Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 131
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Привет! Фло, благодаря! Още утр ще пробвам за Ема, че няма оправяне това дупе. Вчера и аз се обзаведох с вируса, днес мм, идилия! Ще почета малко и лягам. Лека нощ!

# 106
Добро утро bouquet.Фло, Hugмерси за полезните съвети.Тоя дъжд направо ми писна вече ooooh!от три дни не е спирало,до магазина не мога да отида като нормален човек.Детето не е излизало не вън не знам от кога.Вчера направих меденките и вече една няма Laughing,а бях замесила две дози,и това ядене за днес не знам какво да готвя,не мога да го измисля,мисля мисля и нищо.Хайде до после,че да ида да изпържа едни мекици за закуска на мъжете.

# 107
  • Великобритания
Добро утро и от мен , Айде на кафето

Светли - споко , не се оплаквай от дъжда , че при нас като почне и няма спиране до април май ..хахаха - хубавото английско време , но човек се адаптира , няма как
ама за мекички мога да отскоча ей тайа набързо ..аз чакам ММ да се натутка и да ходим при фермерите
хубав ден на всички

# 108
Добро утро и от мен  Hug
Светли, и аз пържих мекици за закуска  Party От двойна доза тесто не остана нищичко, ама и ние сме много де.
И тук е дъждовно, не сме излизали два дни. Днес май пак няма да излизаме. Имаме едно ходене до Лидл само, че на Дея и свършиха памперсите, и толкова.

# 109
Кой иска гости за мекици? Сладкото от печени сини сливи е от мен Simple Smile

# 110
  • при късмета
Аз докато дойда, сте изяли мекиците пък  Laughing

Пооправи се при нас времето и измитам домашните навън.

Фло, радвам се, че се появи. По граовско вече времето не е за мен
Мушкатова, хубаво се разписа, но не казваш как сте.
Мими, аз на време като при теб и Калинка, ще издържа точно половин ден. Не е за мен там

Аз съм добре, но още 2 дни имам АБ. Само ми е едно такова, поспаливо.

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 111
Мушкат, взимай принцесите и Бък и идвай  Hug
Ма ко, много е хубаво, че вече си добре  Hug Изпий си антибиотика, и повече никакви болести  Naughty
ФлоHug
При нас болестите нещо не искат да си тръгват. Ванко уж вече не кашля, сега пък Дейка се разсополиви. Пръскаме физ. разтвор и правим инхалации, да видим. Много ми се ще да им спестя лекарствата, много  Praynig

# 112
Добър ден!
Сядам да си изпия кафето, че ще хуквам да пазарувам - пак закъсняхме, а магазините работят до 16ч...
И днес нищо ново - съдраха ни шортите 12:6  hahaha Роки и в четерите серии яде по-малко бой от нас  Joy Беше си ни добре в Б-групата - там ние побеждавахме, но в А-групата явно мнооого бой ще ядем - то лошо няма - догодина явно пак ще сме в Б-група и ще си наваксаме  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 113
Лейди, какви са тия магазини да четири часа? То жив комунизъм у ваше село!
Направо не ми се пише, какво да ви кажа, Мишето е с 39 в момента. Дадох сироп, бутнах свещичка, че повръща... Никой не подмина от семейството. Иде ми да се гръмна.
Вио,  Hug

# 114
  • Germany
Хортензия, измъчихте се... Оправяйте се бързо!
Вио, дано и вие днес сте по добре!
Лейди, при нас няма работещ магазин в неделя. А в събота са до 14,00 повечето магазини. Научихме се да си планираме покупките и да пазарувам в петък.
В нашият град имаше празник уикенда и днес малкият не е на училище. Баткото обаче замина, защото е в друг град и беше голямо мрънкане сутринта. Аз пия кафе и след час идва учителката ми по немски.
Лека седмица на всички!

# 115
  • при късмета
Хайде едно следобедно кафе от мен, че гледам днес никой не е писал

ХортензияHug
Вио, вие как сте?
Мони, хубаво, че децата свикват с новото ежедневие.
Калинче, нали по тази схема, ако се върнете в Б група и пак продължават да бият, пак ще се класират за А. Така само ще се прехвърлят  Laughing Победи в А група им пожелевам. ще им мине стреса от по-горната група и ще започнат да бият

Я да се явите да се отчетете с началото на нова та седмица.
Аз днес се ядосах на инкасаторката на ВиК. Ходих в другия апартамент, че трябваше от 9ч. да отчитат водата. В 9.45ч. се обадих във ВиК да им дам показателите и да ги уведомя, че инкасатор няма, а и информация кога ще минава, също няма, аз я намерих по друг повод. Даже нея бяха строили да ми се обади после, и тя в 11ч. ми звъни да съм се била върнела. Казах й, че не е добре ако си мисли, че ще го направя, за какво висях час там. Първо се опита да ме преметне, че е минала, а после била закъснявала  #Cussing out
Явно добре я накиснах защото и от централата ми звъняха да кажат, че отчета все пак ще се състои, но и на тях казах, че тя се е опитала да ме метне. В крайна сметка се оказа, че изобщо не е стигнала до адреса. Ядоса ме много, като се опита да ме баламосва.
Излязох сутринта с шефа и го взех от у-ще без да успея да се прибера до вкъщи. Цяла сутрин загубех да вися за този дето клати гората.
Сготвих набързо и после ще водя шефа на таекуондо.

Хубава седмица на всички  Hug

# 116
Добър  вечер.
Аз вчера задачи -нареждахме изолация по тавана ,та дано спре тоя конденз по плочата при нас. Outta Joint Ми то пълно с различни неща,че и боклуци още от строежа на къщата....
Оня ден пък ми се стана дупка в зъба ама от страни,та днес имах час за зъболекар,е какво е това мчудо толкова чувствителни венци да имам болка и чудо беше.Първо от машинката с водата,полсе тази която почиства и подсушава с въздуха ..... Cry  Проснах две перални ,бях изпрала чаршафите та поне топло беше,не че се показа слънцето.Сега дадоха че пак ще е топло та още ще се пере.Правих и камби с моркови   с фиксовете ,станаха 7 буркана. Готвих и дроб сърма и така вече уморена сядам да ви прочета.Розите орязах  и насадихме и резници ,дано се хванат.
Хортензия да се оправяте бързо и повече витамини.
Ма ко ,само така -няма да отстъпваш,плащаш на време да е дошла и тя на време.
Мони иска детето да почива,не му се ходи.
Вио как сте днес.
Пожелавам ви приятна вечер и сядам да гледам някой филм.

# 117
  • Великобритания
здравейте и от мен
аз приготвям багаж , че утре ще ходим на екскурзийка до Белгия и се оказа , че преди тръгвахме сами двамата за 20 минути , сега още не съм стигнала до дрехите на детето- ми ако е студено , ми ако е топло , ми ако се нацапа , мляко , вода , памперси .. един милион глупости  Rolling Eyes
снимки в други ден  Simple Smile

# 118
Привет и от мен bouquetНа болните бързо оздравяване и повече никакви болести.Аз днес цял ден се скитам по магазините,на ММ обувки,на детето яке,на мен яке,взех си стъпки за пред камимините,една покривка, за ядене,и опразних протмунето ooooh!.Мимито,лек път Hug.Мого Hugна всички Ви и сладки сънища.

# 119
  • при късмета
Аз съм изцедена днес.
След цялото висене сутринта, готвене, прахосмукачка, бърсах прах и готвих. После заведох шефа на тренировка, изчаках го, прибрах го и хукнах по входа за таксите. Отне ми близо час. Вечеряхме, пуснах и една перялня и сега я чакам, че да простра.
Къде ми е медалааааа?
Мими, тепърва ще разбереш какво е багаж и пътуване с детето. Още ще се увеличава, да те успокоя  Laughing
Аз само като се сеят за ден някъде с какво тръгвахме и свят ми се вие. Това е до към 3 години, после поолеква багажа, ама не съвсем
Писе и вие сте свършили полезна работа, сега спокойно ще карате зимата
Светли, честити покупки

Гушки на всички, ще почета още малко и лягам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт