Домакини 52 / Есента дойде, време за приказки с топло кафе

• 54 136
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Ма ко,медал няма,тя домакинската работа не се вижда,и мъжете се хвалят,че техните жени не работят,седят се вкъщи.Моя ММ много се гордее,че не работя и си стоя в нас,ама кой те пита,че 24/7 все има нещо за вършене.

# 121

Ма ко ,специално за теб. Wink Laughing

# 122
  • при късмета
Е това е, добре, че е Писето  Hug
Имам си медал, фръц  Grinning

# 123
Айде да ти е честит, Ма ко  Hug
И при мен днес беше лудница, егати понеделникът! На Ванко му излезе някакъв обрив по крачетата и сутринта се изстреляхме спешно при личната. Слава Богу, оказа се не шарка, както всички ме уверяваха, а хранителна алергия и то не особено сериозна. След личната го заведох на рожден ден, от там ние с Дея се прибрахме за около час и после пак хукнахме, и после чак до преди малко въобще не съм се спряла. Даже вечеря не можах да спретна, та поръчахме пица   ooooh! Утре пак се очертава търчане напред - назад, включително и до работата трябва да отида, че имам уговорка със счетоводителката и с шефката. Да видим какво ще измислим - имам над 80 дни отпуска от годините, през които съм била в майчинство (кога минаха 4 години?  Thinking  ), и по мои сметки трябва да съм на работа чак през април/ май. Ако и техните сметки са такива, Дея ще може да прескочи яслата и да тръгне направо на градина - ще се гледаме до пролетта вкъщи, после баща и малко ще се включи, после лятото ще я пуснем на една частна градина и наесен тръгва в първа група. Големи схеми, голямо нещо  ooooh! Главата ми направо пуши. Оф. Искам спокойствиеееееееееее  Hug

# 124
Няма, Вио, няма! Една моя леля все казва: "Няма спокойствие! Какво е това почивка?! Като ме сложат на два метра под земята, тогава ще си почивам колкото искам."

# 125
Ехооо, ето ме и мен! Кога минаха тези три почивни дни, не знам. Но изобщо и не знам какво толкова сме направили. В събота бяхме на концерт на филхармонията, после на домашно парти в един българин. В неделя цял ден в легнало положение, изгледахме първи сезон на един сериал, който горещо го препоръчвам. Криминален, напомня за Истински детективи. Казва се Мостът - http://www.imdb.com/title/tt2406376/. Има и скандинавска версия, за която казват, че е по-добра от американската, но не можах да сваля половината серии от нея и се отказах. Днес спахме до късно, после разходка и обяд навън, после пазаруване, готвене и чак сега сядам. Много им се ядосвам тук на фризьорските салони - на всеки ъгъл са, а един маникюр като хората не могат да направят. Та днес си купих разни неща и се направих вкъщи и то в пъти по-добре от тях. Постригването им е същото, само права коса умеят да постригват, а моята е на етажи. Викам си - не си наред нещо, но като се разговорих с други жени-чужденки тук, всичките са на моето мнение.
Утре пак ще изкарам целия ден вкъщи, ще чакам втората проверка на газовите уреди и дан този път мине без проблем, че ако до края на месеца не представим сертификат в газовата компания, ще ни спрат газта.
Утре съм на линия!  Heart Eyes

# 126
# 127
Сладки сънища момичета smile3524

# 128
  • при късмета
Привет!
Къде сте всички?
Днес ми се спи цял ден, много ми е поспаливо. Раното ставане ще ме умори, цяла уч. година.
Счупих едно камъче за въздух на аквариума като го чистих, добре, че имаме резервно, че системата с маркучите е направена с разклонение. А и мъжа ми бързо си дойде, че си бях пуснала помпата, а каква струя излизаше от маркуча на счупеното камъче  ooooh!
За сметка на това спечелих 100лв. от играта на прахове Савекс.
Вио, дано ти дадат цялата отпуска, да си постоиш с децата още малко.
Смърфи, успех с проверката
bonbolina, появявай се по-често де
Няма, Вио, няма! Една моя леля все казва: "Няма спокойствие! Какво е това почивка?! Като ме сложат на два метра под земята, тогава ще си почивам колкото искам."
Laughing Да ти кажа, много е вярно

Приятни сънища на всички  Hug

# 129
Ма ко да ти са честити паричките и с кеф да си ги похарчиш bouquet.

# 130
  • при късмета
Мерси Светли  Hug

# 131
Проверката мина. Сертифицираха ни. Като се разделяхме с инспекторката ми пожела, хайде ще се видим след 5 години. Хаха, надявам се да не съм тук тогава. Wink
А днес си вали тихо и напоително от сутринта. И слава богу, че тази суша можело да докара режим на тока. То едва ли един дъжд ще реши проблема, но сега октомври и ноември са по-дъждовни по принцип.  Praynig
Трябва да започна един албум за едно бебе момиченце, което ще навърши една годинка на Хелоуин. Обещала съм на майка й един албум, тя е българка. Та ще запрятам ръкави. А нещата ми за Хелоиун няма да дойдат. Бях си поръчала малко хартии и едни щамци, ама йок, няма да дойдат навреме. Сега ще видя какво ще измисля, все нещо трябва да направя за колегите на мм. Те си знаят, че всяка година им правя по нещичко.  Peace

# 132
Смърфи, ще измислиш нещо, ти си толкова креативен човек  Hug
Ма ко, честита награда  Hug
Бонболинче, как сте?
Мушкат, а вие как сте? Оздравяхте ли?
Разбрахме се днес - от 15 декември до края на годината ще съм на работа, защото трябва да ми се актуализира заплатата, и после имам 89 дни отпуска  newsm44 Това ще рече че някъде докъм май месец ще съм си вкъщи, и Дея съответно няма да ходи на ясла. Дано само не ни се объркат плановете, че няма кой да ми я гледа. Та така, сега чакам 15 декември и ще съм отново в редиците на работещите  Party

# 133
  • при късмета
Добро утро!

Вио, това добре ми звучи. Така ще си на работа само седмица и после празниците и си почваш отпуската. На Ванко мина ли обрива? А разбра ли се точно ат коя храна е алергията?
Смърфи, браво, че с газта всичко е наред

Хуквам да пазарувам, че пак няма точно това, което шефа е поръчал, освен тигъра де, а е и на тренировки днес. Сега, като е до обяд никакво време нямам.

Хубав ден на всички  Hug

Днес било о празник. Честито на празнуващите

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 08:31 от ма ко

# 134
Добро утро,прекрасни!
Аз съм няколко дни отпуск и затова успях да ви изчета като хората.Иначе работата с всеки изминал ден все повече ме напряга,изнервя,върша я с нежелание.Оказасе че половината колектив е "мърша '' и дребни душици.Удоволствие им е да правят интриги,които не остават обаче на ниво служител,а се казват и нагоре,после и оттам набиват каската. ooooh! Не мога така да работя,не съм била в такива ситуации и ми тежи адски много.Като си помисля че след 3 дни пак ще съм там и ми се скапва всичко,съвсем сериозно.
Добре сме,малката я оставих с мен тези няколко дни,че от 5 работни аз в 3 се прибирам след 19 ч. и нямам кога да й се нарадвам.Днес ще я водя на зъболекар,преди около 2 седмици се откърши част от зъбче и зейна черна дупка. Thinking Като хапне нещо сладичко или дъвка и плюе,казва че я боли.Стискайте палци всичко да мине наред.Аз правих снощи туршия от зелени домати,миналата седмица правих и царска туршия.Остана само киселото зеле.Сега си търся пергаментова хартия да правя мармалад на калъп.Намерихме едно кученце,скоро прогледнало и го прибрахме.Е,прибрахме е силно казано,занесохме го в двора на татко,та утре ще го водим на ваксина и за паспорт.

Мале,извинявайте за романа,ама така е като не пиша често.

Ма ко,с кеф да си изхарчиш парите.Теб съм те признала,браво!
Вио,прекрасно е това!Дано всичко е ок.

От толкова четене и всичко ми се омеси в главата.Затова пращам поздрави и прегръдки на всяка една от вас   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт