Утре пак се очертава търчане напред - назад, включително и до работата трябва да отида, че имам уговорка със счетоводителката и с шефката. Да видим какво ще измислим - имам над 80 дни отпуска от годините, през които съм била в майчинство (кога минаха 4 години?
), и по мои сметки трябва да съм на работа чак през април/ май. Ако и техните сметки са такива, Дея ще може да прескочи яслата и да тръгне направо на градина - ще се гледаме до пролетта вкъщи, после баща и малко ще се включи, после лятото ще я пуснем на една частна градина и наесен тръгва в първа група. Големи схеми, голямо нещо
Главата ми направо пуши. Оф. Искам спокойствиеееееееееее

Това ще рече че някъде докъм май месец ще съм си вкъщи, и Дея съответно няма да ходи на ясла. Дано само не ни се объркат плановете, че няма кой да ми я гледа. Та така, сега чакам 15 декември и ще съм отново в редиците на работещите

Не мога така да работя,не съм била в такива ситуации и ми тежи адски много.Като си помисля че след 3 дни пак ще съм там и ми се скапва всичко,съвсем сериозно.
Като хапне нещо сладичко или дъвка и плюе,казва че я боли.Стискайте палци всичко да мине наред.Аз правих снощи туршия от зелени домати,миналата седмица правих и царска туршия.Остана само киселото зеле.Сега си търся пергаментова хартия да правя мармалад на калъп.Намерихме едно кученце,скоро прогледнало и го прибрахме.Е,прибрахме е силно казано,занесохме го в двора на татко,та утре ще го водим на ваксина и за паспорт.
Препоръчани теми