до Хепи Суши като ходим ще намина да погледна "парфюмерията" .Това не е сградата на БулИнс-ако с нея се бъркаш,а е срещу нея.

Здравейте искам да ви попитам за този парфюм хубав ли е  carolina herrera 2012 sexy избираме подарък за едно момиче.Знам ,че харесва каролина херера и преди време е използвала но не знаем кое точно.Не желае да каже какво иска затова избора ми е труден .Какъв е аромата на този парфюм ? Сладникав ли е ? Ще го поръчвам онлайн и нямам възможност да го помириша .

Колко пари смятате да дадете? Предполагам говориш за

Аромат за деня

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 12:34 от WaltherP99

# 413
Здравейте искам да ви попитам за този парфюм хубав ли е  carolina herrera 2012 sexy избираме подарък за едно момиче...... Какъв е аромата на този парфюм ? Сладникав ли е ? Ще го поръчвам онлайн и нямам възможност да го помириша .
Ароматът не е сладникав, а е много сладък и плодово-бонбонен. Много траен, усеща се добре.

# 414
  • на терасата
Здравейте искам да ви попитам за този парфюм хубав ли е  carolina herrera 2012 sexy избираме подарък за едно момиче...... Какъв е аромата на този парфюм ? Сладникав ли е ? Ще го поръчвам онлайн и нямам възможност да го помириша .
Ароматът не е сладникав, а е много сладък и плодово-бонбонен. Много траен, усеща се добре.

Макар че не съм млада, нося този младежки аромат и много го харесвам.
Траен, обгръща ме и не ме дразни по никакъв начин.
За подарък на момиче е супер избор, ако сте избрали неговия ценови диапазон!

Ваня 7, не усещам тютюн в Crystal Noir. Или аз не го различавам, че да ме дразни.
Не харесвам тютюн в парфюм, например Hot Couture ми е неприятен, въпреки малините.

Само искам да вметна, че колкото и да описваме аромати, описваме нашите лични възприятия за тях, а те са субективни. Винаги, когато имате възможност, тествайте. На кожа задължително, за да прецените вашата лична химия с конкретния аромат. Иначе описания бол, и тук, и във фрагрантиките...

Всеки си свързва ароматите с неговите преживявания, моментното състояние, хормони и т.н.
Това в никакъв случай не може да се счита за валидно за всички останали хора.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 13:08 от рак-щрак

# 415
Аз не усещам също тютюн в Кристал Ноар, а и няма показан тютюн в пирамидата, въпреки, че знаем че фирмите не публикуват истинските си пирамиди. Peace

WaltherP99, не те разбрах какво ме питаш по-нагоре, но аз нямам нищо общо с магазин Фарена и нито съм строга, нито бомба, още по-малко секс, защото и аз вече дъртея. Mr. Green Whistling
Не обичам да ходя често в този магазин, защото отношението към клиентите е меко казано отвратително и те гледат винаги лошо и с презрение.  Peace

# 416
  • София
Тази есен нося Miss Dior edp/най-точно съответства на това, което търся/, Armani Code Ultimate Femme / при него липсва опасността  да се натрапи/ и рядко La Vie Est Belle edp. Последният го предпочитам във вариант боди лосион.

Имам едно ниш гурме, толкова ниш, че чак във Фрагрантика го няма, но не ме тегли да го нося.

Направих завой към меките шипри и мейнстрийма, въпреки, че ванилията още седи като една от любимите съставки.

На "строгата господарка" и аз не съм попадала. Винаги при мен идва един приятен/може би е леко  сдържано определението ми/ млад мъж.Монтал обаче не е моят бранд и единствената ми покупка на Слънцето на Капри е именно при него.

Харесах новия Noir на Том Форд. И вече се изчаках за Черния Чай на Булгари. Почвам да се съмнявам, че ще стигне до България.

# 417
  • София
Никога не съм знаел,че има парфюмерия на Баучер .Това ет.3,офис 13 ми звучи по-скоро като склад на сайт за парфюми,но до Хепи Суши като ходим ще намина да погледна "парфюмерията" .Това не е сградата на БулИнс-ако с нея се бъркаш,а е срещу нея.

Хич не се бъркам, защото работя в сградата на въпросната фирма.
Не само в нашата сграда има анаболени мъжаги  Laughing
Но по нищо не личи, че там (срещу БУЛ ИНС) има парфюмерия. Като гледам май няма нищо толкова интересно, освеН Монтал.

# 418
WaltherP99, не те разбрах какво ме питаш по-нагоре, но аз нямам нищо общо с магазин Фарена и нито съм строга, нито бомба, още по-малко секс, защото и аз вече дъртея. Mr. Green Whistling
Не обичам да ходя често в този магазин, защото отношението към клиентите е меко казано отвратително и те гледат винаги лошо и с презрение.  Peace

Помислих си,че ти си "строгата господарка" от Фарена  Mr. Green Глупости дъртееш-въпроса е как се чувства човек,а и някои хора сме като виното-нали?  Whistling
Това за лошото отношение съм го чувал не веднъж,но винаги е било само от жени.Никога някой не се е държал лошо с мен там-точно обратното.Оплакване от каквото и да е естество не съм чувал от мъже,а не малко мои познати си купуват Montale от там.Може би отношението е кофти към жени,или пък въпросната "господарка" , с която не съм се засичал се е взела на сериозно.

Хич не се бъркам, защото работя в сградата на въпросната фирма.
Не само в нашата сграда има анаболени мъжаги  Laughing
Но по нищо не личи, че там (срещу БУЛ ИНС) има парфюмерия. Като гледам май няма нищо толкова интересно, освеН Монтал.

Може-само знам,че в сградата има зъболекар,който посещаваше бившата ми приятелка-от там го помня  Mr. Green
Ще мина да погледна какво имат , и какви са цените.Според мен си е точно склад там.Мини и ти-после ако не сме доволни-да ги оплюем заедно  Laughing

# 419
WaltherP99 , Аз работя сама в стая и понеже няма на кого да преча,  се съобразявам рядко и нося каквото ми се носи на момента.  Sunglasses

Много благодаря за мнението за Aramis calligraphy saffron,  стана ми още по интересен,  ще търся проба- в енцо мисля че на този точно няма мостра.

Liqueur Charnelle съм го пробвала,  приятен е,  но не бих го купила.  Но  всъщност  питах за Shermine   Simple Smile, който трябва да е последното творение на Пиер Гийом, по описания е много мой, а не мога да го открия никъде за проба.

Общи условия

Активация на акаунт